Dodies jaunos piedzīvojumos uz Centra sporta kvartālu

Pavisam nesen ir atklāts Centra sporta kvartāls Barona ielā 116a. Dodies to apskatīt jau pavisam drīz, laukums ir četru hektāru liels un pilns ar dažādām sportiskām izklaidēm.

Foto: Publicitātes

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Foto: Publicitātes

Pavisam nesen ir atklāts Centra sporta kvartāls Barona ielā 116a. Dodies to apskatīt jau pavisam drīz, laukums ir četru hektāru liels un pilns ar dažādām sportiskām izklaidēm.

Centra sporta kvartālā ir izveidota Baltijā lielākā velo trase, kur ir iespēja braukt ar velo, skeitiem, skrejriteņiem, skrituļslidām un BMX. 

Kopējā teritorija ir četri hektāri, no kuriem 7000 kvadrātmetros ir izveidots viens no lielākajiem rotaļu laukumiem bērniem. Tajā ir uzstādītas dažāda veida rotaļu iekārtas un elementi, kas domātas divu vecuma grupu bērniem - vecumā līdz 7 gadiem un no astoņu gadu vecuma. 

Pārējā laukuma teritorijā ir izveidots futbola laukums ar 280 metru skrejceļu ap to, basketbola laukums, divi multifunkcionālie laukumi, laukumi pludmales volejbolam, tāllēkšanas sektors, skeitparks un veloparks, laukums ielu vingrošanai, tribīnes, inventāra nomas punkti, tualetes, ģērbtuves. Visā teritorijā uzstādīta video novērošanas un apgaismošanas sistēma. Teritorija ir iežogota ar atjaunoto vēsturisko žogu.

Reklāma
Reklāma

Informācija par kvartāla apmeklēšanas laikiem un tajā ievērojamiem noteikumiem ir pieejama Rīgas Centra humanitārās vidusskolas mājas lapā www.rchv.lv sadaļā Centra sporta kvartāls.

Avots: Info.riga.lv