Mazo fotomodeļu konkurss noslēdzies!

Mammamuntetiem.lv rīkoja mazo fotomodeļu konkursu ar mērķi atrast jaunā zīmola "Seal cosmetics Baby" reklāmas seju, kurš kļūs arī par žurnāla “Mammām un Tētiem” vasaras numura seju. Konkursam tika pieteikts 241 mazulis!

Mazo fotomodeļu konkursa uzvarētājs - Toms Židovs no Aizkraukles. Apsveicam!

FOTO: Shutterstock.com

Mazo fotomodeļu konkursa uzvarētājs - Toms Židovs no Aizkraukles. Apsveicam!

Konkurss ir noslēdzies!

Uzvarētājs, kurš Mammamuntetiem.lv Facebook profilā ieguva visvairāk balsu, ir mazais Toms Židovs no Aizkraukles. Apsveicam!

 

Latvijā radītais jaunais zīmols "Seal cosmetics Baby" un Latvijas vecāku organizācija Mammamuntetiem.lv rīkoja mazo fotomodeļu konkursu ar mērķi atrast jaunā zīmola reklāmas seju, kurš kļūs arī par žurnāla “Mammām un Tētiem” vasaras numura seju. 

Konkursam tika pieteikts 241 mazulis! Žūrijas uzdevums bija grūts - izvirzīt nākamajai kārtai fotomodeļus, lai par savu favorītu varētu balsot facebook.com lietotāji - uzvarētāju noteica šis balsojums. 

 

2.kārtai izvirzītie mazuļi:

fotokonkurss

Tomass Balceris no Rīgas. “Mans dēliņš ir ļoti sabiedrisks bērns, viņam patīk viss jaunais un nezināmais, tapēc arī cenšamies ar viņu kopā visu jauno izmēģināt un iegūt jaunas emocijas. Ļoti smaidošs un pozitīvs puika!” par savu dēlu saka māmiņa.  

fotokonkurss

Toms Židovs no Aizkraukles. “Burvīgs, draudzīgs un smaidīgs puika, kurš nereti šarmē apkārtējos ar savu smaidu un pozitīvo attieksmi pret dzīvi!” piesakot savu dēlu konkursam, stāsta vecāki. Toms no lielās māsas esot apguvis pozētprasmi!

Reklāma
Reklāma

 

fotokonkurss bērniem

Amanda Gailīte no Rīgas. Māmiņa Eva par konkursanti saka: “Vēlos savam bērnam dot iespēju jau no mazotnes izbaudīt pasaules sniegtās iespējas, mācīt iesaistīties, būt radošam un nekautrēties stāties pretī izaicinājumiem!”

fotokonkurss bērniem

Ernests Vaļģis no Gulbenes novada. Ernesta māmiņa raksta, ka būtu lepni reklamēt kvalitatīvu pašmāju produktu. “Ernesta smaids atkausē sirdis!” teic Ernesta mamma. 

Uzvarētājs kļūs par jaunās sērijas “Seal Cosmetics Baby” reklāmas seju, nokļūs uz žurnāla "Mammām un Tētiem" vāka un dāvanā saņems dāvanu grozu ar jaunās sērijas “Seal Cosmetics Baby” kosmētiku!

seal cosmetics baby


SEAL COSMETICS BABY
Īpaši maigas rūpes par mazuļiem - sastāvā hipoalerģiska auzu graudu aktīvā viela β glucan, kas nomierina mazuļu maigo ādu un novērš tās kairinājumu. Nesatur parabēnus, minerāleļļas un krāsvielas. Piemērots mazuļiem no 6 mēnešu vecuma.

Maigs un saudzējošs ķermeņa pieniņš bērniem. Ērti dozējams, viegli klājas. Nesatur parabēnus un minerāleļļu. Sastāvā hipoalerģiska auzu graudu aktīvā viela ß-Glucan, kas nomierina ādu un maigi novērš tās kairinājumu, kā arī šī sviesta eļļa ar ādu kopjošām īpašībām. Pieniņš satur dabīgo bišu vasku, kas ir dabīgā ādas mitruma aizsargājoša barjera, un saldo mandeļu eļļu, kas baro ādu padarot to mīkstu un samtainu.
 
Maigs vannošanās līdzeklis bērniem. Piemērots saudzējošai ķermeņa un matu mazgāšanai. Nesatur parabēnus un krāsvielas. Sastāvā hipoalerģiska auzu graudu aktīvā viela ß-Glucan, kas nomierina ādu un maigi novērš tās kairinājumu, kā arī babasu eļļa ar ādu kopjošām īpašībām.
 
Maigs šampūns bērniem. Piemērots saudzējošai matu mazgāšanai. Nesatur parabēnus un krāsvielas. Sastāvā hipoalerģiska auzu graudu aktīvā viela ß-Glucan, kas nomierina ādu un maigi novērš tās kairinājumu.