Mammas ir sajūsmā par Sebamed produkciju: noteikti pirkšu vēl!

Nupat vairākām ģimenēm bija iespēja izmēģināt dažādus Sebamed produktus ne tikai bērniem, bet arī pašām. Lasi, kā viņas vērtē izmēģinātos produktus!

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Sebamed

Vērtē Natālija Brūvere un meitiņa Vanessa

Pirmo mēs izmeginājām Sebamed īpaši saudzīgo mazgāšanas līdzekli bērniem (Baby Wash extra soft), līdzeklis ļoti patīkami smaržo, bet to grūti ieputot matiņos, jo ļoti biezs, bet patīk, jo viegli skalojams, actiņas nekarina.

Sebamed lūpu balzāms (Baby Lip Balm) ļoti patīkami smaržo un to ir viegli uzklāt uz lūpām. Izmantojām visiem trīs bērniem un arī abi ar vīru izmantojām lūpu balzāmu.

Sebamed aizsargājošs sejas krēms bērniem (Protective Facial Cream), ļoti patīkami smaržo, to ir viegli uzklāt uz bērna maigās sejas ādiņas. Patīk, ka krēms neatstāj taukainus pleķus un ātri iesucas ādā. Pēc lietošanas āda paliek maiga. Šobrīs šo krēmu izmantojam mazai princesei katru reizi, kad izejam ārā, jo tas šķiet ļoti piemērots mūsu laika apstākļiem (vējš, sals, aizsardzība pret sauli).

Visa produkcija, ko mēs testējām, ļoti patīkami smaržo, ka arī neizraisīja nekādu alerģisku reakciju. Iesaku citām mammām izmēģināt SebaMed produkciju.

 

 

Vērtē Baiba Groza, kura ir mazas meitiņas mamma

Sebamed produkciju atceros no bērnības – mamma kaut kur bija dabūjusi šampūnu un kādu no krēmiem. Tādēļ ļoti nopriecājos par iespēju izmēģināt ko jaunu un nebijušu. Baby Wash extra soft mazgāšanas līdzeklis ir ļoti jauks produkts, jo atgādina bērnībā lietotos produktus. Mazgāšanas līdzeklis, lai arī ir “ziepīgs”, ļoti labi skalojas nost. Pēc lietošanas nav nepieciešams ādu vēl kā papildus mitrināt. 

Sebamed produkcija

Ļoti patika arī Sebamed Protective Facial Cream. Atšķirībā no citu ražotāju līdzīgiem produktiem ļoti patika kārbiņa ar dozatoru – tas ļāva paņemt pavisam mazu piciņu, kas ir pietiekami, lai sasmērētu attiecīgo ādas rajonu. Protams, izmēģināju arī uz savas ādas – seja kļuva patiesi maiga un gluda. Kamēr mainīgais pavasaris, nēsāju līdzi somiņā, kur jau tā var atrast visu dzīvei nepieciešamo. Nu arī aizsargājošu un mitrinošu krēmu. 

Lūpu balzāms ir produkts, ko pati lietoju gan ziemā, gan vasarā. Esamu sapratusi, ka man nepatīk tādi, kam ir papildus garšas un spēcīgas smaržas, kā arī tādi, kas ir šķidrā veidā. Līdz ar to Sebamed Baby Lip Balm ir perfekts atklājums, ko noteikti pirkšu vēl un vēl. Ļoti patīk, ka balzāms labi turas uz lūpām, kā arī sniedz mitruma sajūtu ilgākā laika periodā. 

Kā vēl vienu izcilu atklājumu varu minēt Baby Cleansing Bar ziepītes. Man ļoti patīk, ka tās ir maigas, bet vienlaikus arī viegli raupjas, kas ļauj tās viegli noturēt rokās. Tiesa gan – arī izmēram ir nozīme. Vēl man patīk, ka tās ir stingras un arī pēc ilgākas peldināšanas vannā tās nav izmirkušas un izšķīdušas. Un, protams, ziepēm piemīt ļoti labas mazgāšanas īpašības. 

