Ģimenes pasākumi Rīgā nedēļas nogalē vasaras iesildīšanai

Pavadi pavasari un iesildi vasaru kopā ar ģimeni!Pavadi pavasari un iesildi vasaru kopā ar ģimeni!

FOTO: Mammamuntetiem.lv


LIELĀ MODES UN DIZAINA DIENA
27. maijā norisināsies gada lielākais modes un dizaina pasākums Kalnciema kvartālā – LIELĀ MODES UN DIZAINA DIENA . Paņem līdzi ģimenes modīgākos cilvēkus un dodies uz šo pasākumu, kas norisināsies jau ceturto reizi!  Kvartāla pagalmā ar karstākajām kolekcijām, iepriekšējo sezonu izpārdošanām un īpašajiem piedāvājumiem sapulcēsies iecienītākie Latvijas modes un dizaina radītāji, dizaineri, mākslinieki un izplatītāji kā
arī gluži svaigi jaunpienācēji, kas plašākai auditorijai savas kolekcijas pieteiks pirmo reizi.



MAZO STIPRO SKRĒJIENS - STIPRO SKRĒJIENS 2017
27. maijā no pl. 10:00 līdz 15:00
Ja Tavai ģimenei patīk sports un atraktīva izklaide, nekavējies un piesakies Stipro skrējienam! „Stipro skrējienā” var piedalīties tikai pieaugušie, bet ģimenēm ar bērniem dota iespēja savus spēkus pierādīt “Mazo Stipro skrējienā”.
“Mazo Stipro skrējiens” ir atraktīvas skriešanas sacensības bērniem vecumā no viena līdz 13 gadiem. Trase ietver dažādus interesantus šķēršļus, zem kuriem jālien un jārāpjas pāri.
Mazākajiem varēs palīdzēt arī vecāki vai vecvecāki, saliedējot visu ģimeni! „Mazo stipro skrējienā” visi dalībnieki būs uzvarētāji! Abas dienas uz skatuves uzstāsies DJ ar muzikālajām performancēm, bet pirmās dienas vakarā - Latvijā populāru grupu priekšnesumi.


BĒRNĪBAS SAPNIS (CHILDHOOD’S DREAM) 
28. maijā Latvijas Kultūras akadēmijas teātra mājā “Zirgu pasts” pl. 17.00 notiks horeogrāfes Agneses Bordjukovas solo izrāde “Bērnības sapnis”, kurā tiks diskutēts par to, kas  apslēpts, nevēlams, bet tomēr nezūdošs cilvēkos .  Dodies, ja bērni jau lielāki un gribas izbaudīt dejas mākslu.

 

GULIVERA CEĻOJUMI 
28. maijs Latvijas leļļu teātris mazajā zālē pl. 14:00 aicina apmeklēt izrādi, kas attēlos tālas, noslēpumainas zemes un galvu reibinošus piedzīvojumus un parādīs, kas norisinās, kad iekļūsti liliputu un milžu zemes.
Izrādes notikumus aktieri izspēlēs ar miniatūrām marionetēm, milzu objektiem, animāciju un 3D tehnoloģijā printētām silikona figūriņām, par prototipu ņemot vienu no aktieriem. Izrāde paredzēta bērniem vecumā no 6 gadiem un ģimenēm.

Reklāma
Reklāma

 

Raksts veidots sadarbībā ar Kurp.es