Aicinām piedalīties sievietes un vīriešus "Dzintars" jaunā produkta "Future Formula SOS" matu balzāma testēšanā

Spīdīgi, skaisti, biezi mati – tā ir mūsu rota un visa organisma sabalansētības rezultāts. Jebkura novirze organismā atspoguļojas uz mūsu matu stāvokli – tie kļūst nespodri, paliek plānāki, lūst, palēninās to augšana, tie izkrīt.

 

 

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Matu izkrišanas cēloņi var būt dažādi – tā ir ģenētika, hormonālie traucējumi, imūnās, nervu sistēmas, gremošanas trakta saslimšanas, olbaltuma, dzelzs un cinka trūkums, sēnīšu vai parazitārās infekcijas, kā arī ārējās iedarbības – bieža krāsošana, balināšana, pāržāvēšana, apkārtējās vides piesārņojums utt. Bieži matu izkrišanai vienlaicīgi ir vairāki iemesli.
 

Zināms, ka ap 70% vīriešu un 40% sieviešu ir saskārušies ar matu izkrišanas problēmu.

 

Matu ārējais izskats lielā mērā atkarīgs no barības vielu nokļūšanas matu saknēs. To nepietiekamības gadījumā saknes „izžūst” un mati beidz augt. Ir zināms, ka ap 70% vīriešu un 40% sieviešu ir saskārušies ar matu izkrišanas problēmu.


Lasi arī: Kas ir ārstnieciskā kosmētika?” – skaidro "Dzintars"

Vīriešiem visbiežāk ievērojami plānāki mati paliek galvas augšējā daļā, tiek novērota matu palēnināta augšana un izkrišana. Normāla biezuma mati paliek pakausī. Sievietēm parasti mati kļūst plānāki, bet to augšana nepalēninās. Intensīvāk mati izkrīt galvas augšējā daļā. Pilnīga matu izkrišana tiek novērota reti. Jebkura matu izkrišanas iemesla gadījumā nepieciešams nodrošināt barības vielu efektīvu nokļūšanu pie matu folikula un matu rūpīgu kopšanu.

Augsti kvalificētie "Dzintars" speciālisti ir izstrādājuši īpašu ārstnieciskās kosmētikas sēriju "Future Formula SOS", kas paredzēta šīs problēmas novēršanai.  Šīs kosmētikas sastāvā 93% dabisko sastāvdaļu, kas efektīvi samazina matu izkrišanu un veicina to augšanu, baro un nostiprina matu saknes un ir piemērota gan sievietēm gan vīriešiem jebkurā vecumā. 
 

Kā darbojas balzāms "Future Formula SOS"? 

Reklāma
Reklāma
  • ābola cilmes šūnas, kas satur metabolītus (apmaiņas procesu paātrinātājus), kuri aktīvi kavē matu folikula bojā eju un paildzina tā dzīvi.
     
  •  īpaši efektīvais komplekss no biomimētiskā peptīda Acetyl Tetrapeptide-3, sarkanā āboliņa un apiņu ekstraktiem, kas intensīvi nomāc 5-alfa-reduktāzes aktivitāti, palēninot testosterona veidošanos, kas ir viens no galvenajiem matu izkrišanas iemesliem. Biotinoyl Tripeptide-1 un pantenols nostiprina matus, palielina to diametru un paātrina augšanu.
     
  • arginīns, kas uzlabo matu augšanu, uzlabo mikrocirkulāciju galvas ādā, palielina matu skaitu aktīvajā augšanas fāzē, padarot tos biezākus un blīvākus.
     
  •  niacinamīds (PP vitamīns) un žeņšeņa, sarkano dedzinošo piparu, ingvera, nātru ekstrakti uzlabo asins pieplūdi galvas ādā, pastiprinot matu folikula barošanu un nostiprinot to.
     
  • Austrālijas tējas koka eļļa un kastaņu ekstrakts, kas samazina blaugznu veidošanos.

 

Pieciem mūsu lasītājiem ir iespēja izmēģināt šo unikālo, Latvijas tirgū vēl nepieejamo produktu. Piesakies testam līdz 26. jūnijam, rakstot uz epastu redakcija@mammam.lv un mēs ar tevi sazināsimies.