Intīmās kopšanas līdzekli Feminine Intimate Wash izmēģināju ar vislielākajām bažām, jo līdz šim nebiju lietojusi neko no šāda veida produkcijas. Baidījos, ka parādīsies nieze vai kādas citas nevēlamas blakus parādības. Taču, godīgi sakot, biju sajūsmā par sajūtu kas radās pēc līdzekļa izmantošanas. Sagadījās, ka testēšanas periodā devos pie savas ārstes, arī viņa piekrita, ka šis ir labs līdzeklis, ko izmantot ikvienai sievietei. 

 

 

Vērtē Leldes (1,3 gadi) mamma Zane

Mums ar metiņu bija lieliska iespēja izmēģināt vācu firmas Sebamed produkciju - bērnu ziepes, dušas želeju, sejas krēmu, lūpu balzamu dupša krēmu un māmiņai intīmās higiēnas ziepes. Pirms sākām lietot Sebamed, manai meitiņai uz kājām bija lieli sausumi, jo mums ir ļoti jutīga, alerģiska āda, bet, ierasto dušas želeju nomainot uz Sebamed", tas pārgāja. Pātikas jomā mainījušas neko neesam, tikai pārgājām uz šo Sebamed krēmu, un mums ļoti patīk.

Sebamed 

Izrādās, ka šo produkciju var arī lietot bērni ar jūtīgu, alerģisku ādu. Lūpubalzams un sejas krēms mums ir topā, jo beidzot pašai savs, ko var lietot - mazā dāma to novērtē. Kopumā varu teikt -  mums ļoti patika un iesaku arī citām mammām pamēģināt saviem bērniem. Mēs zinām, ka tagad šī produkcija mūsu mājās būs topā. Paldies par iespēju pamēģināt šo produkciju.

 

 

SebamedVērtē Agnese Kociņa, 2 bērnu mamma

Protective Facial Cream. Tam ir patīkami neitrāla smarža. Ērts iepakojums, ko ērti visur nēsāt līdzi un nepieciešamības gadījumā lietot. Meitai ir ļoti jutīga āda, kas tikusi ziemā nedaudz vējā aprauta, un vēsākos laika apstākļos sejas āda paliek sārta, tāpēc par to jārūpējas jo īpaši. Krēms ļoti labi pasargā meitas ādu. Par spīti, tam, ka šis krēms domāts sejas ādas kopšanai, lietojam arī vecākajam dēlam roku kopšanā. Āda kļuva mīksta un patīkama. Arī ienadzītes kļuvušas vieglāk kopjamas. Neesmu vēl pētījusi cenas aptiekās, bet domāju, ka šis līdzeklis papildinās mājas kosmētikas līdzekļu krājumus.

Baby Lip Balm. Tā kā meita aktīvi lieto māneklīti, viņai šo produktu nelietoju. Toties es bez higiēniskās lūpu krāsas no mājas neizeju. Ļoti patīk, lūpām ilgi saglabājas tāda “krēmīguma” sajūta. Arī dēls labprāt lieto. Par lielu ieguvumu uzskatu lūpu balzāma neitrālo “garšu”, kas nerada bērniem vēlmi “smērēties” bez jēgas. Tā teikt, nav mānīgās zemeņu/apelsīnu u.c. izstrādājumu garšas. Arī vīrs, kurš lielu darba dienas daļu pavada āra apstākļos, šo balzamu atzinis par labu esam.

Feminine Intimate Wash. Ļoti patīkams produkts. Neitrālā smarža nerada asociācijas ar kādu konkrētu smaržu, kā tas ir ar citu firmu produktiem.

