Četras grāmatas par mīlestību, kaislību un noslēpumiem

Ja vēlies izbaudīt labu literatūru par mīlestību, cilvēku attiecībām un pagātnes noslēpumiem, noteikti jāizvēlas šīs grāmatas. 

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Indīgā mīlaElpu aizraujošs psiholoģisks trilleris: Indīgā mīla

Cik tālu jūs būtu gatavi iet, lai pasargātu savus mīļos?

Gaiša un  laimīga dzīve ģimenes lokā ir neparasta vide slepkavībai. Kad Glāsu namā notiek traģēdija, ir jādomā, cik dziļas ir bijušas zemūdens straumes, lai saprastu ­– tas bija negadījums vai aukstasinīgi plānota slepkavība…

Stāsta sižets aizved lasītāju izsmalcinātas mākslas pasaules un cilvēcisko attiecību filigrānajos vijumos gluži kā labirintā, atklājot lasītāja acīm slavas spožumu un tā mestās dziļās ēnas. Autore kārtu pa kārtai novelk romāna varoņu maskas, līdz izzūd pēdējā robeža starp trauslu, neaizsargātu radošu personību un haizivs cienīgu spēlētāju dzīves laukumā.

Romāna noskaņa kā smalka mežģīne piekļaujas lasītāja iztēlei, soli pa solim velkot arvien dziļāk intrigu cauraustajā mākslas pasaulē, zem kuras spožās virskārtas mutuļo neapvaldītas kaislības, tumši noslēpumi un neaptverama vientulība.

Lūsijas Vaithausas daiļrades cienītājiem šis romāns ir īsts saldēdiens. Autore, tāpat kā viņas jaunā romāna varone, ir talantīga un daudzsološa, un viņas darbi piesaka savu pastāvēšanu pasaules atzītāko autoru TOP listēs.

Velnišķīgi saistošs psiholoģisks trilleris ar pietiekoši daudziem sižeta pavērsieniem un pagriezieniem, lai žanra entuziasti aizrautos un iegrimtu grāmatā līdz vēlai naktij. /Library Journal.

Pirmklasīgs psiholoģisks trilleris par to, kā reiz pieņemtie lēmumi nosaka mūsu dzīvi uz mūžu. /Kirkus Reviews/

Aizraujošs, pavērsieniem bagāts psiholoģisks trilleris, kas rotaļājas ar robežšķirtni starp mīlestību un apsēstību. /Booklist/

 

 

Dzīves līkločiStāsts par draudzību, ģimeni un drosmi sekot savai sirdij, lai kurp tā aizvestu: Dzīves līkloči

Viņi bija skaista ģimene. Neviens nebija gatavs brīdim, kad laime un visa viņu nākotne kā trausla kristāla vāze sašķīdīs smalkās druskās. Kādā ģimenei nozīmīgā dienā nāk gaismā piecpadsmit gadus sens noslēpums. Kad liktenis pārvelk treknu svītru visam, kas varēja būt, bet vairs nekad nenotiks, ir jāmācās dzīvot pēc jauniem noteikumiem. Grāmatas dziļums ir mērāms sirds atmiņas pieredzē. Katrai sievietei, kura vēlas izbaudīt nesteidzīgu dzīves vijumu šķetināšanu Džeinas Ostinas stilā.

Latvijā izdotā autores romāna Cilvēks tev līdzās lasītāji ir novērtējuši  Emīlijas Gifinas filigrāno rokrakstu, izteiksmīgo tēlu portretējumu un jūtu intensitāti.

Emīlija Gifina ir viena no labākajām sava aroda meistarēm. Viņa tik virtuozi iztirzā sarežģītos jautājumus par patiesu mīlestību, zaudējuma sāpēm, laulību, nepiepildītām ilgām pēc mātes laimes, nodevību, piedošanu un vainas izpirkšanu, ka ir pelnījusi saukties par mūsdienu Džeinu Ostinu.

