Rīgā atvēries jauns batutu un izklaižu parks visai ģimenei

Tiem, kas ir pabijuši Tallinas vai Viļņas izklaižu un atpūtas centros “SKYPARK”, būs īpašs prieks uzzināt, ka “SKYPARK” ir atnācis arī līdz mums un Grostonas ielā 1, Rīgā, bijušā tirdzniecības centra “Prisma” telpās, atvēris pirmo “SKYPARK Latvija” batutu, izklaižu un atpūtas centru.

Centrā izbūvēts apmēram 900 m2 liels batutu laukums

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Centrā izbūvēts apmēram 900 m2 liels batutu laukums

 

“SKYPARK Latvija”, tāpat kā kaimiņvalstīs, veidots kā bērniem un ģimenēm draudzīga atpūtas vieta. Centrā izbūvēts apmēram 900 m2 liels batutu laukums, uz kura var lēkāt, sportot un izklaidēties gan bērni, gan pieaugušie. Vakaros “SKYPARK Latvija” aicina pie sevis arī profesionālus sportistus un atlētus, jo batutu laukums un konfigurācija apmierinās arī profesionāļu prasības.


Laukums ietver gan horizontālos, gan slīpos batutus. Vienā laukuma malā ir uzstādīti trīs dažāda augstuma basketbola grozi, kas ļauj to lietotājiem efektīvā palēcienā no batuta triekt grozā “slam-dunk”. Otrā malā atrodas liels porolona kubu baseins, kurā piezemēties pēc iespaidīgu salto un triku veikšanas.


Jau tuvākajās nedēļās saņemsim arī spēļu galdus – gaisa hokeju, galda futbolu, basketbola disciplīnas galdu un ļoti kolorītus un neparastus telpu velosipēdus. Un arī tas nebūs viss. “SKYPARK Latvija”, cenšoties nodrošināt maksimāli daudzveidīgu izklaidi, turpinās papidināt savu izklaižu klāstu arī nākotnē.

 

Centrā izbūvēts apmēram 900 m2 liels batutu laukums, uz kura var lēkāt, sportot un izklaidēties gan bērni, gan pieaugušie.


Parkā ir izbūvētas arī 7 atpūtas telpas, kuras paredzētas bērnu ballīšu un jubileju organizēšanai. Katrā telpā ir unikāls, Igaunijas grafiti mākslinieku veidots dizains. Tās ir aprīkotas ar mēbelēm un gatavas uzņemt ciemiņus jebkurā nedēļas dienā. Rezervējot kādu no istabiņām un rīkojot pasākumus pie mums, rezervācijas maksā iekļautas arī noteikts skaits ieejas biļešu, kas ļauj 2,5 stundu garumā izmantot gan batutus, gan citas pieejamās aktivitātes.

 

Reklāma
Reklāma


“SKYPARK Latvija” biļešu cenas:
Dienas biļete pirmdien-ceturtdien 7,80 EUR
Dienas biļete piektdien-svētdien 9,80 EUR
Ballīšu un jubileju telpu īre – sākot no 75 EUR
Īpašas cenas paredzētas skolu klasēm, kā arī vakara biļetēm pēc plkst. 20.00.


“SKYPARK Latvija” vasaras sezonā ir atvērts ik dienu no 10.00 līdz 22.00.

Seko līdzi jaunumiem mūsu facebook lapā: www.facebook.com/skyparklatvija