Dabiskas rūpes par ģimeni. Iepazīsties ar jauno G&H ķermeņa kopšanas līniju

Ģimene ieņem ļoti svarīgu lomu mūsu dzīvē, tāpēc ir tikai dabiski, ka vēlam tai vislabāko. Tomēr steidzīgajā ikdienā starp pienākumiem darbā un mājās ir pavisam viegli rūpes par sev tuvajiem atstāt otrajā plānā. Viens no vienkāršākajiem un efektīvākajiem veidiem, kā rūpēties par ģimenes locekļu labsajūtu, ir izvēlēties piemērotus ķermeņa kopšanas līdzekļus.

FOTO: Mammamuntetiem.lv


Bieži vien lielāko uzmanību veltām sejas ādas kopšanai, kas ir pirmais, ko citi mūsos ievēro, taču nevar aizmirst, ka arī pārējie 95% ādas prasa īpašas rūpes un uzmanību. Katrs mūsu ķermeņa centimetrs sastāv no vairāk nekā 2 miljoniem ādas šūnu, kas atbild par labo un noderīgo vielu uzsūkšanos un nodrošina slikto – baktēriju un sviedru, izdalīšanos. Āda ir mūsu ķermeņa sarežģītākais orgāns, ko veido asinsvadi, nervi, sviedru dziedzeri, poras un matu folikulas. 


Katrai ķermeņa daļai ir tikai tai raksturīgas īpašības, kas jāņem vērā, izvēloties kopšanas līdzekļus. Amway skaistuma eksperts Andžejs Savickis sniedz padomus par galvenajām lietām, kas jāpatur prātā:

  • Sejas āda ir daudz plānāka un maigāka, salīdzinot ar pārējo ķermeni – it īpaši ap acīm, tāpēc tai jāizvēlas krēmi ar maigāku sastāvu; 
  • Visbiezākā āda ir uz elkoņiem un papēžiem, tāpēc to kopšanā piemērotāki būs taukaināki krēmi;
  • Tā kā roku āda uz plaukstām ir biezāka, bet plānāka otrā pusē, tai ir nepieciešamas īpašas rūpes. Turklāt rokas visizteiktāk tiek pakļautas ikdienišķām darbībām – biežai mazgāšanai, mājsaimniecības produktu ietekmei, rokasspiedieniem un citiem;
  • Pēdās un padušu zonās ir ievērojami vairāk sviedru dziedzeru, kas saskarsmē ar baktērijām veido nepatīkamas smakas – tāpēc ieteicams izvēlēties produktus, kuru sastāvā ir aromātu nomācošas sastāvdaļas.

 

Lai jūsu un ģimenes āda būtu veselīga un kopta, Amway piedāvā jaunu G&H ķermeņa kopšanas kolekciju – G&H NOURISH+™, G&H REFRESH+™ un G&H PROTECT+™.
Tā sastāv no trīs produktu līnijām, kas viena otru papildina. G&H ķermeņa kopšanas līnija sastāv no dabiskām izejvielām, tā nesatur sulfātus un ir pH līdzsvarota, kas produktus padara efektīvus un vienlaikus maigus pret ādu.. G&H produkti ir dermataloģiski pārbaudīti un neizraisa alerģijas, tāpēc tos var lietot arī bērni no 3 gadu vecumu. Visi produktu iepakojumi ir 100% pārstrādājami un videi draudzīgi. 


G&H NOURISH+ nogurušai ķermeņa ādai

Amway
G&H NOURISH+ produktu līnijā ietilpst dušas želeja, ķermeņa losjons, ziepes sejai un ķermenim un roku krēms, kas nomierina un veicina veselīgas ādas izskatu. Produktos izmantotas dabīgas sastāvdaļas:

Apelsīnu ziedu medus mitrina un padara ādu maigu;
Šī sviests ādu baro ādu ar A, E un F vitamīniem, kas palīdz atjaunot ādas dabisko mitruma līmeni;
Ķirbju sēklu eļļa palīdz aizsargāt ādu pret nelabvēlīgas vides ietekmi. 

Dušas želeja, 9.72 € (400ml)
Krēmīgas konsistences dušas želeja, kas notīra un nomierina sausu ādu, nekairinot to. Tūlītēji izveido bagātīgas un maigas putas, ko viegli noskalot. Nesatur sulfātus un triklozānu. 

Ķermeņa losjons, 14.80 € (400ml)
Barojošs ķermeņa losjons mitrina un nomierina ādu līdz pat 24 stundām. Viegli smērējams un ātri iesūcas ādā. Palīdz atjaunot ādas dabīgo mitruma līmeni un aizsargā no nelabvēlīgiem apkārtējās vides apstākļiem. 

