Noskaidro, ko mammas domā par Chicco produkciju! Tests noslēdzies

Ikviena ģimene cenšas izvēlēties savam bērniņam to labāko, arī domājot par ikdienas aprūpi. Taču plašajā preču piedāvājumu klāstā dažkārt nav vienkārši izvēlēties piemērotāko. Tādēļ priecājamies, ka jaunajiem vecākiem bija iespēja izmēģināt Chicco piedāvāto produkciju. Ko mammas saka, lasi zemāk!

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Chicco

 

VĒRTĒ SANTA KAZULE UN DĒLIŅŠ KĀRLIS 

Vēlamies pateikt lielu paldies par Chicco produkciju - bērnu veļas mīkstinātājiem un zobu pastu!
 
Saņemot produkciju, dēliņš ķērās pie mīkstinātāju apskates un zobu pastas kastītes graušanas :) 
Pirmo testējām Chicco veļas mīkstinātāju ar ziedu aromātu. Aromāts likās ļoti maigs un neitrāls. Uz visām mazgājamajām drēbēm pietika mazāk par pusi no mīkstinātāja trauciņa (korķīša). Pēc mazgāšanas drēbes bija ļoti mīkstas, maigas un pat nebija nepieciešams gludināt, kas parasti ir nepieciešams pēc citu mīkstinātāju lietošanas. 

Mazulis un Chicco produkcija

Nākamo testējām Chicco veļas mīkstinātāju ar talka aromātu. Drēbju maigums un mīkstinātāja efekts bija tāds pats, kā ar pirmo mīkstinātāju, bet aromāts likās intensīvāks.
Kā pēdējo testējām Chicco zobu pastu ar banānu un ābolu garšu. Pirmajā brīdī dēliņš saviebās no zobu pastas garšas, varbūt likās par saldu vai skābu, bet vēlāk zobu pastu pieņēma. 
Kopumā ar šo Chicco produkciju esam apmierināti un labprāt iepazīsim arī citu Chicco produkciju.

 

TESTĒ INGA DROBIŠEVSKA

Mūsu ģimenei, kurā aug 2 gadīgs aktīvists bija iespēja izmēģināt Chicco ķermeņa losjonu Natural sensation un Chicco zemeņu zobu pastu 12+ mēnešiem.

Viedoklis par Chicco Natural sensation losjonu: parocīgs iepakojums un tilpums, var ērti ņemt līdzi un lietot bērniņam pēc baseina apmeklējuma. Ļoti svarīgi, ka mazs bērns pats nevar atvērt korķīti un produktu izliet. Neskatoties uz to, ka losjona sastāvā ir šī sviests, E vitamīns un citas dabīgas eļļas, tā tekstūra ir maiga, viegla un lietojot masāžas veida kustībām ātri iesūcas ādā. Manam bērnam pēc baseina un vannas apmeklējuma paliek sausa āda. Pēc Chicco losjona uzklāšanas, āda palika maigāka un izskatās mitrināta, sausuma sajūta pilnīgi novērsta. Losjona iedarbība ļoti patika. Iespējams man esot gaidībās oža ir saasināta, bet likās, ka losjona aromāts ir pārlieku izteikts. Lai vairāk atbilstu vārdiem "Natural sensation" losjonam varētu nebūt aromāta nemaz.

Chicco Chicco


Viedoklis par Chicco zobu pastu 12+mēn.: zobu pasta nesatur fluoru, zems abrazīvais līmenis, lai netraumētu bērnu zobiņus. Satur ksilītu, lai aizsargātu piena zobus no kariesa. Zobu pastai ir zemeņu aromāts, rozā krāsa un gēlveida konsistence. Lietojot pavisam mazu pastas zirnīti, bija daudz putu. Bērns tīrīja zobus ar prieku, garša patika. 

