Kleita ir, bet rotas nav? Izvēlies savu kroni!

Mūsdienīgas, roku darinātas un oriģinālas rotas ir būtiska tēla sastāvdaļa – kā pašām mazākajām princesēm bērnu dārza izlaidumā, dzimšanas dienā, tā meitenēm un sievietēm īpašos dzīves mirkļos, ikdienā, svētkos, kāzās līgavai, vai kāzu viesiem.

 Katra rota ir pēc individuāla pasūtījama radīts roku darbs - klients var izvēlēties materiālus - strādājam ar augstas kvalitātes kalnu kristāliem, upes pērlēm, Swarovski kristāliem un detaļām. Publicitātes foto.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Katra rota ir pēc individuāla pasūtījama radīts roku darbs - klients var izvēlēties materiālus - strādājam ar augstas kvalitātes kalnu kristāliem, upes pērlēm, Swarovski kristāliem un detaļām. Publicitātes foto.

galvas kronis

Izvēloties savu rotu, ir jāņem vērā rotas īpašnieces personība, iecerētā frizūra, tērps, notikums, tā atmosfēra, kā arī tēls, kādu vēlaties radīt. GET IDEA – ziedu rotu un CROWN ME – kristāla kroņu komanda ir Tev, lai uzklausītu Tavas vēlmes, ieceres, sapņus, satiktu Tevi, izvēlētu vispiemērotāko rotas dizainu un veidu, lai savas dzīves mirkļos Tu justos kā Karaliene.

Šīs vasaras aktualitāte ir kristāli visdažādākajās krāsās – tie var iemirdzēties ikdienā, paspilgtinot tēlu, vai kalpot kā elpu aizraujošs aksesuārs, kas nevar palikt nepamanīts.

Šīs vasaras aktualitāte ir kristāli visdažādākajās krāsās – tie var iemirdzēties ikdienā, paspilgtinot tēlu, vai kalpot kā elpu aizraujošs aksesuārs, kas nevar palikt nepamanīts. Kvarca kristālu rotas īpaši izplatītas radošu personību vidū visā pasaulē – ja vēlies ko netradicionālu, tad šo akmeni ievīsim Tavā Kronī. Dažāda veida putna spalvas radīs mežonīgāku iespaidu, tomēr vēl košākam tēlam, tās radām rotās kopā ar auduma ziediem un kristāliem.
Auduma ziedus iespējams izmantot neskaitāmos veidos – no nelielām ābeļziedu vai rožu matu sprādzītēm kristībām, izlaidumiem, līdz efektīgām galvas rotām, kaklarotām, jostām, rokassprādzēm.

spalvu kronis kristala kronis

CROWN ME kristāla rotu un Kroņu projekts radīts ar mērķi izcelt personas - personības karaliskumu, izredzētību, unikalitāti un individualitāti. Kroņa simbolsikā vertība iesakņojusies apziņā - kroņa uzlikšana iedveš pienākuma apziņu, stāja paliek staltāka, zods pacelts debesīs, pleci nolaisti, idejas autore vēlējās šo sajūtu kultivēt, liekot apzināties savu vērtību cilvēkiem ikdienā un svētkos. Būtiski, ka lielākā daļa radīto kroņu ir multifunkcionāli - tos var transformēt augstumā, kā arī rotāt kā kaklarotas, jostas, rokassprādzes, līdz ar to, rota var tik piemērota dažādiem dzīves gadījumiem.

Būtiski, ka lielākā daļa radīto kroņu ir multifunkcionāli - tos var transformēt augstumā, kā arī rotāt kā kaklarotas, jostas, rokassprādzes, līdz ar to, rota var tik piemērota dažādiem dzīves gadījumiem.

Reklāma
Reklāma

Īpaši notikumi, kad būtiska ir rotas izvēle – kāzu diena, mičošana, Līgo nakts, dzimšanas diena un citi mirkļi, tajos nozīmīga ir rotas īpašnieces vīzija par iecerēto. Katra rota ir pēc individuāla pasūtījama radīts roku darbs - klients var izvēlēties materiālus - strādājam ar augstas kvalitātes kalnu kristāliem, upes pērlēm, Swarovski kristāliem un detaļām. Ir iespējamas izsapņotas krāsu kombinācijas, materiālu salikumi, rotas forma, kas var nebūt arī kronis klasiskā izpratnē.

kronis līgavai
CROWN ME aicinājums "Esi savas dzīves karaliene" ietver paaudžu, sakņu un izcelsmes, savas unikālās esības apzināšanos.

Aplūk iedvesmai:
www.crownme.lv
www.etsy.com/shop/DesignMyCrown
www.facebook.com/crownme.lv
www.facebook.com/getidea.lv

Krāšņākai vasarai par rotu radīšanas meistarklasēm pieaugušajiem un bērniem vaicā mums info@crownme.lv

Atceries – to, ko spēj izsapņot, mēs radīsim brīnišķīgā realitātē!