Kā ģērbties, ja galīgi nav ko vilkt mugurā? 6 stila idejas

Ir tādas dienas - tu atver skapi un redzi, ka... totāli nav ko vilkt mugurā. Lūk, 6 apģērbu kombinācijas, kas labi izskatīsies jebkurā situācijā. Un visas šīs drēbes tavā skapī, visticamāk, jau ir. Vismaz kāda no šīm kombinācijām (vai pat vairākas) - pavisam noteikti. Atliek vien izvēlēties!

Vai arī tu šodien stāvi pie skapja un nevari izlemt, ko uzvilkt?

FOTO: Shutterstock.com

Vai arī tu šodien stāvi pie skapja un nevari izlemt, ko uzvilkt?


Iemeslu, kāpēc nespējam izvēlēties un veiksmīgi saskaņot dažādus apģērba gabalus un aksesuārus, var būt ļoti daudz. Vainīgi var būt tavi pirkšanas paradumi (tu pērc drēbes, kas nepiestāv tavai figūrai, neaizdomājies par to, kā jaunais apģērbs piestāvēs pie tavas esošās garderobes, pērc spilgtus apģērba gabalus un neaizdomājies par neitrāliem utt.), tavs tās dienas garastāvoklis, sezona vai varbūt tava dzīvesveida paradumi, kas atspoguļojas ķermeņa izmaiņās.


Iespējams, iemesls ir grūti prognozējamie laikapstākļi, kuru dēļ "apmaldāmies" savā pavasara, vasaras un rudens garderobē un vairs nezinām, ko tad īsti vilkt mugurā.   

Ja tev nav laika skapja revīzijai vai nav iespēju jau atkal doties jaunu drēbju šopingā, vislabāk ir uzticēties pārbaudītām vērtībām - vecajiem labajiem apģērbu salikumiem, kuri vienmēr izskatīsies lieliski.

Lasi tālāk un uzzini 6 apģērbu kombinācijas, ar kurām tu nenošausi greizi:

Džinsi, punktaina blūze un atvērtas kurpes uz platformas

Ģērbšanās idejas
Punktiņu rakstam ir pagātnes noskaņa, tas piešķir apģērbam vintage atblāzmu, tāpēc lieliski iet kopā ar modernajiem plēstajiem vai nogrieztajiem džinsiem. Koptēlam romantiskumu piešķirs sandales ar pītu platformas zoli. 


T krekls ar uzrakstu, džinsi un klasiska žakete

Stila idejas

Klasisks, jebkuros apstākļos iederīgs tēls veidojas no klasiskās trijotnes: kokvilnas T krekls ar uzrakstu, džinsi un žakete. Atkarībā no izvēlēto apģērbu stila, tu izskatīsies bezrūpīgi, eleganti vai pat lecīgi. Kādus apavus izvēlēsies - tas tava ziņā. Kurpes ar zemiem papēžiem radīs brīvāku iespaidu, augstpapēdenes labāk iederēsies darba ballītē vai svinībām pilsētā.


Slēgta blūze ar garām piedurknēm, īsi svārki un interesanti apavi

Stila idejas

Reklāma
Reklāma

Velkot īsus svārkus, jāatceras pamatlikums: ja tu atsedz kājas, blūzei ir jābūt pēc iespējas slēgtākai. Taču tas nekādā ziņā nenozīmē, ka tai jābūt garlaicīgai. Droši izvēlies kuplas piedurknes, interesantas krāsu kombinācijas. Īpašiem šoreiz jābūt arī apaviem - pie īsiem svārkiem vislabāk izskatīsies kurpes ar zemu papēdi vai vispār bez papēža.


Ādas bikses, klasisks lietusmētelis un pastnieka stila cepure

Ādas bikses
Ādas bikses un lietusmētelis ir klasiska kombinācija, ar kuru nav iespējams kļūdīties. Tādas detaļas kā iešļūceņu tipa apavi un pastnieka stila cepure piešķirs tēlam modernāku akcentu.


Vienkrāsains bikškostīms un kurpes ar zemu papēdi un smailu purngalu

Stila idejas
Šķiet, vienkāršākais veids, kā ātri izdomāt, ko vilkt, ir - vienmēr skapī turēt kostīmu. Ja tev būs viena un tā paša materiāla augšdaļa un apakšdaļa, apavu izvēlei ir dota krietni lielāka brīvība, jo tie jākombinē tikai ar vienu krāsu. Ja nevēlies izskatīties tā, it kā būtu ceļā uz darbu birojā, izvēlies kurpes ar zemu papēdi. Tās izskatīsies modernāk un stilīgāk.


Viscaur melnā - no galvas līdz kājām. Akcentam leopardādas raksta somiņa

Stila idejasMēdz teikt, ka melnā ir visiedvesmojošākā krāsa. Tā piestāv visiem un to var pieskaņot pie visa un visur. Tu nekad nenošausi greizi, ja apģērbsies viscaur melnā. Un šāda kombinācija visefektīgāk izskatās, ja pie tās ļauj uzmirdzēt kādam spilgtam aksesuāram. Piemēram, mini izmēra leopardādas raksta somiņai.

 

Avots: www.kasjauns.lv