Cik bieži pārim būtu jāmīlējas? Galvenais ir gribēšana

Cik bieži pārim būtu jāmīlējas? Seksuālās veselības ārsts apgalvo, ka divreiz nedēļā. Tiem pāriem, kuriem tā ir, bieži vien mīlēšanās ir pārāk īsu laiku. 

Ja pāriem ap 20 gadu vecumu sekss ir katru otro vai trešo dienu, tad seksuālo attiecību biežums samazinās pāriem vecumā no 30 līdz 50 gadiem uz divām reizēm nedēļā.

FOTO: Shutterstock.com

Ja pāriem ap 20 gadu vecumu sekss ir katru otro vai trešo dienu, tad seksuālo attiecību biežums samazinās pāriem vecumā no 30 līdz 50 gadiem uz divām reizēm nedēļā.

Jautājums, cik bieži būtu jāmīlējas, nodarbina daudzu pāru prātus, bet īsti neviens nezina atbildi. Viens no vadošajiem seksuālās veselības ārstiem apgalvo, ka pāriem seksuālajām attiecībām jābūt vidēji 2 līdz 3 reizes nedēļā. Taču vairums vīriešu nespēj noturēties tik ilgi, lai spētu pilnvērtīgi apmierināt savas partneres, apgalvo Dr. Harijs Fišs.

 

Urologs no kādas Ņujorkas slimnīcas apgalvo, ka 45% vīriešu sasniedz orgasmu 2 minūtes pēc uzsāktas seksuālās aktivitātes, kas ir daudz par ātru sievietēm. Viņš apgalvo, ka sievietēm vajag 5 līdz 7 minūtes, lai sasniegtu orgasmu. Ārsts saka, ka vīriešiem ir vidēji 11 erekcijas dienā un ka daži jauni vīrieši uzskata, ka seksuālas attiecības vairākas reizes dienā ir normāla parādība. Taču ārsta pieredze rāda, ka mīlēšanās tomēr nenotiek pietiekami bieži. Ja pāriem ap 20 gadu vecumu sekss ir katru otro vai trešo dienu, tad seksuālo attiecību biežums samazinās pāriem vecumā no 30 līdz 50 gadiem uz divām reizēm nedēļā.

Cilvēkiem lietas būtu jādara tā, kā viņiem šķiet dabīgi un pievilcīgi. Taču viņš piebilst, ka nav normāli nevēlēties seksuālas attiecības vispār.

 

Viņš apgalvo, ka precētiem pāriem virs 50 gadu vecuma seksuālās attiecības ir retāk nekā reizi nedēļā. Dr. Fišs papildina, ka vairumam pāru seksuālas attiecības ir reizi dienā attiecību sākumā, taču biežums sarūk, laikam ejot.


Taču ir jāapzinās, ka katru pāri apmierina dažādi scenāriji. Daži pāri ir laimīgi tikai tad, ja ir ļoti biežas seksuālas attiecības, kamēr citi uzskata, ka kvalitāte ir svarīgāka par kvantitāti.


Dr. Fišs saka, ka šis ir absolūti normāli, jo cilvēkiem lietas būtu jādara tā, kā viņiem šķiet dabīgi un pievilcīgi. Taču viņš piebilst, ka nav normāli nevēlēties seksuālas attiecības vispār. 

Reklāma
Reklāma

 

Tur slēpjas visa esence: nevis tajā, cik bieži jums ir seksuālas attiecības, bet gan tajā, vai jūs ar partneri esat apmierināti ar seksuālo attiecību kvalitāti. Kvalitāte vienmēr pārspēs kvantitāti, jo visa pamatā ir apmierinātība.


Viņš tālāk paskaidroja, ja pāriem seksuālas attiecības ilgst vidēji 7 minūtes no vietas, šis parasti nav pietiekami ilgs laiks, lai sieviete būtu apmierināta. 

 

Kopumā ārsts iesaka vīriešiem, kuri sasniedz orgasmu divās minūtēs vai noturas ilgāk par 40 minūtēm, izvērtēt iespējas apmeklēt ārstu.

 

Avots: www.dailymail.co.uk

Saistītie raksti