Nezini, kur pavadīt Jāņus? Brauc uz Lotes zemi!

Vasara jau uzņem apgriezienus! Tuvojas sezonas visvairāk gaidītie svētki – Jāņu diena. Tādēļ, ja vēl neesi izdomājis, kāds būs tavs Jāņu piedzīvojums, droši kravā mantas un gatavojies nelielam ceļojumam uz Izgudrotāju ciemu pie Lotes, viņas ģimenes un draugiem.

Katra diena Izgudrotāju ciemā ir pildīta ar prieku un pozitīvām emocijām, turklāt kopā ar izglītojošu saturu.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Katra diena Izgudrotāju ciemā ir pildīta ar prieku un pozitīvām emocijām, turklāt kopā ar izglītojošu saturu.

Atraktīva, aizraujošiem notikumiem bagāta un izglītojoša – tā var raksturot dienu Izgudrotāju ciemā. Lielākais tematiskais parks Baltijā piedāvā plašu izklaides programmu gan bērniem, gan viņu mammām, tētiem, vecmāmiņām un vectētiņiem. Ideja parka izveidei gūta no Janno Peldmā un Heiki Ernita filmām par suņu meiteni Loti no Izgudrotāju ciema. Ceļojums uz Lotes zemi būs pavisam neilgs – tā ir 6 km attālumā no Pērnavas Igaunijā jeb nepilnu triju stundu braucienā no Rīgas. 

 

 

Izgudrotāju ciems piedāvā plašas izklaides iespējas arī Jāņos, verot durvis gan maziem, gan lieliem apmeklētājiem. Ģimenes tiek aicinātas izbaudīt Lotes zemes sagatavoto programmu visas dienas garumā. Jau no 10.00 līdz pat 18.00 Lotes ciemiņi ir mīļi gaidīti uz meistarošanu un izgudrošanu, sporta spēlēm, teātra izrādēm, trokšņa taisīšanas darbnīcām, mūzikas stundām, Lotes, Bruno un Alberta jautrajām spēlēm, Susuma džudo stundām, Annas pamācību stundām dārzā un daudzām citām izglītojošām un aktīvām nodarbībām. Šī ir lieliska iespēja visai ģimenei brīvās svētku dienas pavadīt kopā un nesatraukties par laika apstākļiem, jo Lotes zemei lietus nav šķērslis.
Lai gan Lotes zeme atrodas Igaunijā, daži tās iemītnieki ir atbraukuši no citām valstīm, piemēram, muša Ruta uz Izgudrotāju ciemu atceļojusi no Rīgas. Tā kā parks ar prieku uzņem ciemiņus gan no kaimiņvalstīm, gan tālākām zemēm, izrādes ir igauņu, somu, krievu, angļu un latviešu valodā. 

 

 

Ne velti Izgudrotāju ciemam ir šāds nosaukums – apmeklētāji var ne tikai aplūkot un izmēģināt vairāk nekā 100 izgudrojumu, bet arī radīt tos paši kopā ar Loti un viņas draugiem. Katrs apmeklētājs var atrast sev piemērotāko izklaidi – bērni var rotaļāties ar kaķi Mati; mammas var ļauties sarunai ar Lotes mammu; tēti var diskutēt par pasaules notikumiem ar vardi Raimondu vai prātnieku Albertu, bet vecvecāki var atpūsties šūpuļtīklos vai lasīt grāmatas. Šī ir labākā vieta Baltijā, kur atpūsties kopā ar ģimeni.

Reklāma
Reklāma

 

Lotes zeme ir vieta, kur pasaka kļūst par īstenību. Lotes draugi ir izkāpuši no televizoru ekrāniem un aicina arī tevi piedalīties Izgudrotāju ciema ikdienā vasaras saulgriežos.


Katra diena Izgudrotāju ciemā ir pildīta ar prieku un pozitīvām emocijām, turklāt kopā ar izglītojošu saturu. Neizpaliek arī piedzīvojumu gars, ko noteikti var gūt vienā no iemītnieku izgudrojumiem – sevis pārvarēšanas takā, kas izvietota ciema mežā. Izgudrotāju ciema piedzīvojumu parkā ikviens kāpelēšanas interesents atradīs sev kārtīgu izaicinājumu. Šeit tiek gaidīti visi piedzīvojumu meklētāji – gan bērni, gan vecāki, gan arī vecvecāki. Sevi izaicināt varēs, braucot pa trošu ceļu, ļaujot ar grozu sevi uzvilkt koka galotnē un pārbaudot savas spējas daudzos citos šķēršļos. 

 

 

Lotes zemei ir arī sava pludmale, kurā iespējams atsvaidzināties jūras ūdenī un atpūsties no izgudrojumu radīšanas, kafejnīcās varēsi ieturēt garšīgas maltītes, lai būtu enerģija mesties rotaļās ar ciema iemītniekiem, bet Tirgus laukuma uzkodu piedāvājumā ikkatrs varēs atrast kāroto. 
Lotes zeme ir vieta, kur pasaka kļūst par īstenību. Lotes draugi ir izkāpuši no televizoru ekrāniem un aicina arī tevi piedalīties Izgudrotāju ciema ikdienā vasaras saulgriežos.


Vairāk informācijas par Lotes zemi: www.loteszeme.lv 
Vairāk informācijas par biļešu iegādi:  www.loteszeme.lv/biletes 


Ir pieejama arī Lotes zemes lietotne, kas palīdzēs orientēties parka teritorijā un sniegs detalizētu informāciju par Izgudrotāju ciema piedāvātajām iespējām.