Visu iecienītais produkts pārsteidz ar neticamu noderīgumu organismam

Visbiežāk cilvēki, kuriem trūkst enerģijas, jūt pastāvīgu nogurumu, vēlas uzlabot smadzeņu darbību vai nostiprināt imunitāti, sāk lietot daudz dažādu veidu vitamīnu vai uztura bagātinātāju.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

 

Daudzi pat neiedomājas, ka reizēm viņiem var pietikt tikai ar vienu pārtikas produktu, kas bagātināts ar neticami vērtīgām sēklām. “Žemaitijos pienas” rūpējas par izstrādājamo pārtikas produktu noderīgumu organismam un lietotājiem, tāpēc patērētājiem piedāvāja siera nūjiņas “Pik-Nik Nigella” ar melnsēklītes sēklām.

 

Nav nekāds noslēpums, ka melnsēklītes sēklas lieliski piemērotas pievienošanai dažādiem ēdieniem, tomēr plēšamās siera nūjiņas “Pik-Nik Nigella” tās ne tikai grezno ar melnām “asariņām”, bet arī bagātina ar vērtīgām īpašībām.

 

Siera nūjiņās “Pik-Nik Nigella” esošajās melnsēklītes sēklās ir imūnsistēmai nepieciešamie vitamīni un minerālvielas. 

 

Tieši šīs sēklas nūjiņām piešķir neticami daudz labu īpašību, kas bija zināmas jau Ajūrvēdas dziedniekiem, ķīniešu zālīšu pazinējiem un senās Grieķijas, Ēģiptes un Romas ārstiem. Melnsēklītes kā panaceju pret visām slimībām lietoja jau senie ēģiptieši. Seno grieķu ārsti rakstīja, ka “melnās ķimenes” lieto pret galvas un zobu sāpēm, iesnu ārstēšanai, bet Kleopatra lietoja melnsēklītes, lai saglabātu savu skaistumu un vitalitāti. No šīm sēklām tiek gatavota eļļa, kura plaši tika lietota Ēģiptē un saukta par faraonu zeltu.

 

Reklāma
Reklāma

Siera nūjiņās “Pik-Nik Nigella” esošajās melnsēklītes sēklās ir imūnsistēmai nepieciešamie vitamīni un minerālvielas. Tajās atrodamās vielas veicina žults sekrēciju, iedarbojas kā urīndzenošs līdzeklis, iznīcina brīvos radikāļus, mazina alerģiju, samazina holesterīna līmeni, veicina gļotu izdalīšanos un iztīrīšanos, paplašina bronhus, iznīcina baktērijas, vīrusus un sēnītes.

 

Zinātnieki ir konstatējuši, ka melnsēklīšu sēklās esošās polinepiesātinātās taukskābes stiprina imunitāti un samazina alerģiskas reakcijas. Tajās ir atrasts vairāk nekā 100 darbīgo vielu, kas regulē daudzas organisma funkcijas. Tajā skaitā – polinepiesātinātās linola, alfa-linola un stearīna taukskābes.

 

Ēdot siera nūjiņas “Pik-Nik Nigella”, kas bagātinātas ar melnsēklītes sēklām, uzlabota tiek arī redze un stiprināta acs tīklene. Bez visām jau minētajām labajām īpašībām, melnsēklītes sēklas stiprina psihi, iedarbojas nomierinoši un ir darbīgs antidepresants.

 

Patiesībā siera nūjiņu “Pik-Nik” līnija izceļas ne tikai ar organismam noderīgajām “Pik-Nik Nigella” siera nūjiņām, bet arī klasiskajām nūjiņām, kurās daudz citu vitamīnu. Siera nūjiņas “Pik-Nik Classic” ir īsts olbaltumvielu un kalcija avots, kas atradis vietu mājās katram, kam patīk veselīgs uzturs. Siera nūjiņas “Pik-Nik” vispār izceļas ar īpašu noderīgumu organismam – tās ir dabīgas, nesatur nekādus konservantus, garšas pastiprinātājus vai krāsvielas, ir lieliski piemērotas veģetāriešiem, jo to gatavošanā netiek izmantoti dzīvnieku izcelsmes fermenti.

 

Ieskaties šeit: www.pik-nik.lv