 

VĒRTĒ ALISE ALKSNE

Mums ar meitiņu bija tā iespēja testēt Chicco vannas eļļu un Chicco dabīgo jūras sūkli. Vannas eļļai piemīt ļoti patīkama, neuzmācīgi salda smarža, kā arī pievienojot to ūdenim, tā paliek balta un padara ūdeni tādu kā duļķainu. Kas man ļoti patika, ka eļļa nav ļoti taukaina, bija sajūta, ka tā padara vannas ūdeni mīkstāku nevis eļļainu. Par vannas eļļu biju patīkami pārsteigta jau pēc pirmās vannošanās, jo parasti pēc vannošanās es meitiņu iesmērēju ar eļļiņu lai āda maigāka un nebūtu sausa, bet pēc vanniņas ar Chicco vannas eļļu pat vairs neprasījās mazo papildus ieziest ar eļļu. Izmēģnājām arī šo eļļu cīņai ar piena kreveli, iesmerejām attiecīgās problēmas zonas, izķemmējām ar ķemi matiņus un izskalojām. Un jau pēc vienas reizes redzams ka kreveles ir ievērojami mazāk.

Jūras sūklis

Pirmo reizi ieraugot Chicco dabīgo jūras sūkli tas neraisīja diži lielu izbrīnu, jo tas daudz neatšķīrās no mūsu Chicco celulozes sūkļa, bet kopš vienreiz izmēģinājām tas ir kļuvis par mūsu mīļāko mazgāšanās sūkli. Pēc saskares ar ūdeni tas paliek tik mīksts un maigs kā vate, bet tajā pašā laikā ļoti labi tiek galā ar savu galveno uzdevumu - mazgāšanu. Ar to var piekļūt katrai mazajai ķermeņa rieviņai un to maigi, bet kārtīgi izmazgāt.
Esam ļoti apmierinātas gan ar vannas eļļu, gan arī ar vannas jūras sūkli.

 

VĒRTĒ AGATE SKREBELE

Chicco Mitrinošais krēms “Natural Sensation” ir ļoti patīkams, to ir viegli uzklāt, un mitrina ādu tik tiešām ilgstoši. Nepiekritīšu, ka ātri iesūcas. Manuprāt, ir nedaudz "taukains", paliek uz rokām, bet varbūt biju par daudz paņēmusi no tūbiņas. Neizraisīja nekādu alerģisku reakciju, kas ir ļoti labi. Tāpat uzklāju to arī sev kā nakts krēmu, lai saprastu izjūtas, jo mazais jau vēl gluži pateikt nevar un izteikti sausas ādiņas viņam nav. Esmu ļoooti apmierināta, āda mīksta, nav izteikti savelkusies, kā man ir parasti no rīta, nebija arī nekādu piepampumu. Lietosim vēl. Patika arī svaigs un neizteikts aromāts.

Chicco zobu pastu arī notestējām kopā. Manuprāt dikti salda, bet mazais labprāt ļāva sev iztīrīt zobus. Patīk, ka ir gēla konsistence, vieglāk dozēt. Tā kā mazajam ir tikai gadiņš un zobu pastas vajag ļoti maz (tik vien, cik plānā kāriņā uz zobu tīramā), tad izteikti saldu garšu neuzskatu par kaut ko sliktu. Mazajam patīk iztīrīt zobus, bet norīt daudz nav iespējams, tātad nekāda kaitējuma nebūs, ja nedod pašam izspiest, cik gribas. Arī ļoti patika, tomēr ar laiku, kā aprakstā arī minēts - ap 3 gadiem, pastu nāksies nomainīt, jo šī nesatur fluorīdus un būtiski nestiprina zobus, kaut arī satur kalciju. Priecē, ka saldinātājs ir izmantots ksilitols, kas kavē mikroorganismu darbību un aktivitāti, tādā veidā mazinot kariesa risku.

Paldies par šo lielisko iespēju, notestēt produkciju. Esam ļoti apmierināti un nākotnē noteikti izmantosim. 

Madara un mazulis testē pudelīti

 

VĒRTĒ MADARA PŪLIŅA-CINE

Daļēji baroju mazo ar atslauktu krūts pienu, taču tas ir ļoti nedaudz, tāpēc dodu arī maisījumu. Tā kā mazā aug, pieaug arī vienas ēdienreizes lielums, tādēļ nepieciešama lielāka pudelīte. Līdz ar to, priecājos būt Chicco pudelīšu testētāju lokā. No sākuma likās dīvains/neierasts knupīša slīpais dizains, bet ļoti ātri pieradu gan es, gan mazā lietotāja. 

