Sveicam Māmiņdienas stāstu konkursa uzvarētājus! Galvenā balva iRobot Roomba 966

Mamma, māte, māmiņa, māmulīte, māmuķītis...Tik dažādos vārdos saucam mammas un vecmāmiņas, kas devušas siltās bērnības atmiņas un drošos dzīves pamatus. Būt par mammu ir viens no sievietes dzīves skaistākajiem un grūtākajiem uzdevumiem. Aicinājām mūsu lasītājus dalīties atmiņās par savām māmiņām un pārdomās, kā ir būt mammai. 

Māmiņdienas stāstu konkursa uzvarētājām balvā iRobot Roomba 966 (galvenā balva) un dāvanu kartes 50 EUR vērtībā no restorāniem 3 pavāru restorāns un Restorāns 3. Lai skaista un mīļuma pilna Māmiņdiena!

FOTO: Shutterstock.com

Māmiņdienas stāstu konkursa uzvarētājām balvā iRobot Roomba 966 (galvenā balva) un dāvanu kartes 50 EUR vērtībā no restorāniem "3 pavāru restorāns" un "Restorāns 3". Lai skaista un mīļuma pilna Māmiņdiena!

Paldies ikvienam, kurš piedalījās www.irobot.lv un ģimenes portāla Mammamuntetiem.lv rīkotajā Mātes dienas konkursā "Apbrīnojamā māmiņa"! Konkursa noteikumos sludinājām, ka apbalvosim tikai viena stāsta autoru, taču, stāstu aizkustināti, esam sarūpējuši dāvanas 3 autorēm! Visus iesūtītos stāstus lasi sadaļā Vislabākās mammas.

No iesūtītājiem stāstiem izvēlējāmies trīs sirsnīgākos, aizrautīgākos un jautrākos, kuru autori saņems lieliskas balvas  -  dāvanu kartes 50 EUR vērtībā uz restorāniem "3 pavāru restorāns" un "Restorāns 3"un viens no šiem laimīgajiem - arī lielisko iRobot Roomba 966!
 

irobotRestorāns 33 pavāru restorāns

 

UN TĀ!

Māmiņdienas konkursa galveno balvu - iRobot Roomba 966 un dāvanu karti 50 EUR vērtībā dabas garšu restorānā "Restorāns 3" - saņem deviņu bērnu mamma Baiba Ozola. Viņa stāsta par to, kā ir būt mammai patiesi kuplam bērnu pulkam - deviņiem bērniem (!) - lasāms šeit  Deviņu bērnu māmiņas stāsts: Bērni ir mani nenotikušie ceļojumi
 



Pārsteiguma balvu - "3 pavāru restorāna" dāvanu karti - saņem arī Sindija Meluškāne, kura uzrakstījusi prieka pilnu stāstu par dullo, jautro un mīļo vecmāmiņu. Stāstu lasi šeit Māmiņdienas stāstu konkurss: 96 gadus vecā omīte, ko apbrīno viss ciems
 


Otra pārsteiguma balva - "3 pavāru restorāna" dāvanu karte - tiek 18 gadus vecajai Agnesei Gabrānei, kura stāstu par savu mammu uzrakstījusi, raugoties ar savām - jaunietes acīm. Stāstu lasi šeit Jaunietes stāsts par savu mammu: Supervaroņi eksistē - tās ir mammas

Reklāma
Reklāma

 

Iedvesmojošas idejas Mātes dienas svinēšanai meklē šeit Mātes diena!

Par balvu saņemšanu lūgums sazināties, rakstot uz redakcija@mammam.lv.

Apsveicam!

 

PAR BALVĀM:
Galvenā balva – jaunais sausās uzkopšanas robots iRobot Roomba 966! Pārsteiguma balvas – dāvanu kartes restorānos ar īpašu noskaņu - "3 pavāru restorāns" un "Restorāns 3"


Sausās uzkopšanas robots iRobot Roomba 966 ir aprīkots ar savācējrullīšiem, kas pasargāti no netīrumu uztīšanās, un divreiz jaudīgāku jaunās paaudzes sūkšanas turbīnu. Roomba, atrodoties uz paklājiem un grīdsegām, automātiski palielina sūkšanas jaudu dziļākai tīrīšanai. Robota navigācija ļauj tam apgūt un iztīrīt visas grīdas vienā mājokļa līmenī, izveidojot precīzu vides karti un kontrolējot savu atrašanās vietu tajā, lai vajadzības gadījumā varētu uzlādēties un turpināt darbu no vietas, kur tas bija pārtraukts.
 iRobot Roomba 966 varat attālināti vadīt, kontrolēt un tam iestatīt piemērotus tīrīšanas uzstādījumus, izmantojot iRobot Home aplikāciju.
Gudri. Vienkārši. Tīri.
www.irobot.lv