Notiks atraktīvās skriešanas sacensības bērniem “Mazo Stipro skrējiens”

Trešo gadu pēc kārtas, 27. un 28. maijā, atpūtas un sporta bāzē “Zelta Zirgs”, Ķegumā norisināsies atraktīvās skriešanas sacensības ģimenēm ar bērniem vecumā līdz 13 gadiem “Mazo Stipro skrējiens”. 

Publicitātes foto.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Publicitātes foto.

Atšķirībā no aizvadītajiem diviem gadiem, “Mazo Stipro skrējiena” trase tiks izvietota citā vietā, speciāli bērniem paredzētā teritorijā. Distance būs tikai viena, kilometru gara vecākiem bērniem, bet jaunāki varēs finišēt trases vidū. Visā tās garumā izvietoti 17 dažādi šķēršļi. Mazajiem drosminiekiem vieniem vai kopā ar vecākiem būs jāpievar, piemēram, jālec būs Klasītes, jārāpjas Mazais riepu kalnā, jāizlien cauri Pirtiņai un jāstājas pretī pat slavenajam Stikla kalnam. Ar trasi un šķēršļu izvietojumu tajā var iepazīties “Mazo Stipro skrējiena” oficiālajā mājaslapā šeit.

Pirmo reizi mazie drosminieki par dalību sacīkstēs finišā saņems ne tikai balviņas no “Venden” un “Möller's zivju eļļa”, bet arī īpaši dizainētās medaļas, kas noteikti paspilgtinās sajūtas un paliks kā suvenīrs.

Tas būs aizraujošs piedzīvojums ne tikai pašiem bērniem, bet arī ģimenei kopumā. Lieliski pavadīts brīvais laiks svaigā gaisā sportojot un smeļoties enerģiju turpmākajiem vasaras piedzīvojumiem. Svarīgākais ir palīdzēt un atbalstīt vienam otru, jo šajā izklaidējošajā pasākumā uzvarētāji būs visi. 

"Mazo Stipro skrējienam” elektroniski var pieteikties līdz 26. maijam oficiālajā mājaslapā vai interneta vietnē www.sacensibas.lv.  Pasākuma dienās, 27. un 28.maijā, uz vietas reģistratūrā arī būs iespējams pieteikties skrējienam. 

Vecākiem un atbalstītājiem, kuri piedalās “Betsafe Stipro skrējienā” nav jāiegādājās ieejas biļetes, bet pārējiem, kas brauc just līdzi un atbalstīt kādu, biļetes var iegādāties pasākuma dienā uz vietas vai  elektroniski . Vienas dienas ieejas biļete maksā 4 EUR, divu dienu – 6 EUR, savukārt bērniem un jauniešiem vecumā no 6 līdz 16 gadiem – 1.50. 

Sīkāka informācija un reģistrēšanās šeit

 

Reklāma
Reklāma