Man pašai ļoti patīk pudelītes lielais ''kakliņš'', kas padara to viegli mazgājamu (daudz viegāk kā citas pudelītes, kurām jāizmanto birstīte un jānopūlas, lai kārtīgi izmazgātu visu virsu). Patīk arī iedaļas, kas norāda katrus 30 ml (atkal, ja salīdzinam, citām pudelītēm iedaļas atzīmētas ik pēc 20 ml), tas atvieglo maisījuma pagatavošanu.

Jāpiemin, ka vāciņš ir ļoti stingrs. Bet vīram attaisīt vāciņu nesagādāja nekādas problēmas, tā ka var būt, ka šeit pie vainas ir manas mazās plaukstas. Tomēr man bija jāpieliek papildu spēks, lai dabūtu vāciņu vaļā. :)

 

VĒRTĒ ANITA ŽELVE

Es testēšanai saņēmu Chicco vannas eļļu "Natural sensation" un Chicco jūras sūkli. Šo komplektu vēlējos izmēģināt tieši tādēļ, ka lietojam jau citus produktus no šīs sērijas. Lai gan vannas eļļas smarža ir maiga un nav uzmācīga, es labprāt vēlētos, lai tā ir vēl neitrālāka. Eļļas konsistence ir patīkama, vannas ūdenī neveido eļļainus pleķus, bet vienmērīgi izkliedējas pavisam nelielās pilītēs. Āda pēc vannošanās ir maiga un mitrināta, atliek tikai nosusināt, nav nepieciešams vairs neko papildus uzklāt uz ādas. Mans viengadnieks pēc vannošanās ir apmierināts. Jūras sūklītis ir fantastisks, tas lieliski ieguļ plaukstā un uzsūc ūdeni. Mazuli ir viegli mazgāt, jo sūklis ir maigs un neizsauc nepatīkamu ādas kairinājumu.

 

VĒRTĒ GIJA AUGŠPULE

Tā kā bija posms, kad meitiņu vajadzēja nedaudz piebarot papildus no pudelītes ar savu pieniņu, tad pudelīšu tēma mums bija aktuāla, jo iepriekš nebiju nekur interesējusies, kāda pudelīti ir laba un kāda nē. Chicco pudelīte ir trešā, kuru mazā mēģināja. Man tā patika vislabāk, jo tai ir slīpais knupītis. Meitiņai to arī bija viegli paņemt, kad bija ļoti niķīga, jo slīpais knupītis neļāva pieniņam uztecēt uz sejas, līdz ar to nebija lielākas raudāšanas. Viegli arī bija saskatīt, kad pieniņš beigsies, tādejādi neļaujot sarīties gaisu, tas man likās vislabākais šajā pudelītē, jo iepriekš skatījos cauri pudelītēm, lai redzētu, kad pieniņš beigsies, bet šai pudelītei var redzēt jau sānā. Par pretkoliku vārstu diemžēl neko nevarēšu komentēt, jo kolikas par laimi mazo nav mocījušas. Vienīgais, sagadīšanās vai nē, žagas gan mazajai bija mazāk, lietojot šo pudelīti. Iepriekš novērojām, ka neilgu laiku pēc ēšanas mazajai bija žagas. Žagas novērojām tikai tad, kad devām pudelīti, kad baroju ar krūti, tad tādas nebija. Kopumā noteikti iesaku šo pudelīti izmantot, ja nepieciešams bērniņam dot papildus pieniņu no pudelītes un reizēs, kad mazajai vajadzēs palikt ar tēti mājās uz kādu laiciņu, tad arī izmantosim šo pudelīti, jo svarīgi ir arī ir, lai pudelītes knupītis būtu pēc iespējas pietuvinātāks krūtij, kas neļauj bērniņam atteikties no krūts par labu pudelītei.

