Kvalitatīvās LODGER bērnu preces ar atlaidēm līdz 49% – tikai GIVE TO GET iepirkšanās portālā!

GIVE TO GET ir portāls, kas nodrošina izdevīgākos, labākos un kvalitatīvākos piedāvājumus ar pievilcīgām atlaidēm, lai tev kā klientam radītu pozitīvas emocijas un pieredzi, kura liks atgriezties pie mums vēl un vēl. Iepirkšanās portāla sadaļā BĒRNIEM atradīsi kvalitatīvas lietas, kas atvieglos tavu un mazuļa ikdienu. Šonedēļ piedāvājam izmeklētas populārā zīmola LODGER bērnu preces ar atlaidi līdz pat 49% - slingus, mazuļu čībiņas, guļammaisus ratiem un autokrēsliņiem, lacītes, vannas dvieļus, palagus ar gumiju, kombinezonus un ietinamās sedziņas.

Lieliski piedāvājumi par izdevīgām cenām - www.g2g.lv

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Lieliski piedāvājumi par izdevīgām cenām - www.g2g.lv


LODGER SHELTER slings noderēs moderniem un mobiliem jaunajiem vecākiem, kuri vēlas kaut kur doties kopā ar savu atvasi. Unikālo un daudzfunkcionālo produktu, kuru var izmantot gan kā mazuļa pārnēsāšanas slingu, gan kā silto ietinamo sedziņu autokrēsliņam, gan kā gurnu apsēju, GIVE TO GET piedāvā iegādāties teju uz pusi lētāk nekā veikalos, turklāt tavai izvēlei pieejami 10 dažādi slinga modeļi.
 

Vienuviet un ar 38% atlaidi nopērkamas arī kvalitatīvas virsdrēbes, kurās bērns varēs justies komfortabli. LODGER SKIER poliestera vilnas kombinezons ir elpojošs un mitruma necaurlaidīgs, kā arī neburzās un ir ļoti viegli kopjams. Materiālam piemīt termoregulējoša funkcija, līdz ar to mazulis tajā nesvīdīs. 

Par iepriecinošām cenām piedāvājam paladziņus kvalitatīvam un veselīgam naktsmieram. LODGER SLUMBER palags ir elpojošs, absorbējošs, kā arī nodrošina labu gaisa caurlaidību. Palaga malas ir noslēgtas ar elastīgu gumiju, kas ļauj to ērti pielāgot gultiņas matracim. GIVE TO GET piedāvājumā ir paladziņi ar dažādiem rakstiem.
 

Milzu daudzveidību krāsās un modeļos atradīsi arī LODGER SLIPPER čībiņu piedāvājumā, kas priecē ar 34% lielu atlaidi. Tās Tavam mazulim sagādās ne mazums patīkamu mirkļu, un bērna kājiņas vienmēr būs siltumā. Piemīlīgajām čībiņām ir regulējams lipeklis, līdz ar to mazais tās tik viegli nevarēs novilkt. Čību iekšpuse ir mīksta un ērta, sniedzot peciņām tieši tik daudz siltuma, cik nepieciešams.

GIVE TO GET ar 22% atlaidi iespējams nopirkt arī unikālu izgudrojumu – LODGER BUNKER vissezonas ietinamo segu-guļammaisu, kas izmantojams no mazuļa dzimšanas brīža. Tas paredzēts gan ieklāšanai autosēdeklīšos, gan bērnu ratiņos un sargās Tavu mazuli ne tikai no karstuma vai aukstuma, bet būs savietojams ar 3 vai 5 punktu drošības jostām ratiņos - ieskaties izdevīgajā piedāvājumā!
 

Glītās un mīkstās LODGER BIBBER lacītes materiāls uzsūc daudz mitruma un ir mazgājams temperatūrā līdz 60 grādiem pēc Celsija. Tā ir piemērota arī kā mutautiņš pirmo zobu šķilšanās laikā. Lacītei ir īpaši izstrādātas formas, un tā ir ērti apliekama ap kaklu. Lacīte pieejama maigos krāsu toņos ar 20% atlaidi.
 

Reklāma
Reklāma

LODGER BUBBLER divpusējā dvielī ar kapuci bērnu var ietīt pēc siltas vannas vai peldes jūrā. Frotē auduma materiāls ļoti labi absorbē mitrumu, kamēr kokvilnas daļa mazuli silda. Ērtie roku izgriezumi sniedz bērnam vairāk brīvības kustībām. Dvieļus portālā var iegādāties ar 19% atlaidi.

Šos un citus produktus, piemēram, LODGER HOPPER piedurkņu un bezpiedurkņu guļammaisus (21% atlaide), LODGER WRAPPER ietinamās sedziņas (32% atlaide) un LODGER BUNKER vissezonas divslāņu guļammaisus (25% atlaide) aicinām apskatīt portāla sadaļā BĒRNIEM
 

GIVE TO GET – DOT, LAI GŪTU! Mūsu mērķis ir tev DOT pārsteidzošas lietas, ko darīt, redzēt, ēst un pirkt, LAI GŪTU tevi kā mūsu patstāvīgo klientu, kas vienmēr ir apmierināts ar saņemto un iegūto! Un mēs gribam, lai tu mums DOD savas pozitīvās emocijas, LAI tu GŪTU kvalitāti, unikalitāti un mūs kā uzticamu uzņēmumu, uz kuru var paļauties.