Māmiņdienas stāstu konkurss: Iepriecināt un atvieglot māmiņas ikdienu

Stāsts iesūtīts konkursam "Māmiņdienas skaistākais konkurss “Apbrīnojamā māmiņa”. Balvā – iRobot Roomba 966!" 

Esam četras māsiņas - Keita (11 g.),Nikola (16 g.) Patrīcija (17 g.), Paula (21 g.), un vēlamies teikt lielu paldies mūsu tētim un māmiņai par to, kādas esam kļuvušas un par to, cik daudz mūsu labā viņi ir darījuši. Īpašu paldies vēlamies teikt mūsu māmiņai Gintai. 

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Jau kopš agras bērnības viņa ir mūs atbalstījusi, mudinājusi un ļāvusi sekot saviem sapņiem. Mūsu dēļ viņa ir atdevusi visu, tāpēc reizēm viņas sapņi un vēlmes ir tikušas atliktas malā. Tāpēc domājam, ka nu ir laiks iepriecināt viņu un padarīt viņas ikdienu mazliet vienkāršāku.


Mamma strādā pirmsskolas izglītības iestādē, brīvā laika sev atliek ļoti maz, jo vienmēr pavada to ar mums, palīdz mūs izvadāt uz koncertiem un nodarbībām, jo Nikola un Keita mācās Rīgas horeogrāfijas vidusskolā, Patrīcija mūzikas vidusskolā, taču vecākā māsa Paula jau studē arhitektūru Londonā. Mamma labprāt strādā dārzā, lai sakoptu apkārtni un visi tajā justas lieliski.
 

Reklāma
Reklāma

Nu jau visas esam uzsākušas mācības tālāk no mājām, tāpēc palīdzēt māmiņai sanāk tikai brīvdienās, ja vien nav kāds koncerts, kur pašām jāpiedalās. Domājam, ka šī ir lieliska iespēja viņai palīdzēt un padarīt svētkus, kā arī ikdienu skaistāku un vienkāršāku. Mēs ģimenē ļoti mīlam arī dzīvnieciņus, un līdz ko tie ienāk mūsu dzīvē, uzskatam tos par pilntiesīgiem ģimenes locekļiem.

Nesen mūsu pēdējie mīluļi devās uz citiem medību laukiem, taču negaidot mums pieklīda ruds mincītis, kā arī draugs lūdza mājas savam kaķēnam, tāpēc nu mūsu siltajās istabās jaunas mājas ir atraduši divi aktīvi kaķēni. Arī viņi ikdienas dzīvē ienes prieku, taču līdz ar to - nekārtību un daudz spalvu, tāpēc vēlamies māmiņu iepriecināt un atvieglot viņas rūpes, lai viņa var pievērsties sen aizmirstām lietām, kas viņu ļoti iepriecina. Vēlamies visi kopā šos svētkus māmiņai padarīt skaistus un neaizmirstamus!