Mazulis dzer no Chicco pudelītes

Iepriekš biju mēģinājusi vairākus krūšturu ieliktņus, kas tuvējā piemājas veikalā bija nopērkami. Izmēģinot Chicco krūšturu ieliktņus sapratu, ka labāki par šiem nav mēģināti. Šiem ieliktņiem saskatīju tikai plusus. Pirmkārt, tie ir ļoti plāni, otrkārt, tie ir nedaudz lielāki (lai gan sākumā domāju, ka tas ir mīnus, jo nesapratu, kādēl tik liels ieliktnītis vajadzīgs, tad nu vakarā, ejot gulēt, sapratu, ka tas ir liels pluss, jo neļauj ieliktnītim nekur aizbīdīties, tādejādi neradot kādas piena noplūdes). Patika, ka ieliktnītim ir papildus drošībai ierīkoti savilkumi ar gumiju, lai nerastos piena noplūde. Tie labi uzsūca pienu. Par spīti tam, ka tie ir plāno, ieliktnīšus nevajadzēja mainīt biežāk kā citu ražotāju biezos ieliktņus. Patīk, ka ieliktnīši katrs ir savā iepakojumā. Sākumā domāju, ka tas ir lieki, jo mājās ērti, ja nav katru reizi jāizpako. Kad plānojām nedēļās nogali pavadīt ārpus mājas, sapratu, ka tas ir liels pluss, jo nav papildus jādomā, kur tos ielikt, lai tie būtu higiēniski tīri. Noteikti turpmāk arī iegādāšos tikai šos ieliktnīšus, jo, pamēģinot tikai dažas reizes, sapratu, ka iepriekšējos vairs negribas lietot.

 

VĒRTĒ ANITA SIMSONE
Vērtējot Chicco krūštura ieliktnīšus, pirmais, kas ļoti patika, - tie ir ļoti plāni, salīdzinot ar tiem, ko lietoju iepriekš. No higiēnas viedokļa ļoti patika, ka tie ir iepakoti katrs atsevišķi, līdz ar to ir ļoti ērti ielikt somiņā un paņemt līdzi. Tiem ir ļoti laba mitrumuzsūktspēja, par ko pārliecinājos nakts laikā, jo meitiņu pa nakti nebaroju, līdz ar to krūtis ir pilnas ar pienu un tas tek ārā. Zem apģērba tie nav pamanāmi, jo ļoti labi ieguļ krūšturī. 

Reklāma
Reklāma

Tā kā tieši biju jaunas pudelītes meklējumos, priecājos, ka bija iespēja izmēģināt un iegūt savā īpašumā Chicco pudelīti. To izmantoju barošanai ar atslaukto krūts pienu. Esmu ļoti apmierināta. Iepriekš meitiņa ļoti knosījās, ēdot no pudelītes, piens lija visu laiku garām, kaut gan izmantojām arī 0m+ pudelītes. Barojot ar Chicco pudelīti, meitiņa ēd ļoti mierīgi. Vienmērīgi sūc pienu. Pudelīte atgādina krūti, knupis ir ļoti mīksts. Barojot ļoti parocīgi turēt pudelīti, un bērnam galviņa ir pareizā stāvoklī. Pateikt vai gāzes, kolikas un žagas ir samazinājušās, nevaru, jo mums iepriekš jau ar to problēmas nebija. 

Noteikti turpināšu lietot Chicco produkciju, jo esmu apmierināta ar to.

 

Iepazīsties ar Chicco produkciju!

Jaunās kosmētikas līnijas Natural Sensation radīšanu ir iedvesmojusi dabiskā aizsardzība, kuru bērns saņem, vēl būdams māmiņas vēderā.
Visa šīs līnijas produkcija satur tikai tās sastāvdaļas, kuras nepieciešamas bērna ādas tīrīšanai, aizsardzībai un barošanai no pašas pirmās dzīves dienas.
Uztur ādas fizioloģisko pH.
Nesatur parabēnus, fenoksietanolu, spirtu, krāsvielas, ziepes.
Hipoalergēna formula.

Chicco eļļaVannas eļļa

Vannas eļļa “Natural Sensation”- ideāli piemērota mazuļiem jau no pirmajām dzīves dienām. Nodrošina maigu, dabisku attīrīšanu, nemainot ādas hidrolipīdu kārtiņu un īpaši saudzīgi izturoties pret mazuļa ādu. Mitrina jau kopš pirmās vannošanās reizes. Varat atšķaidīt vannas ūdenī vai uzziest uz ādas bez skalošanas. Eļļa attīra pirmos galvas matiņus vai ļoti sausu ādu. Nesatur spirtu, minerāleļļu un krāsvielas.

