4 meitu tēvs atklāj: mums ir neizskaistināta, īsta dzīve, nevis "glancēta superģimenīte"

Sociālajos tīklos mātes un tēvi nereti mēdz dalīties ar savu atvašu fotogrāfijām, un lielākajā daļā gadījumu tie ir „ uzpucēti”, rūpīgi atlasīti kadri, parādot nevis patieso situāciju, bet gan izskaistinātu realitāti. Taču Londonā dzīvojošajam tētim Saimonam Hūperam šāda laimīgās un veiksmīgās dzīves „pietēlošana” un „supertētu” tēla radīšana nav pieņemama.

Jautras, trakulīgas un absolūti īstas, nerežisētas – šādas ir tēta Saimona fotogrāfijas, kuras tik ļoti patīk viņa profila sekotājiem. (Foto: Instagram)

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Jautras, trakulīgas un absolūti īstas, nerežisētas – šādas ir tēta Saimona fotogrāfijas, kuras tik ļoti patīk viņa profila sekotājiem. (Foto: Instagram)

Viņš vēlas daudzbērnu ģimenes dzīvi parādīt maksimāli tuvu realitātei, tāpēc Instagramā izveidojis profilu „Meitu tētis” (father_of_daughters), kurā atspoguļo savu kā ģimenes tēva patieso dzīvi.

Saimons kopā ar sievu audzina četras meitiņas, un viņas visas ir mazas – jaunākas par 10 gadiem.  

Jautras, trakulīgas un absolūti īstas, nerežisētas – šādas ir tēta Saimona fotogrāfijas, kuras tik ļoti patīk viņa profila sekotājiem. Patlaban viņam Instagramā ir vairāk nekā trešdaļa miljona sekotāju, un Saimons negrasās apstāties. Starp citu, viņa dvīnītēm šobrīd ir tikai gadiņš, tā ka viņu dzīve (kopā ar jokiem un nedarbiem) tikai sākas.

Kā portālam „Huffington Post” pastāstīja Saimons, būt tētim – tas nozīmē būt taksistam, peldēšanas trenerim, pavāram, finansistam un vēl daudz kam. Dzīve kopā ar četrām mazām meitenēm nekad nav garlaicīga.

Reklāma
Reklāma

 

Avots: www.kasjauns.lv