Strijas grūtniecības laikā: galvenais - nepalaid garām brīdi!

Viss mainās, ādai parādās nepieciešamība īpašā saudzībā tuvākajos deviņos mēnešos. Hormonālo izmaiņu dēļ organismam pavājinās saistaudu stiepšanās spēja, tādējādi sagatavojot to vēdera palielināšanai. Neskatoties uz to, daudzām grūtniecēm parādās plaisas un strijas.

Grūtniecības laikā Bio-Oil eļļu jāsāk lietot no otrā trimestra sākuma, uzklājot uz ādas zonām, kurām ir nosliece uz striju veidošanos.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Grūtniecības laikā Bio-Oil eļļu jāsāk lietot no otrā trimestra sākuma, uzklājot uz ādas zonām, kurām ir nosliece uz striju veidošanos.

 

Cīnies ar striju parādīšanos grūtniecības laikā nekaitējot bērna veselībai:

Visbiežāk striju pazīmes parādās uz topošās mammas vēdera un krūtīm. Parasti ās parādās trešajā trimestrī, kad bērns sāk augt īpaši aktīvi, vēders sāk apaļotiem, notiek straujs svara pieaugums, arvien vairāk un vairāk stiepjas mātes vēders.

Vēl viena problēmātiska zona - topošās māmiņas krūtis. Pēdējos grūtniecības mēnešos tā parasti ievērojami palielinās - tie pilnā sparā gatavojas piena ražošanai. Strijas var parādīties uz krūtīm arī pēc dzemdībām, krūts barošanas laikā.

Striju parādīšanās novēršanas pamatprincips ir kompetenta ādas kopšana tās īpašās stiepšanas laikā. Veselīga un elastīga āda ir pakļauta bojāšanai daudz mazākā mērā nekā sausa un dehidrēta.

 

Galvenais - nepalaid garām brīdi. Īpašos līdzekļus ir vislabāk sākt izmantot jau trešajā grūtniecības mēnesī. Jābūt ļoti uzmanīgai, jo kosmētikas sastāvdaļas caur ādu iesūcas mātes asinsritē un iekļūst bērniņa organismā. Grūtniecības laikā lietotai kosmētikai jābūt ne tikai efektīvai, bet arī dabiskai, drošai mātei un bērnam!

 


Kopš 2002. gada, kad tirdzniecībā nonāca Bio-Oil ādas kopšanas eļļas, tā popularitāte tikai augusi. Iegūtas 309 atzinības balvas un tas ir kļuvis par pārdotāko pretstriju un pretrētu produktu 23 valstīs. Līdzekli iesaka lietot divas reizes dienā sākot ar otro grūtniecības trimestri.


Bio-Oil līdzekļos ir iekļauta unikāla inovatīva formula PurCellin Oil™, kas īpaši noderīga novecojošai vai dehidrētai ādai. PurCellin Oil™ samazina eļļas blīvumu, tāpēc Bio-Oil® ātrāk uzsūcas un nodrošina efektīvāku sastāvā esošo vitamīnu A un E, dabīgās klinģerītes, lavandas, rozmarīna un kumelītes eļļas ārstniecisko iedarbību. PurCellin Oil™ veido uz ādas plānu aizsargslāni, kurš nav taukains vai lipīgs. Vienlaikus tas darbojas arī kā mīkstinātājs, padara ādu maigu, gludu un elastīgu.

Bio-Oil risina arī citas ādas problēmas – mazina saules un vieglu sadzīves apdegumu radītu diskomfortu, atvieglo kukaiņu kodumu niezi, mazina pigmentācijas plankumus un rētas pēc operācijām, tai skaitā pēc ķeizargrieziena un apendicīta operācijas.


Lietošana:

Bio-Oil eļļa vismaz trīs mēnešus pēc kārtas divreiz dienā jāuzklāj uz ādas problēmzonām. Izdarot riņķveida kustības, eļļu ar pirkstgaliem maigi iemasējot ādā, līdz tā pilnībā uzsūkusies.

Lūdzu, ņemiet vērā, ka rētas ir paliekošas, un, lai gan Bio-Oil sastāvs palīdz tās mazināt, eļļa nespēj pilnībā atbrīvot no rētām. Katram cilvēkam eļļas lietošanas rezultāts ir atšķirīgs.

