Kādu portatīvo datoru izvēlēties darbam?

Pirmie portatīvie datori tika izmantoti tikai biznesam un darbam, tomēr mūsdienās datori tiek izmantoti ļoti dažādiem mērķiem –spēlēm un grāmatu lasīšanu, serfošani internetā un filmu skatīšanai. Taču darbam portatīvie datori tiek izmantoti joprojām. Šajā rakstā pastāstīsim par dažiem portatīvajiem datoriem, kuri noteikti būs lieliski piemēroti darbam.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

“Lenovo IdeaPad V110” – tiem, kuri meklē lētu datoru vienkāršiem darbiem
“Lenovo IdeaPad V110” ir, iespējams, labākais ekonomiskās klases dators darbam ar “Microsoft Office”, serfošanai internetā vai filmu skatīšanai pēc darba. Galvenā priekšrocība salīdzinot ar citiem datoriem līdzīgā cenu līmenī ir “V110” iebūvētais SSD disks, kura dēļ “Windows” operētājsistēma darbojas daudz ātrāk. Ja ar 128 GB jums nepietiek, varat internetā pasūtīt lielākas ietilpības cieto disku.


“Dell Vostro 3568” – lēts, taču visu var un ir uzticams
Ja meklējat ne tikai solīda izskata, bet arī diezgan ātru datoru darbam, “Dell Vostro 3568” nav slikta izvēle par diezgan zemu cenu. Jā, tas ir dārgāks par “IdeaPad V110”, taču tajā pašā laikā tas maksā daudz lētāk nekā daudzi citi datori, kuriem ir tādi paši parametri – “Intel i5” procesors un 8GB RAM. Tas nav spēļu vai darba ar grafiku dators, taču jebkādām citām lietām tas lieliski noderēs.


“Dell Inspiron 15 7566” – tiem, kuri vēlas darboties ar grafiku un daudz neiztērēt
Vai patīk spēlēt vai vēlāties strādāt ar grafiku, mūziku, video ierakstiem? Bet no otras puses nevēlaties iztērēt vairākus tūkstošus? Lūk, “Dell Inspiron 15 7566” cena nesasniedz robežu pat tūkstotis eiro, taču “Nvidia 960M”, jaudīgais četru kodolu “Intel” procesors un 8GB RAM tiks galā ar daudziem uzdevumiem – spēlēm, video ierakstu montāžu u. tml. Atsauksmēs internetā šis dators tiek slavēts par tā universālo pielietojumu, taču ne visiem būs tīkams tā diezgan lielais svars, tāpēc, ja plānojat nēsāt datoru katru dienu, varbūt būtu jāinvestē vairāk? 220.lv regulāri notiek akcijas, izpārdošanas, tiek piemērotas atlaides ar speciāliem atlaižu kodiem, tāpēc portatīvo datoru darbam var iegādāties lētāk.

Reklāma
Reklāma


“Lenovo ThinkPad X1” – ja cena nav rādītājs
Bet varbūt datora cena jūs nemaz neuztrauc? Šādā gadījumā piedāvājam internetā iegādāties “Lenovo ThinkPad X1” – ļoti vieglo, bet jaudīgo datoru, kas var tikt galā ar praktiski jebkādu uzdevumu. Tikai nedaudz virs viena kilograma smagais dators ir aprīkots ar iespaidīgu ekrānu, jaudīgu “Intel i5” procesoru, 8GB RAM un pat 256 GB ietilpības SSD cieto disku. Tāpēc tiem, kuriem svarīgākais ir laba pieredze, nevis cena, “Lenovo ThinkPad X1” būs lieliska izvēle darbam.


Populārākos portatīvo datoru modeļus darbam un visus nepieciešamos tā aksesuārus atradīsiet plašajā interneta veikala 220.lv sortimentā.