Negribu ideālo figūru zaudēt bērna dēļ. Kā pārliecināt vīrieti?

Viņa nevēlas bērnus un skaidro, kāpēc. Kā savu negribēšanu savienot ar vīrieša gribēšanu? Kāda sieviete forumā meklē padomu

Esmu pieradusi iet uz trenažieriem, cilāt svarus, kačāt dibenu un kājas. Esmu aktīva dzīvesvieda piekritēja! Esmu atkarīgā no fitnesa, nevēlos to visu zaudēt!!!

FOTO: Shutterstock.com

Esmu pieradusi iet uz trenažieriem, cilāt svarus, kačāt dibenu un kājas. Esmu aktīva dzīvesvieda piekritēja! Esmu atkarīgā no fitnesa, nevēlos to visu zaudēt!!!

Nezinu, vai šeit ir bērnu un bezbērnu pāri, taču varbūt vēlos pajautāt reālu cilvēku viedokļus.
Mēs ar draugu dzīvojam kopā. Viņš grib mani precēt, veidot ģimeni. Pret precībām man nav iebildumu, taču bērnus es zinu, ka nevēlos un nevēlēšos nekad!!!


Tam ir dažādi iemesli.
1) Man ir psiholoģiski bail no dzemdību sāpēm. Kādus brīnumus es tik nelasīju, ka dzemdības mēdz ilgt vairākas dienas! Nu nē, paldies. Man šķiet, ka es dzemdībās nomirtu. Esmu dzirdējusi visādus briesmu stāstus, no kuriem aukstas kājas paliek un vēderā viss sagriežās...
2) Pats galvenais!!! Esmu vairākus gadus veltījusi, lai iegūtu savu sapņu figūru, katru dienu izmisīgi cilājusi svarus. Lai iegūtu savu kāroto, esmu izlējusi tonnām sviedru. Tiiik daudz darba ir ieguldīts tajā un naudas!! Un nu vienkārši - varētu iemest savu figūru podā un noraut ūdeni. Es nevēlos kļūt resna! Un galvenais, ka nevēlos zaudēt to, ko esmu ieguvusi smaga darba rezultātā.
3) Lielāko daļu dzīves mēs pavadām darbā un miegā, privātajai dzīvei ir maz laika... Kāpēc man viņa būtu jāiztērē uz kaut kādu sīko, ja varu lieliski pavadīt laiku ar sevi.
4) Bērna gaudas, mūžīgā čīkstēšana par visu mani nokaitinās bezgala!!! Neciešu vispār bērnus!!!
Pats trakākais jau ir tas, ka mani baida deviņi mēneši, kuri jāpavada gultā un ēdot!! Esmu pieradusi iet uz trenažieriem, cilāt svarus, kačāt dibenu un kājas. Esmu aktīva dzīvesvieda piekritēja! Esmu atkarīgā no fitnesa, nevēlos to visu zaudēt!!!


Varbūt man pienācis laiks šķirties no drauga? Esmu viņam to teikusi, viņš saka - gan pārdomāsi. Bet es zinu, ka nepārdomāšu to nekad.

Nevēlos viņam likt veltas cerības uz manis..viņš ir ieciklējies uz to, ka es 100% pārdomāšu.

Reklāma
Reklāma

 

Foruma diskusiju lasi ŠEIT