14 lietas, kurām nevajadzētu būt pieaugušas sievietes skapī

Kaut arī modes tendences iet pa apli - zaudē aktualitāti un atkal atgriežas, turklāt apģērbus var izmantot arī citiem mērķiem, tomēr ir lietas, kuras labāk atstāt pagātnē.

Velūra sporta kostīms, Britnijas Slave 4 U laika džinsi ar zemo jostasvietu un krekliņš, uz kura savulaik bijis smieklīgs uzraksts - ir lietas, kuras turēt skapī pieaugušā vecumā vairs nav īsti prātīgi.

FOTO: Shutterstock.com

Velūra sporta kostīms, Britnijas "Slave 4 U" laika džinsi ar zemo jostasvietu un krekliņš, uz kura savulaik bijis smieklīgs uzraksts - ir lietas, kuras turēt skapī pieaugušā vecumā vairs nav īsti prātīgi.

 

Sakārto savu skapi (un nomierini sirdsapziņu) - tiec vaļā no šīm 14 lietām, lai tajā atrastos vieta jaunām, iesaka purewow.com.

 

Reklāma
Reklāma
  1. Keitas, kuras tu vilki kā līgavas māsa draudzeņu kāzās. Vienkārši notici - tu tās vairs nekad nevilksi. Taču, iespējams, tās var noderēt kādai vidusskolniecei, kura vēlas skaisti uzposties izlaidumā, taču vecāku maciņš ir par plānu, lai atļautos dārgus tērpus.
  2. Visas drēbes, kurām ir neizmazgājami traipi vai caurumi. Tu jau centies tos izmazgāt. Mēģināji salāpīt. Tagad vienkārši pacenties izmest ārā.
  3. Izstaipīti krūšturi. Jā, kvalitatīva apakšveļa ir dārgs prieks. Taču neaizmirsti, ka mēs, sievietes, esam šīs investīcijas vērtas. Starp citu, kvalitatīvs, pareizi izvēlēts krūšturis liks tev izskatīties vismaz par 5 gadiem jaunākai.
  4. Ļoti neērtas augstpapēžu kurpes. Tavas iecienītās randiņu kurpes spiež tik neciešami, ka vakarā kājas ir noberztas līdz asinīm? Dārgā, ko tu vispār par sevi domā?
  5. Stringbiksītes, kuras vairāk atgādina zobudiegu. Vai tiešām vēl ir jāpaskaidro, kāpēc?
  6. Tik ļoti izdiluši legingi, ka tiem jau gaisma spīd cauri. Jogas poza "suns ar galvu uz leju" šādās biksēs izskatīsies pat nepiedienīgi.
  7. Īsas, apspīlētas kleitiņas. It īpaši tās, pēc kuru uzvilkšanas vienlaikus reibst galva un viduklis ir saspiests tik ļoti, ka ir traucēta normāla zarnu darbība un rodas aizcietējumi.
  8. Kostīmiņi, kas "nepieguļ" diezko ideāli. Jo sevišķi tas, kuru vilki, dodoties uz savām pirmajām darba pārrunām.
  9. Impulsīvi iegādātas drēbes, kuru dēļ izjūti vainas apziņu. Tas, ka toreiz neapdomīgi patukšoji savu kredītkarti un patiešām domāji, ka tev katrā ziņā ir vajadzīgas tās jocīgās Otrā pasaules kara stila bikses (augšdaļā platas, bet gali šauri), nenozīmē, ka tev par sodu tās ir jāredz katru dienu, kad vien atver skapi (un tā jau 10 gadus).
  10. Džinsi ar smieklīgi zemu jostasvietu. Britnijas Spīrsas "Slave 4 U" laiks ir pagājis. Tavai mammai vairs nevajag lūgt Dievu ikreiz, kad tu pietupies, lai paceltu nokritušās atslēgas. Savukārt tavā skapī ir pelnījuši atrasties labāki džinsi, piemēram, ar gaumīgu vidēji augstu jostasvietu.   
  11. Velūra sporta tērps. Tas pats laikmets, tā pati loģika. "Man nav stila izjūtas, bet naudas gan man ir ļoti daudz" - tieši tā vēstī šis saskaņotais, dvielim līdzīgais 2004. gada sporta kostīms.
  12. Festivālu apģērbs. Kuram gan nepatīk vasara un mūzikas festivāli brīvā dabā. Taču tajos nav obligāti jāizskatās kā pusmūža hipijmeitenei.
  13. Krekliņš, uz kura savulaik bijis smieklīgs uzraksts. Neviens nešaubās par to, ka tu negribi to mest ārā. Bet varbūt ir vērts to turēt bankas seifā, lai pēc tam iekļautu savā testamentā un nodotu mantojumā bērniem?
  14. Visi apģērbi, kuri ir par mazu vai šauru. Visas drēbes, kuras tu taupi dienai "kad beidzot nometīšu tos pēdējos liekos 5 kg", katru rītu tev rada nelāgas emocijas. Tiec no tām vaļā. Un kādu dienu par to, ka veselīgi ēd un sporto, iepriecini sevi ar kādu jaunu kleitiņu vai džinsiem.

 

Avots: www.kasjauns.lv 

Saistītie raksti