3 satriecoši trilleri, kas liks aizmirst par laiku

Piedāvājam 3 aizraujošus trillērus, kas liks aizmirst par laiku un miegu. 

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Melnais zeltsEndrū Gross: Melnais zelts

Bijušo izmeklētāju Taju Hauku satriec televīzijā dzirdētā ziņa – ļauni iebrucēji nogalinājuši brokera ģimeni, kuras daļa bija arī kāda viņam ļoti dārga sieviete…

Tajs kopā ar Naomi Blūmu, Savienoto Valstu Finanšu departamenta aģenti, veic izmeklēšanu un atklāj nežēlīgi smalki izstrādātu globālu shēmu, kas ved uz pasaules finanšu sistēmas katastrofu.

ENDRŪ GROSS ir New York Times un starptautisku bestselleru autors. Viņš ir arī piecu bestselleru līdzautors – sadarbībā ar Džeimsu Patersonu. Viņa kontā ir krietna daļa NY TIMES bestselleru, dažkārt pat vairāki vienlaikus. Grosa spalvai pieder arī nervus kutinošais trilleris 15 sekundes.

Gross atrodas vienā kompānijā ar tādiem mūsdienu prozas meistariem kā Lī Čailds un Harlans Kobens. /Connecticut Post/

Melnais Zelts ir ellīgi karsts trilleris un Endrū Gross ir vislabākais! /Džeimss Patersons/

Drosmīgi, gudri un aizraujoši. Jūs to nevarēsiet nolikt neizlasītu. /Linda Feirsteina/

Šī grāmata ir fantastiska! /Lī Čailds/

 

IenaidnieksToms Vuds: Ienaidnieks

Neviens nespēlē pēc noteikumiem...

Algots slepkava.

Viktors ir bijušais algotais slepkava, kas iesaistījies CIP speciālās vienības darbā. Pirmais uzdevums – trīs svešinieki. Trīs ātri un nevainojami šāvieni. Tāds uzdevums Viktoram ir gluži vai dabisks.

Ēnām apdvesta sazvērestība.

Visam vajadzēja noritēt vienkārši, tomēr… Ar katru šāvienu Viktors arvien dziļāk tiek ievilkts neiedomājamā sazvērestībā, kurā nevar uzticēties nevienam un it īpaši pazīstamiem cilvēkiem.

Briesmas, ko nepamana.

Reklāma
Reklāma

Likmes ar katru sekundi kļūst arvien augstākas, un Viktors saprot, ka negribot tiek ierauts sarežģītā spēlē un nākamais mērķis ir viņš pats, turklāt izejas no bīstamā labirinta nav.

Talantīgā, daudzsološā kaujas trilleru meistara Toma Vuda izpildījumā lasītājs ir aicināts azartiski sekot līdzi straujiem piedzīvojumiem un īstu vīru cīņām.

Skarbs trilleris, kas jālasa bez apstājas, bez elpas ievilšanas, jo darbība tajā atspoguļota absolūti meistarīgi. /New York Times bestselleru autors Džozefs Fainders/

Autentiski brutāls. /Daily Telegraph/

Pirmklasīgs trilleris, lūgtin lūdzas uz lielā ekrāna. /Library Journal/

Vuds ir vārds, kuru mēs noteikti vēl dzirdēsim. /Daily Mail/

Trilleru cienītāji noteikti ar nepacietību gaidīs turpmākos šī spožā talanta darbus. /Publishers Weekly/

 

Roiss Skots Bakingems: Strupceļš

Absolūti moderns trilleris par izdzīvošanu un atriebību. /Library Journal/

Stjūarts ir jurists paša dibinātā firmā, viņam ir pieklājīga māja un satriecoši skaista sieva. Dzīve ir pilnībā nokārtota, jo katrs solis ir iepriekš plānots un paredzams. Viņa firmas partneris Klejs 40 gadu jubilejā noorganizē abiem ceļojumu uz Aļasku. Lieliska nedēļa tikai vīru kompānijā – kalnu namiņš, medības, atpūta pie mežonīgās dabas.

Stjū nebūt nealkst pamest ierasto rutīnu, tomēr dodas ceļojumā, pašlepnuma un spīta vadīts. Jau lidostā viņu piemeklē pirmais neparedzētais pavērsiens...

Romāns liks jūsu iztēlei mesties auļos, paātrinot sirdspukstus. Notikumi strauji ierauj lasītāju sižeta atvarā, liekot just līdzi romāna varoņu piedzīvojumiem.

Roiss Skots Bakingems ir autors ar valodnieka un jurista grādu, raksta satriecošus bestsellerus un strādā par prokuroru kriminālvajāšanas pārvaldē.

Satricinošs, enerģijas pilns trilleris. Grāfa Monte Kristo mūsdienu versija. /Džefs Ebots, New York Times bestselleru autors/

 

Ieskaties: www.kontinents.lv