 

 

Chicco losionsMitrinošs krēms

Mitrinošs krēms “Natural Sensation” – dziļi baro mazuļa ādu visas dienas garumā, saglabājot piemērotāko mitrināšanas līmeni, aizsargājot un stiprinot dabisko aizsargslāni. Patīkama tekstūra, laba uzsūkšanās. Nav taukains. Nesatur spirtu, minerāleļļu un krāsvielas.

 

Chicco zobu pasta

Chicco zobu pasta

 

Zobu pasta 6M+ ar ābolu-banānu garšu un no 12M+ ar zemeņu garšu

Zemeņu un ābolu-banānu zobu pastas satur ksilītu, kas palīdz novērst zobu bojāšanos. Viegli abrazīvs sastāvs, kas nebojā piena zobus. Tā kā zobu pasta nesatur fluorītu, tā ir ideāli piemērota bērniem līdz trīs gadu vecumam. Satur bioloģiski pieejamu kalciju. Nesatur konservantus.
No mazuļa pirmā dzīves gadiņa zobi attīstās ļoti strauji, tāpēc mutes dobuma higiēna kļūst arvien svarīgāka.

 

Chicco sūklis

 

Jūras sūklis

Šis jūras sūklis ir ideāli piemērots mazuļa ķermeņa saudzīgai mazgāšanai. Tas ir iegūts 20–50 metru dziļumā, ar vidēji lielām porām, kas saskarē ar ūdeni padara to ļoti uzsūcošu un mīkstu.

Chicco veļas mīkstinātājsChicco veļas mīkstinātājs

 

 

 

 

Superkoncentrēts veļas mīkstinātājs (divi veidi)

Atsvaidzina un mīkstina visas mazuļa drēbītes, nekairinot viņa jutīgo ādu. Dabiskās piedevas padara audumu mīkstu un viegli aromātisku, nebojājot šķiedras vai krāsu. Dermatoloģiski pārbaudīts, ar pārbaudītu niķeļa saturu, antistatisks, bioloģiski sadalās.

 

 

Chicco pudelīte

Barošanas pudelīte Step Up 1 
„Step Up” ir vienīgā barošanas pudelīte, kas ļauj jums dabiski barot mazuli visos augšanas posmos, jo tā ir vienīgā pudelīte, kas spēj pielāgoties laika gaitā notiekošajām mazuļa sūkšanas darbību pārmaiņām. 

„Step Up 1” ir ideāli piemērota jaundzimušajiem. 

Vienīgais slīpais knupītis – tas ir pilns ar pienu visā barošanas laikā, lai novērstu gāzu kolikas, žagas un ēdiena atgrūšanu. Tas ļauj mazuļa kaklam palikt pareizā stāvoklī.
Gredzenveida izciļņi – palīdz mazulim atrast un saglabāt pareizu mēles stāvokli un atveido mātes krūtsgala grumbas. 

Īpaši plata un mīksta pudelīte, lai maksimāli līdzinātos mātes krūtij. Īss knupītis, kas īpaši paredzēts jaundzimušajiem. Pretkoliku vārsts. 

 

 

Chicco krūšturu ieliktņi

Krūšturu ieliktņi
Ultra plāni krūšturu ieliktņi, kas, pateicoties dubultajam absorbējošajam slānim, lieliski uzsūc pienu, kas iztek no krūts, novēršot piena noplūdi uz apģērba. Augstas kvalitātes mīkstais materiāls nodrošina maigu saskari ar ādu, nodrošinot gaisa cirkulāciju, kas nepieciešama jūtigajai krūšu ādai un galiem. Līmējamās sloksnes ļauj nostiprināt ieliktni pie krūštura, lai tas neaizslīd. Katrs ieliktnītis ir iepakots atsevisķā iepakojumā. Neaizvietojama prece krūts barošanas laikā.

 

Ieskaties: www.chicco.lv

Chicco