Roku krēms, 15.20 € (3x30ml) 
Atjaunojošs un barojošs roku krēms ar unikālu lipīdu maisījumu, kas mitrina ādu 24 stundas – pat pēc roku mazgāšanas. Viegli smērējams un ātri iesūcas roku ādā. 

Sejas un ķermeņa ziepes, 11.23 € (250g)
Ziepes nepadara ādu sausu, pateicoties ādu mīkstinošām sastāvdaļām, tā kļūs svaiga un gluda. Uzlabo ādas roni. Veido bagātīgas un krēmīgas putas – viegli noskalojamas, neatstāj paliekas. 


G&H REFRESH+ sausai ķermeņa ādai

Amway
G&H REFRESH+ produktu līnijā ietilpst sastāv dušas želeja un ķermeņa pieniņš, kas palīdz atsvaidzināt, nomierināt un mitrināt ādu. Produktu sastāvā ir:

Reklāma
Reklāma

Alveja, kas ar tās atvēsinošajām un mitrinošajām īpašībām nomierina ādu;
Vīnogu sēkliņu ekstrakts aizsargā un atsvaidzina ādu;
Zaļās tējas ekstrakts ādu apgādā ar enerģiju, pasargājot to no nelabvēlīgās vides ietekmes. 

Dehidratācija ir viena no visbiežāk novērotajām ķermeņa ādas problēmām, tāpēc, lai āda tiktu mitrināta arī iekšēji, ieteicams regulāri uzņemt šķidrumu. 

Dušas želeja, 9.72 € (400ml)
Īpaši maiga dušas zeļeja bez ziepām – atsvaidzina, nomierina un viegli mitrina ādu. Nesatur sulfātus un triklozānu.

Ķermeņa pieniņš, 14.80 € (400ml)
Viegls, bet izteikti mitrinošs sastāvs, kas viegli klājas, ātri uzsūcas un mitrina ādu līdz pat 24 stundām. 

 

G&H PROTECT+ ādas aizsardzībai 

Amway
G&H PROTECT+ līnija piedāvā koncentrētas šķidrās roku ziepes, ziepju gabaliņus, antiperspirantu un dezodorantu, kas aizsargās no nepatīkama aromāta veidošanās. To sastāvā ir:

Baltās tējas ekstrakts aizsargā ādu no nelabvēlīgas vides ietekmes;
Dabīgās minerālvielas atjauno ādu;
Melleņu ekstrakts satur daudz antioksidantu un C vitamīna, kas nodrošina pretiekausuma iedarbību. 

„Galvenā ādas funkcija ir uzturēt nemainīgu ķermeņa temperatūru – tās paaugstināšanās gadījumā sviedru dziedzeru darbība kļūst intensīvāka. Lai arī paši sviedri ir bez smaržas, saskaroties ar baktērijām, tie veido nepatīkamu aromātu. Tāpēc jo īpaši svarīgi ir rūpēties par sava ķermeņa higiēnu, ieskaitot ādu aiz ausīm un pirkstu starpiņas,” saka A.Savickis. 

Jaunie G&H produkti ir radīti, lai ķermeņa kopšana jums un jūsu ģimenei kļūtu par ikvakara rituālu – no sejas ādas līdz pat papēžiem.

 

Ziepju gabaliņi, 20.69 € (900g)
Maigas ziepes ar svaigu aromātu, kas efektīvi notīra un iesmaržina ādu. Aizsargā no baktērijām un nesatur sulfātus un trikozānu. 

Koncentrētas šķidrās roku ziepes, 45.42€ (250ml)
Dziļi attīrošas ziepas, kas noņem netīrumus, neitralizē aromātus un uztur ādas dabīgo mitruma līmeni. Nesatur sulfātus un triklozānu. 250ml iepakojums pietiek līdz pat 450 lietošanas reizēm. 

Antiperspirants – rullītis, 9.03€ (100ml)
Caurspīdīgais, ātri žūstošais antiperspirants aizsargā pret mitrumu un novērš nepatīkamus ķermeņa aromātus 48 stundas. Nekairina ādu un neatstās traipus uz apģērba. 

Dezodorants, 9.81€ (200ml)
Dezodorants, kas sniedz līdz pat 24 stundu aizsardzību no nepatīkamiem aromātiem un nekairina ādu. Piemērots arī īpaši jutīgai ādai. Nesatur spirtu.