Vai Jūsu mazulis nupat sācis staigāt?

Kad mazulis sāk tikko staigāt, nekas nedrīkst ierobežot viņu kustības un mazināt ērtības, tāpēc ir ļoti svarīgi izvēlēties labākās autiņbiksītes, lai mazuļi varētu netraucēti izpētīt apkārtējo vidi. Vai meklējat labāko aizsardzību ikdienai? 

Pampers biksītes  ir viegli uzvilkt pat tad, ja bērns stāv kājās vai kustas.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Pampers biksītes ir viegli uzvilkt pat tad, ja bērns stāv kājās vai kustas.


Katrai māmiņai tas ir ļoti vērtīgs laiks, bet prasa arī daudz uzmanības, jo mazuļi ir neapturami. Viņi skraida un cenšas uzkāpt uz visām mēbelēm, tverot pasaules mestos izaicinājumus. Nekas nedrīkst ierobežot viņu kustības un mazināt ērtības, tāpēc ir ļoti svarīgi izvēlēties labākās autiņbiksītes, lai mazuļi varētu netraucēti izpētīt apkārtējo vidi. 


Pampers biksītes ir labākā izvēle šajā aktīvajā laika posmā. Tās ir viegli uzvilkt pat tad, ja bērns stāv kājās vai kustas. Mainīt autiņbiksītes ir pavisam vienkārši – attaisiet sānu malas, saritiniet biksītes un izmetiet. Viegli maināmās autiņbiksītes var lieliski izmantot gan dienā, gan naktī. Jaunās Pampers biksītes var lietot jau 10 līdz 12 mēnešu vecumā. 

 

Mazuļiem, kas sākuši staigāt, Pampers biksītes ir īpaši piemērotas arī tāpēc, ka tām ir ļoti mīksta jostiņa. Elastīgā josta pielāgojas bērnu kustībām un visām pozām, vienlaikus nepieļaujot noplūdi. Turklāt šīs biksītes ir ērti valkājamas un ilgi nodrošina sausumu – kā parasti, lietojot Pampers produkciju. 


Bērniem autiņbiksīšu mainīšana patiks tāpat kā māmiņām, jo neaizkavē izpriecas. To iespējams darīt pat tad, kad bērns stāv kājās. Viņš vienkārši iekāpj jaunajās biksītēs, lai nekavētu laiku. Jaunās Pampers biksītes var nomainīt tik vienkārši, ka pat tētis jutīsies kā pieredzējis autiņbiksīšu maiņas speciālists. 

 

https://www.youtube.com/embed/ZIIhGSD0RiQ
Reklāma
Reklāma

 


Jaunās paaudzes Pampers biksītes 
Pieejamas divu veidu Pampers biksītes – Pampers Premium Care Pants un Pampers Pants, kas nesen parādījušās veikalos. Tās nodrošina vienkāršu nomaiņu un sausumu līdz 12 stundām – kā parasti, lietojot Pampers produkciju. Zemāk pieejama plašāka informācija par biksīšu priekšrocībām. 

  • Jostiņa ap vidukli pielāgojas katrai bērna kustībai, ērti pieguļ un samazina noplūžu iespējamību. 
  • Noraujamās sānu malas atvieglo nomaiņu. 
  • Mīkstie materiāli īpaši izvēlēti maigajai bērnu ādai. 
  • Nodrošina sausumu līdz 12 stundām – kā parasti, lietojot Pampers produkciju. 
  • Audums, kas ļauj ādai elpot. 
  • Losjons zīdaiņiem: viena pile palīdz aizsargāt bērna maigo ādu. 
  • Mitruma indikators iekrāsojas zils, kad mazulis pieslapina biksītes.

 

Avots: Pampers.com