Reklāma
Reklāma

Grūtniecības laikā Bio-Oil eļļu jāsāk lietot no otrā trimestra sākuma, uzklājot uz ādas zonām, kurām ir nosliece uz striju veidošanos.
Bio-Oil® viegli uzsūcas un nav taukaina. Tā ir hipoalergēna un piemērota jutīgai ādai. Sastāvu var lietot gan uz sejas, gan ķermeņa.


Sastāvs:

Bio-Oil sastāvā ir apvienoti uz eļļas bāzes suspendēti augu ekstrakti un vitamīni.
Eļļa, bez skābekļa klātbūtnes, ļauj augu ekstraktiem un vitamīniem, saglabāt savas vislabākās īpašības.
Tā satur inovatīvo sastāvdaļu – PurCellin Oil™, kas pilnībā maina sastāva kopējo konsistenci, padarot to vieglu un beztaukainu, kā arī nodrošinot augu ekstraktu vērtīgo vielu un vitamīnu ātru uzsūkšanos.

Bio-Oil drošība tika novērtēta saskaņā ar Eiropas Parlamenta un kosmētikas līdzekļu Padomes regulu. Tika izpētīta ķīmiskā struktūra, toksicitāte un katras sastāvdaļas vispārēja ietekme un konstatēts ka tas ir drošs lietošanai (ieskaitot grūtnieces).

 

Bio-Oil galvenās sastāvdaļas:

  • Vitamīns A, stimulē kolagēna veidošanos un ādas atjaunošanos, palīdzot palielināt tās elastību un uzlabot ādas tekstūru un toni.
  • Vitamīns E, kas palīdz uzturēt veselīgu ādas izskatu, aizsargājot to no brīvo radikāļu negatīvās ietekmes. Tie izraisa ādas bojājumus un priekšlaicīgu novecošanos. E vitamīns palielina mitruma līmeni epidermā, padarot ādu maigu, gludu un elastīgu.
  • Kliņģerīšu eļļa ietekmē šūnu reģenerācijas procesu. Šo eļļu izmanto arī jutīgas, bojātas vai saulē apdegušas ādas dziedināšanai. Samazina iekaisumu, ārstē nelielas ādas infekcijas, izsitumus un virspusējus kairinājumus.
  • Lavandas eļļa plaši pazīstama kā nomierinošs un antiseptisks līdzeklis, kas uzlabo gan ādas stāvokli, gan emocijas.
  • Rozmarīna eļļa palīdz nostiprināt un uzlabot ādu, tai arī ir nomierinošas īpašības un vieglais antiseptiskais efekts.
  • Kumelīšu eļļai ir pret iekaisuma iedarbība, kas nomierina ādu, un ir īpaši labvēlīga jutīgai ādai.


Norādījumi par lietošanu un brīdinājumi:

Bio Oil ir piemērots tikai ārīgai lietošanai. Nelietot uz bojātas ādas. Ja parādās ādas iekaisums, kas gan ir maz ticams, lietošana jāpārtrauc. Dažādām personām lietošanas rezultāts var atšķirties. Uzglabāt vēsā vietā, sargājot no tiešiem saules stariem.

Bio-Oil eļļa ir dermatoloģiski pārbaudīta, un ir konstatēts, ka tā ir hipoalergēna un piemērota jutīgai ādai. Ja Bio-Oil lietotājam rodas alerģiska reakcija, kas gan ir maz ticama, pastāv iespēja, ka organisms ir jutīgs pret kādu no sastāvā esošajiem alergēniem. Visticamāk, vairums alerģisko reakciju izzudīs divu līdz triju dienu laikā pēc tam, kad tiks pārtraukta eļļas lietošana.

Bio-Oil eļļa nebalina tetovējumus. Bio-Oil eļļu var droši lietot uz ādas acu apvidū un uz lūpām. Tā kā Bio-Oil nav piemērota saskarei ar gļotādu, piemēram, dzimumorgānu apvidū, to nav ieteicams lietot uz starpenes griezumu rētām.
Bio-Oil tiek uzskatīta par pilnībā drošu lietošanai uz ķermeņa zīdīšanas periodā, tomēr to nav ieteicams uzklāt uz krūtsgaliem. 
Bērniem ieteicams lietot no divu gadu vecuma. Eļļa jālieto uzmanīgi, un to nedrīkst uzklāt tuvu acīm vai mutei.

 

 

 

Lai uzzinātu vairāk, jautājiet farmaceitam vai apmeklējiet tīmekļa vietni www.bio-oil.com.

Bio-Oil nopērkams aptiekās, lielveikalos Stockmann, Debenhams, Drogas un Rimi.