Vingrošanas nodarbības grūtniecēm. Dalība bez maksas

SIA „Rīgas veselības centrs” uzsāk arī pakalpojuma* „Vingrošanas nodarbības grūtniecēm” sniegšanu. 

FOTO: Shutterstock.com


Tā ietvaros fizioterapeita vadībā bez maksas grūtniecēm tiks nodrošināts nodarbību cikls (6 nodarbības 60 minūšu garumā, kas notiks gan zālē, gan baseinā, un paredzētas ne vairāk kā 10 grūtnieču lielai grupai), kurā iekļautās aktivitātes:

  • tiks individuāli piemērotas intensitātes un sarežģītības ziņā;
  • palīdzēs uzturēt optimālu svaru;
  • nodrošinās relaksāciju un muskuļu atbrīvošanu;
  • sekmēs pareizas elpošanas tehnikas apguvi;
  • sagatavos sievietes ķermeni izmaiņām grūtniecības laikā un dzemdībām.

Pakalpojums „Vingrošanas nodarbības baseinā” tiks sniegts, „Rīgas veselības centra” filiālē „Ķengarags”, sākot ar 2017. gada 23. septembri.

Pakalpojums „Vingrošanas nodarbības zālē” tiks sniegts, sākot ar 2017. gada 16. septembri, „Rīgas veselības centra” filiālēs „Ķengarags „Ziepniekkalns”, „Ķengarags”, “Iļģuciems”, „Bolderāja” un „Imanta”.

Viena grūtniece var apmeklēt nodarbības kā baseinā, tā zālē, taču ne vairāk kā 6 nodarbību apjomā. Lai saņemtu pakalpojumu, nepieciešama ginekologa izziņa ar atļauju nodarboties ar fiziskām aktivitātēm ūdenī un/vai sporta zālē, un mātes pase, kas apliecina grūtniecību.

Reklāma
Reklāma

Pieteikšanās un papildu informācija: 
e-pasts: esivesels@rigasveseliba.lv 
mob. tel.: 29502008
Visu pakalpojumu sniegšanas plāns atrodams mājas lapas www.rigasveseliba.lv sadaļā „Programmas”.


*Pakalpojumi tiek īstenoti Eiropas Sociālā fonda projekta Nr.9.2.4.2./16/I/021 “Mēs par veselīgu Rīgu – daudzveidīgi un pieejami veselības veicināšanas un slimību profilakses pasākumi!”(PVS ID 3634) ietvaros. 

 


 Mēs par veselu Rīgu