Polarn O. Pyret rudens kolekcija

Populārajam Zviedrijas bērnu apģērbu zīmolam Polarn O. Pyret jebšu ikdienā vairāk zināmam kā PO.P šogad manāmas jaunas un aizraujošas pārmaiņas.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Ar jauno Rudens/ Back-to-School kolekciju Jauna nodaļa Polarn O. Pyret apliecina, ka šī zīmola apģērbiem aizvien piemīt izcila kvalitāte un funkcionalitāte, taču vienlaikus tas atbilst arī visām jaunākās modes tendencēm. Plašs jaunu dizainu piedāvājums pieprasītajās krāsās un izcila audumu izvēle padara šo kolekciju iekārojamu gan bērniem, gan viņu vecākiem; turklāt šajā rudenī gaidāmi vēl vairāk iedvesmojošu jaunumu!

Kolekcijā Jauna nodaļa mīksti un dabīgi audumi tiek miksēti ar tilla bantēm, šenila džemperiem, zelta un aplikāciju detaļām, volāniem un sportiskām ikdienas detaļām. Netiek aizmirstas arī klasiskās un visiem tik ierastās PO.P svītras, taču tagad tās būs pieejamas jaunās krāsās un dažādākos audumos.

 

Sekojot jaunākajām modes tendencēm, kolekcijas piedāvājumā pieejami apģērbi no citādi strukturētiem un dažādu tekstūru audumiem, kā arī mūsdienīgi adījumi; apģērbus kombinējot, tiek panākts viegls un mūsdienīgs efekts. Skaistas apdrukas un nebijušu krāsu iespējas kalpo kā izcili stilu papildinoši elementi. Jauki, dūmakaini rudens pasteļi rotaļājas ar bagātīgām bordo un olīvu zaļajām nokrāsām. Klusinātas, taču brīnišķīgi skaidras krāsas rada svaigu, intensīvu iespaidu. Pieejami arī patīkami zili, maigi rozā, burvīgi zaļi un piesātināti melni toņi. Klasiski zils un melns džinsa audums ir viens no kolekcijas pamatelementiem.

 

Kolekcijas āra apģērbs ir jaunu trendu un uzlabotas klasikas apvienojums. Modernās un skatienu piesaistošās detaļas izceļas, tajā pat laikā tās ir radītas no izturīgiem materiāliem, kas veidoti, lai tos valkātu aktīvi bērni vējainā, lietainā vai sniegotā laikā.

 

Ikoniskā Polarn O. Pyret svītru kolekcija tikusi pie pārvērtībām, kā rezultātā klasiskajām sarkanajām un zilajām svītrām pievienojušās arī pelēkās.

 

 

Pavisam jauna kolekcija bērniem vecumā no 6-12 gadiem

Reklāma
Reklāma

Sešu līdz divpadsmit gadus vecu bērnu vajadzības atšķiras no jaunāku bērnu vajadzībām. Apģērba izskats šiem bērniem ir ļoti svarīgs, un viņi nēsā to mazliet citādi. Tādēļ Polarn O. Pyret ir radījis atsevišķu kolekciju bēniem vecumā no 6-12 gadiem, kas nodrošina lielāku izvēli un dažādus stilus. Šī kolekcija vairs nav tikai mazo bērnu apģērbu lielāka versija.

 

Maigums un ilgtspējība mazajiem

Arī pašiem mazākajiem pieejamas jaunas krāsas, dizaini un audumi! Ilgtspējīgā kolekcija, kas 100% radīta no materiāliem ar Polarn O. Pyret ECO zīmi, ir apburoši maiga un ērta pašiem mazākajiem nēsātājiem un viņu jutīgajai ādai. Joprojām esam saglabājuši praktiskumu – ērtai ģērbšanai paredzētas atjautīgas detaļas un risinājumi.

*ECO ir Polarn O. Pyret pašu radīts ilgtspējas simbols, kas nozīmē videi draudzīgu izvēli. Apģērbiem ar ECO zīmi piešķirts viens vai vairāki no tālāk minētājiem sertifikātiem: Vispasaules organisko šķiedru standarts (GOTS - Global Organic Textile Standard), organiskā kokvilna, BCI (Better Cotton Initiative) sertifikāts, pārstrādāts poliesteris un poliamīds (Recycled Polyester and Polyamide). Apģērbs ar ECO atzīmi atbilst visstriktākajiem Polarn O. Pyret kvalitātes kritērijiem, un tā ražošanā tiek ievēroti ilgtspējas nosacījumi.

 

 

Par Polarn O. Pyret

Polarn O. Pyret ir Zviedrijas bērnu apģērbu zīmols ar vairāk nekā 40 gadu pieredzi. Polarn O. Pyret rada pievilcīgu, funkcionālu un augstas kvalitātes bērnu apģērbu, kas kalpo vairākiem bērniem ģimenē un to iespējams valkāt vairākās paaudzēs. Kā zīmola atpazīstamības zīme kalpo garroku krekls ar baltām strīpām, kas savu popularitāti ieguva 1976. gadā Zviedrijā. Lūdzam apmeklēt mūsu mājaslapu šeit: http://www.polarnopyret.lv/lv_lv