Pasākums “Valpurģu nakts pavasarīgās mistērijas” dabas parkā Tērvetē

Aprīļa mēneša pēdējās dienas izskaņā, 30. aprīlī, Latvijas valsts mežu dabas parkā Tērvetē norisināsies pasākums “Valpurģu nakts pavasarīgās mistērijas”. Līksmosim, maskosimies, pārtapsim, pumpurosimies, un salaposim.

Tiekamies Valpurģu naktī

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Tiekamies Valpurģu naktī

Rūķu sētā un Rūķu ciemā no plkst. 19.00 līdz 21.00 – Krēslas stundā – darbosies Rūķu saimes pārstāvji, rūķosimies, pārtapsim un izzināsim pavasara noslēpumus. Rūķu pilsētā “Čiekurē” no plkst. 20.00 līdz 21.00 dziedāsim un dejosim kopā ar Čučumuižas rūķiem. Starp Krēslas stundu un tumsas iestāšanos, plkst. 21.00, brīnumiem apvītajā mežā skatīsim īpašu krāsu birumu.
 

Pasaku mežā no plkst. 21.00 līdz 23.00 – Nakts stundā mežā – jautrosimies un maskosimies kopā ar brīnumainā meža iemītniekiem. Atrakciju laukuma estrādē no plkst. 21.00 līdz 23.00 baudīsim muzikālu, izklaidējošu programmu - muzicēs grupa “RADIO ORCHESTRA”, uzstāsies deju grupa no Mārupes “Chill out” un uguns dabu savaldīs apvienība “Soul of Flames”. Un svētku izskaņā, plkst. 23.00, izsauksim Zvaigžņu lietu!

 

Ieeja pasākumā “Valpurģu nakts pavasarīgās mistērijas” ar dabas parka Tērvetē biļetēm. Aicinām ierasties maskās un piedalīties masku parādē, piezīmējam - ērtai pastaigai naksnīgā mežā līdzi ņemiet lukturīšus.

 

Valpurģu nakts ietvaros no plkst. 19.00 līdz 24.00 gaidīs arī Laimīgās zemes Gaisa taku instruktori, piedāvājot doties izgaismotā piedzīvojumā virvju un trošu ceļā 4 līdz 10 m augstumā. Par „Laimīgās zemes Gaisa taku” apmeklējumu jānorēķinās atsevišķi no ieejas maksas Latvijas valsts mežu dabas parkā Tērvetē!

Reklāma
Reklāma

 

Arī Tērvete tauriņi Valpurģu nakts ietvaros ir sagādājuši pārsteigumu! Tērvetes tauriņos no plkst. 19.00 līdz 02.00 būs redzama krēslas tauriņu parāde un gaismu spēles. Tērvetes tauriņi atrodas pie dabas parka Tērvetē lielās autostāvvietas, par tropu mājas apmeklējumu jānorēķinās atsevišķi. 
 

Gaidām aktīvos, nebēdnīgos un azartiskos nakts pasākumā Latvijas valsts mežu dabas parkā Tērvetē!