Ģimenes Jogas un Svaigēšanas brīvdienas 2017

Ģimenes Jogas un Svaigēšanas brīvdienas šogad notiks jau piekto reizi, visi interesenti uz tām tiek aicināti 10. - 13. augustā Cēsu pusē.

Ģimenes brīvdienas notiek nelielā pulkā, lai ikviens varētu paspēt iepazīties ar pērējiem dalībniekiem!

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Ģimenes brīvdienas notiek nelielā pulkā, lai ikviens varētu paspēt iepazīties ar pērējiem dalībniekiem!

„Šobrīd jau pavisam droši varam apgalvot, ka Ģimenes brīvdienas ir kļuvušas par lielisku ikvasaras tradīciju ne tikai mums pašiem, bet arī ikvienam, kas piedalās” saka dabiskās veselības un izglītības centra „ReCure” dibinātāja Guna Bīlande. 

 

„Arī šovasar kā ierasts, gatavosim garšīgas un veselīgas svaigēdāju maltītes, jogosim, pērsimies pirtī, brauksim ekskursijā, spēlēsim spēles, peldēsimies dīķī un ezerā, baudīsim indiešu speciālistu procedūras, skaitīsim zvaigznes naksnīgajās debesīs, paslinkosim un vienkārši lieliski kopā pavadīsim laiku, rūpējoties par savu veselību un labsajūtu” sola G.Bīlande.

 

Neliels ieskats šī gada Ģimenes brīvdienu plānos: 

  • Viens no Ģimenes brīvdienu komandas stūrakmeņiem ir Jēkabs Milzarājs – prasmīgs un talantīgs svaigēšanas un vegāniskās virtuves entuziasts, kas ne tikai gardi gatavo, bet arī labprāt dalās ar savu pieredzi, ko ikdienā uzkrāj gatavojot restorāna „Raw Garden” virtuvē.

 

  • Māksla ir terapija gan lieliem, gan maziem tāpēc brīvdienās pie mums viesosies mākslas terapeite Diāna Serga, vadot praktiskās nodarbības un daloties ar savu pieredzi. Bet tikmēr par atraktīvām jogas aktivitātēm rūpēsies Linda Jamonte – „ReCure” jogas pasniedzēja un nerimstošs pozitīvisma ģenerators. 

 

  • Ikvienam pieaugušajam Ģimenes brīvdienu dalībniekam būs iespēja izbaudīt ne tikai procedūras, ko veiks „ReCure” terapeiti no Indijas, bet arī apmeklēt pirts rituālu zinoša un prasmīga pirtnieka Viļņa Lejnieka uzraudzībā, izbaudot arī pērienu ar pašu rokām grieztām un sietām pirts slotām. 

 

  • Kā ik gadu nebūs piemirsts arī par bērnu izklaidi – ekskursijas, darbnīcas, joga un sacensības – tās visas ir nezūdošas Ģimenes Jogas un Svaigēšanas brīvdienu sastāvdaļas.

 

Reklāma
Reklāma

 

Prātā mums ir vēl pāris idejas, kā šīs brīvdienas padarīt neaizmirstamas, taču tās lai pagaidām paliek pārsteigums, ko varēs atklāt dalībnieki.


Ģimenes brīvdienas notiek nelielā pulkā, lai ikviens varētu paspēt iepazīties ar pērējiem dalībniekiem, bet vienlaikus izbaudītu brīvību un nepiespiestu atmosfēru, tāpēc aicinām pieteikt savu dalību savlaicīgi.

 

Vairāk informācijas „ReCure” mājas lapā www.recure.lv,
zvanot +371 20493555 vai rakstot info@recure.lv


Plašākai informācijai par brīvdienu norisi Guna 26767950


UZ TIKŠANOS ĢIMENES JOGAS UN SVAIGĒŠANAS BRĪVDIENĀS!!!

 


ReCure ir dabiskās veselības centrs, kas piedāvā atšķirīgu pieeju veselības aprūpei. Pie mums tiek piedāvāta dabiska veselības pašatjaunošanās sistēma, kas sastāv no uztura programmas, fiziskām aktivitātēm, individuāli piemērotām procedūrām un no ķermeņa spēkus stimulējoša dzīvesveida. 
ReCure piedāvā procedūras, jogas nodarbības un vingrošanu, seminārus un konsultācijas. Viena no veselības centra īpašajām iezīmēm ir tā, ka procedūras tiek veiktas, izmantojot vietējos augus un zālītes, un tās veic speciālisti no Indijas.