Rīgā 29. aprīlī ar šova programmu bērniem no Dubaijas atgriežas "Balets, mūzikls un mini atrakciju parks".

Rīgā, Rīgas Kongresu namā, 29. aprīlī norisināsies vēl nebijis pasākums! Kā vēsta pasākuma rīkotāji, tas ir pilnīgi jauns koncepts, kas radīts ar mērķi palīdzēt māmiņām atrisināt galvassāpes, domājot par jautājumu, kur lai brīvdienās aizved savu mazo.

Ar saviem priekšnesumiem iepriecinās bērnu popgrupa “Kukaiņi” un deju studija La Carousell.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Ar saviem priekšnesumiem iepriecinās bērnu popgrupa “Kukaiņi” un deju studija "La Carousell".

 


Stāsta viens no pasākuma rīkotājiem Rihards Čerkovskis:

“Rīgā ir pietiekami daudz atrakciju parku, kur, nopērkot ieejas biļeti, bērni var trakot visu dienu, bet rodas iespaids, ka viņiem atrakcijas jau ir tik labi zināmas, ka tās varētu iziet aizsietām acīm. Mūsu aģentūras mērķis bija radīt kaut ko unikālu un vēl nebijušu. Sākām aptaujāt mammas. “Ko jūs sagaidāt no pasākuma organizatoriem?” “Kas interesētu jūsu bērnus?” Saņēmām daudz un dažādas atbildes. Dzīvnieki, cirks, dejotāji dziedātāji, dažādi pasaku tēli, vienbalsīgi visi atzina, ka topā ir princese Elza. Sākumā domājām, ka ir nereāli par pieejamu cenu sarīkot to, ko bērni no mums vēlas, tomēr dzīvē ir tā – atliek tikai spert pirmo soli, un viss notiks. Bija sajūta, ka mēs izdomājām kodolu, kas no visām pusēm tika papildināts. Pasākuma pirmajā daļā paredzēts brīnumains šovs, kuru vadīs lielie un mīlīgie pasaku tēli no mūsu draugiem – aģentūras “Jogitas pasākumi”.”


Pasākuma laikā būs iespēja vērot dažādus trikus, ko iestudējuši atlētiskie akrobāti un bezbailīgie gaisa vingrotāji, starplaikā bērnus smīdinās asprātīgie mīmi.

 

Pasākuma otrajā daļā savus maģiskos trikus rādīs iluzionists. Ar saviem priekšnesumiem iepriecinās bērnu popgrupa “Kukaiņi” un deju studija “La Carousell”.

 

Ciemos nāks princese Elza no multfilmas “Ledus sirds” ar baleta priekšnesumu un Alise Brīnumzemē ar mūziklu!

Reklāma
Reklāma

 

Pasākuma noslēgumā – afterparty pie Kongresu nama, kurā bērni varēs lēkāt pa piepūšamajām atrakcijām, vizināties īstā karietē, nogaršot cukurvati, uzkrāsot sejas, kā jau tas ierasts šādos pasākumos. 

Pasākumu vadīs atraktīvais un apburošais Kasher Blums-Blumanis.

Būs jautri! 
Tiekamies 29. aprīlī!
Biļešu iegāde “Biļešu servisa” tirdzniecības vietās.