Pievieno arī savu tēti iedvesmas portretu galerijai "100 tēti Latvijai"!

Sākot no 4. septembra  līdz pat Latvijas valsts simtgadei, Tēva dienas oficiālajā vietnē www.tevadiena.lv tiks veidota iedvesmojoša Latvijas tētu portretu galerija "100 tēti Latvijai"

Pievieno arī savu tēti iedvesmas portretu galerijai 100 tēti Latvijai!

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Sākot no 4. septembra  līdz pat Latvijas valsts simtgadei, Tēva dienas oficiālajā vietnē www.tevadiena.lv tiks veidota iedvesmojoša Latvijas tētu portretu galerija "100 tēti Latvijai", ko bagātinās viņu gaišās domas, atziņas par tēva lomu un pārdomas par to, ko viņi vēlas iemācīt un nodot tālāk saviem bērniem, kā arī stiprinoši vārdi citiem tētiem. Jau šobrīd vietnē www.tevadiena.lv vairāk nekā 15 tēti stāsta, kāpēc viņiem patīk tēva loma un kāpēc ir vērts būt tētim „uz pilnu slodzi”.


Fotoprojektā aicināti iesaistīties tēvi no visas Latvijas, sūtot savu foto un kādu savu atziņu, kas radusies, esot tētim, uz e-pastu: redakcija@mammam.lv. Fotosienu aplūkot un uzzināt vairāk par iesaistīšanos var Tēva dienas oficiālajā vietnē www.tevadiena.lv. Gaidot Tēva dienu un godinot tētus, ikviens aicināts publicēt tētu bildes arī sociālajos tīklos, izmantojot tēmturus #TevaDienaKatruDienu un #100tetiLatvijai. 

Reklāma
Reklāma