Tēva dienas festivāla apmeklētāju skaits pieaug. Paldies, ka piedalījies!

Tēva dienas festivāls 2017, ko mēs, vecāku organizācija Mammamuntetiem.lv, rīkojām 9.septembrī Rīgā, Vērmanes dārzā, izvērtās saulains un grandiozs - apmeklētāju skaits, salīdzinot ar iepriekšējo gadu, pieaudzis par aptuvei 30%! Arī gājiens, kas festivāla sākumā norisinājās pa Brīvības ielu, bija garāks un kuplāks nekā jebkad. 

 

FOTO: Mammamuntetiem.lv

 

Un tas tā varēja notikt tikai tāpēc, ka festivālam ir jau savi pastāvīgie apmeklētāji - ģimenes, kas pie mums viesojas gadu no gada. Paldies Jums! Jūs esat pasākuma kodols, kurš pamazām kļūst arvien varenāks. Otrs lielais paldies jāsaka manai Mammamuntetiem.lv pamata komandai, kura, tuvojoties Tēva dienai, sāk strādāt ar neticamu jaudu, degsmi un prieku, un šo enerģijas lādiņu katru gadu no jauna uzlādējat Jūs - apmeklētāji, jūsu smaidi un labie vārdi.

Un trešais lielais paldies ir mūsu fantastiskajiem atbalstītājiem! Kuri ir noticējuši pasākuma idejai un mērķiem, kuri ģimenēs un kopā būšanā saredz spēku, un kuri kopā ar mums vēlas pateikt paldies Tētiem. 


Mīļš un milzīgs paldies par sniegto atbalstu veikalu tīklam Rimi, kurš ir Tēva dienas lieldraugs jau otro gadu, un Ingai Bitei, Kristīnei Ciemītei un "Rimi Bērniem" garšas ekspertam Normundam Baranovskim. Lielum lielais paldies Agnesei Rubertei un "Trebu Home", kurš sarūpēja Labirintu un Ābolu bāru, kurā cienāties ar āboliem no Latvijas laukiem. Satiktie tēti teicās, ka šeit uzkavējušies ilgi jo ilgi - kamēr bērni skrien pa labirintu, paši varēja pabūt skaistā, baltā klusumā. Lielais paldies "Milupa" un Artūram Vīksnem, Atpūtas telti pašiem mazākajiem īpaši novērtēja jaunās māmiņas! Silts paldies arī "Depo" un Rimantam Jugantam - bija jāskrien drukāt papildu porcija orientēšanās sacensību dalības lapām! "Lieliska dāvana" un Liene Strode - pateicamies, ka ar Tēva dienas festivālu esat kopā jau gadiem! Paldies arī "Amigo", "Ergo" par velo skolu bērniem, "Latvijas Pastam", "Laboratorium", "Eiropas Savienības mājai", "Dr.Klaunam", "Latvijas Leļļu teātrim" un visiem citiem, kas rūpējās par aizraujošajām aktivitātēm.
Sirsnīgs paldies arī "Sponsorking" un Ivonnai Pīrāgs, un Lenai Fersterei. Jūs ar savu radošo garu Tēva dienas festivālam piešķirat neizmērojamu skaistumu! Paldies "Lite", "Buc Buk", "Canwasway", LRZemessardzes orķestrim un Andim Karelim, Ansim Klinstonam, grupai "Iļģi", "Andžeja Grauda bungu skolai", "Rīgas Pop&Rock skolai", Nila Īles ģimenei, Oskaram Žīguram, Rīgas Pašvaldības policijai un citiem, kuri gādāja par svētku noskaņas radīšanu.

Reklāma
Reklāma

Tēva dienas popularizēšana nu nekādi nebūtu iespējama bez mediju atsaucības - gaišs un saulains paldies jums, ka vienmēr esat tik atsaucīgi Mammamuntetiem.lv rīkotajām aktivitātēm! Paldies Latvijas radio 1 "Ģimenes studijai" un Dacei Simanovičai, Mairitai Znotiņai un Agnesei Drunkai, lielais paldies portālam Kasjauns.lv un Asnatei Baņģierei, sirsnīgs paldies TV3 un Guntim Meisteram, "LNT Latvija" un Danai Francei, un Natālijai Valdniecei, paldies "LTV ziņu dienestam un Ijai Circenei, "Apriņķa Avīzei", Draugiem.lv, TVnet.lv un Ilzie Teterei, Latvijas Avīzei un Dacei Zitmanei. 

Autore: Inga Akmentiņa-Smildziņa, Latvijas vecāku organizācijas vadītāja