Aicina pieteikties Latvijas audžuģimeņu, adoptētāju un aizbildņu reģionālo atbalsta grupu salidojumiem

Valsts bērnu tiesību aizsardzības inspekcija sadarbībā ar nodibinājumu „Sociālo pakalpojumu aģentūra” aicina Latvijas audžuģimenes, adoptētājus un aizbildņus uz reģionālajām atbalsta grupām/salidojumiem šajā vasarā. 

FOTO: Shutterstock.com

Salidojumu laikā bērniem kopā ar pieaugušajiem paredzētas radošās darbnīcas, sporta un izklaides aktivitātes bērniem. Savukārt, vecākiem, aizbildņiem un adoptētājiemnotiks lekcijas par inovatīvām bērnu audzināšanas un disciplinēšanas metodēm.

Plānotas četras reģionālās kopējās audžuģimeņu, adoptētāju un aizbildņu atbalsta grupas/salidojumi Vidzemes, Latgales, Kurzemes un Zemgales reģionos. Latgalē pasākums notiks jau 17. un 18. jūnijā. Atpūtas kompleksā “Aglonas Alpi”, Aglonā. Notikumu plānojusi apmeklēt Latvijas audžuģimeņu patronese, Valsts Prezidenta kundze Iveta Vējone.

Nākamo pasākumu norises laiki un vietas:
1. un 2.jūlijā Zemgales reģionā – Atpūtas kompleksā „Turbas”, Ikšķiles novadā; pieteikšanās līdz 26. jūnijam

15.un 16.jūlijā Vidzemes reģionā – Konferenču un atpūtas kompleksā „Ratnieki”, Līgatnes novadā; pieteikšanās līdz 9. jūlijam

5. un 6. augustā Kurzemes reģionā – Vaiņodes internātpamatskolā, Vaiņodē; pieteikšanās līdz 30. jūlijam

Reklāma
Reklāma

Lai nodrošinātu aktivitātes bērniem, izmitināšanu un ēdināšanu un izslēgtu nepatīkamus pārpratumus, nepieciešams zināt precīzu dalībnieku skaitu, tādēļ audžuģimenēm, adoptētājiem un aizbildņiem ļoti svarīgi pieteikties iepriekš!

Piesakoties lūgums norādīt dalībnieku vārdus, uzvārdus, personas datus, dzīves vietu, bērna piederību ģimenei, ja nepieciešams - ēdināšanas īpatnības (alerģijas, kādu produktu nepanesamība u.c.)  un nakšņošanas nepieciešamību (nakšņošana telpās vai līdzpaņemtās teltīs). Nakšņošana telpās primāri tiks nodrošināta ģimenēm ar bērniem līdz trīs gadu vecumam un bērniem ar īpašām vajadzībām.
Dalība un visu pasākumu programma reģionālajās atbalsta grupās ir bez maksas!

Pieteikties Aiga Romāne – Meiere tel. 29728401; e-pasts: aromane@inbox.lv  
Vairāk informācijas par pasākuma norisi - Evija Rācene - tel. 27794994; e-pasts: r.evija@inbox.lv