Māmiņa māmiņai jeb kā es paziņoju par savu grūtniecību

Lasi un smelies idejas par to, kā citām māmiņām gājis ar pavēstīšanu par grūtniecību ģimenei un draugiem.

Kad pateicu mammai, ka viņa būs vecmāmiņa, uzdāvināju viņai grāmatu par vecmāmiņām.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Kad pateicu mammai, ka viņa būs vecmāmiņa, uzdāvināju viņai grāmatu par vecmāmiņām.

Pampers padoms.
Ja tu dedz nepacietībā pavēstīt visai pasaulei, ka esi stāvoklī, bet neesi pārliecināta par to, kā citi to uztvers, tad atceries, ka tu neesi viena. Palasi patiesus citu māmiņu stāstus par to, kā viņas pavēstīja par savu grūtniecību un kāda bija viņu ģimeņu un draugu reakcija. 


Rebeka, 30
„Es piedāvāju savai ģimenei uzrīkot spēļu vakaru. Tiklīdz visi bijām sanākuši, es ierosināju uzspēlēt zīmēšanas spēli. Kad pienāca mana kārta zīmēt, es uzzīmēju  trīs līnijas, tā norādot uz trīs vārdu kombināciju. Tad es uzzīmēju sievieti ar lielu vēderu un bultu, kas norāda no viņas uz trešo līniju, aci virs pirmās līnijas un tad vārdu ES virs vidējās līnijas [vārdu salikumam „Es esmu stāvoklī.”]
Visi sāka protestēt, jo spēlē nav atļauts izmantot burtus un vārdus, nemaz nenojaušot, ko īstenībā esmu uzzīmējusi. Pēc kāda brīža viņi saprata un sajūsmināti mani apskāva.”


Anna, 39
„Kad pieteicās mūsu pirmais dēliņš, uzdāvināju vīram tēvu dienā t-kreklu un cepuri ar uzrakstu „Tētis #1”. Sakumā viņš samulsa, bet tad aptvēra, ka būs tētis. Kad pateicu mammai, ka viņa būs vecmāmiņa, uzdāvināju viņai grāmatu par vecmāmiņām. Lieki teikt, ka viņa no laimes raudāja!”


Zane, 23
„Savai māsai pateicu pirmajai, ka viņa atkal būs tante (manai vecākajai māsai jau ir bērni). Tad es aizsūtīju īsziņu savai otrajai māsai, kurā rakstīju, ka viņa atkal būs tante. Tad pateicu savai vecākajai māsai, ka viņa būs tante! Visa mana ģimene patiešām priecājās par gaidāmo ģimenes pieaugumu.”


Daiga, 28
„Mums bija ģimenes saiets – es, mans tētis, viņa sieva un 3-gadīgais brālītis Ralfs. Mēs runājāmies ar Ralfu, un, kamēr visi klausījās, es viņam pajautāju, kā viņš justos, ja būtu onkulis. Kādu minūti visi izskatījās apmulsuši, un tad sajūsmā mani apsveica.”

Reklāma
Reklāma


Nikola, 41
„Interesanti, ka tas bija mans vīrs, kurš man to pateica: „ Mīļā, tev pēdējā laikā tāds svārstīgs garastāvoklis un tu ēd daudz vairāk nekā parasti. Vai tu nedomā, ka tu varētu būt...?” Es atbildēju: „Pilnīgi izslēgts, varētu tā būt, bet pag, vai tiešām?” Pēc vizītes pie ārsta, mēs apsēdinājām mūsu 19 un 15 gadus vecos dēlus un pateicām, ka esam viņiem atraduši ideālu darbu – bērnu aukles!”

 

Avots: Pampers.com