Gifinas talants ir gluži nepārspējams. /Redbook/

Emīlija Gifina rada tik reālistiskus un tik aizraujoši grēcīgus raksturus, ka cilvēki mēdz aizmirst, ka tie ir izdomāti. /Atlanta Journal-Constitution/

Gifina labi zina, kā uzrakstīt grāmatu, kas liks lasītājam nepacietībā šķirt lapu pēc lapas. /Southern Living/

Gifinas talants ir gluži nepārspējams, ja runa ir par mūsdienu sievietes mīlestību un ģimenes dzīvi. /Redbook/

Gifinas fanus iepriecinās šis dinamiskais, asprātīgais un saturīgais piedāvājums. /Kirkus Reviews/

Reklāma
Reklāma

 

 

Cerību spārnosRomantikas un noslēpumiem bagāts romāns: Cerību spārnos

Belvjū dārzu vienpadsmitais nams ir īpaša vieta. Nama īpašniece Lionija Breta savulaik bijusi veiksmīga sieviete ar galvu reibinošu karjeru. Viņai bija iespēja ceļot un redzēt pasauli – Parīzi, Milānu, Ņujorku... Viņai bija iespēja mīlēt. Taču mīlestība sniedza ne tikai brīnišķīgas izjūtas, bet arī sāpīgu vilšanos. Tomēr savas pagātnes rētas Lionija rūpīgi slēpj – tikai bezmiega naktīs sieviete atļaujas skumji lūkoties mēnessgaismā un atminēties tumšos notikumus, kuri reiz mainījuši viņas dzīvi…

Noslēpumaina vēstule satricina Lionijas ikdienu. Ir apdraudēts viņas vislielākais dārgums – māja, ilgi lolotā miera osta, kas glabā nenovērtējamas atmiņas.

Sirsnīgs un aizkustinošs stāsts par to, cik sāpīgi reizēm mēdz būt sava dzīves ceļa meklējumi. Un vienlaikus tas ir atgādinājums, cik tuvi cits citam patiesībā ir cilvēki: mēs visi vēlamies rast atbildes uz jautājumu, kā kļūt laimīgam.

Lielbritānijas rakstniece un publiciste Reičela Hora ilgus gadus strādājusi izdevējdarbības jomā Londonā, šobrīd ir pasniedzēja Austrumanglijas Universitātē. Latvijā izdotie Reičelas Horas romāni Vētra ved mājup un Stikla mākslinieka meita – tikuši augstu novērtēti visā pasaulē, bet romāns Atmiņu dārzs pēc iznākšanas vēl ilgi atradies Amazon.com desmit labāko grāmatu sarakstā.

Neatvairāmi, saistoši un aizkustinoši. Lieliska brīvdienu lasāmviela! /Santa Montefjore/

Ļoti romantiski un ievelkoši. No šī romāna staro atvasaras saules siltums. /Guardian/

 

 

Aizkustinošs romantisks stāsts par patiesas draudzības un mīlestības spēku: Brīvais lidojums

Džila Mensela ir viena no visvairāk lasītajām Lielbritānijas autorēm Latvijā un pasaulē. Kā ierasts, viņa liek lietā visus līdzekļus – asprātīgu tēlojumu, stindzinošus baiļu mirkļus, neparedzamas intrigas un visnegaidītāko risinājumu.

Aizkustinošs romantisks stāsts par patiesas draudzības un mīlestības spēku, sirsnību un tuvu cilvēku atbalstu, kāds šajā dzīvē ir nepieciešams ikvienam.

Reizēm dzīve izspēlē jokus. Viena cilvēka dramatisks likteņa pavērsiens var kļūt par gaismas staru kāda cita dzīvē. Kad cilvēki ir jauni un iemīlējušies, un skatās pasaulē atklāti, viņi negaida, pat nenojauš, ar kādām situācijām sastapsies un kā paši tās pārdzīvos… 

Trīs aizraujoši un pārdomu vērti stāsti savijas kopējā piedzīvojumā, kurā uzmanības centrā atrodas cilvēka dzīve šeit un tagad, jo kurš gan zina, ko nesīs rītdiena?

Līdzīgi kā autores iepriekšējos romānos Bez piecām minūtēm laimīgi, Mīlestība un citas spēles unMīlestības neparedzamās sekas Džilas Menselas jaunais romāns liek pieķerties dzīvei ar abām rokām un izbaudīt katru mirkli… Džodžo Mojas un Erikas Džeimsas fani būs sajūsmā.

Rakstnieces meistarība pieaug ar katru romānu. Dzīvesgudra un ļoti gaiša grāmata. /Good Housekeeping/

Meistarīgi savīts, ticams un sirsnīgs stāsts par mīlestību *****! /Heat/
Džila Mensela ir sasniegusi nākamo līmeni. Jūs iemīlēsiet šīs grāmatas varoņus no pirmajām lappusēm. /Sun/

 

 

Ieskaties: www.kontinents.lv