Baby Wash extra soft. Lietoju abiem bērniem (dēlam - 5 gadi, meitai - 8 mēneši). Kā vienam, tā otram āda pēc mazgāšanās likās maiga. Nerada vēlmi ar kaut ko apsmērēties pēc mazgāšanās. Bet arī nedomāju, ka ir kādas īpaši labākas kā citiem bērnu kopšanas līdzekļiem, kurus esam lietojuši. Nākamreiz, pērkot mazgāšanās līdzekli, paskatīšos kāda ir šim cena, ja tā būs zem 10 eiro, tad ieguls manā iepirkumu grozā.

Baby Cleansing Bar. Puika (5g.) lieto ikdienā, mazgājot rokas. Ziepītes labas, atmazgā visus “sastrādātos” netīrumus. Tā kā viņam bieži ieplaisā ienadzītes, nesūdzas, ka ziepes “kostu” pirkstiņus, ko es uzskatu par ļoti labu īpašību. Un kombinācijā Seba med Protective Facial Cream, roku āda kļuvusi ievērojamāki veselāka.

 

 

Vērtē Rita Avotiņa un Miks

Tā kā dēlam (1 gads) ir jutīga āda, tad labprāt testējām Sebamed piedāvātos produktus - ziepes, aizsargājošu sejas krēmu, mazgāšanās līdzekli un lūpu balzāmu bērniem. Visiem produktiem ir patīkama, neitrāla un neuzbāzīga smarža, kas, manuprāt, ir ļoti svarīgi produktiem, ar ko kopjam mazu bērnu ādu. 

Sebamed mazulis
Šķiet mūsdienās parastās ziepes gabaliņos jau reti kurš izmanto, taču, ja mājās mazs bērns un gadās tā, ka vajag to dupsi apmazgāt, tad, turot bērnu uz vienas rokas, un ar otru mazgājot, tieši ziepes ir viegli paņemt rokā un apmazgāt vajadzīgo ķermeņa daļu. Sebamed Baby Cleansing Bar ziepes ir ļoti maigas, labi noskalojas.

Mazgāšanās līdzekli Sebamed Baby Wash extra soft izmantojām reizi nedēļā. Līdzeklis nekairina acis un pasargā ādu no mitruma zuduma, kas ir svarīgi jebkurā vecumā, taču jo īpaši, kad bērns ir mazs. Arī šis līdzeklis labi noskalojas, kā arī tas ir ļoti ekonomisks, jo nepieciešams pavisam maz, lai nomazgātu bērnu. Šo produktu noteikti lietosim arī turpmāk.

Reklāma
Reklāma

Tā kā pavasaris ir ļoti mānīgs laiks, kad uznāk arī aukstums vai pēkšņi uzspīd saule, tad izmēģinājām arī Sebamed aizsargājošo sejas krēmu Protective Facial Cream. Krēms viegli klājas, ātri uzsūcas ādā. Ērts iepakojums, kas ļauj ātri krēmu uzklāt un mammai nav vēl jādomā, kā aizskrūvēt krēma iepakojumu, kamēr mazais jau gabalā.

Lūpu balzāmu Sebamed Baby Lip Balm testēja lielākais bērns (7 gadi), kurš jebkuros laika pstākļos dodas uz skolu un vakaros arī izbrauc ar velosipēdu, tāpēc viņam bieži vien vējš appūš lūpas. Balzāms viegli klājas un, ja lieto regulāri, tad lūpas nav sausas un sasprēgājušas. Ja balzāmu uzklāj uz lūpām, kuras jau nedaudz cietušas vējā, tad lūpu balzāms tās lieliski mīkstina un dziedē.

Sebamed testējamo produktu klāstā bija arī intīmās higiēnas līdzeklis sievietēm Feminine Intimate Wash. Līdzīgi kā mazgāšanās līdzeklis bērniem, arī šo nepieciešams lietot maz, tāpēc 200ml iepakojums iet ļoti ilgu laiku. Pēc intīmās higiēnas līdzekļa lietošanas ilgi saglabājas svaiguma sajūta. Šī līdzekļa sastāvā ir arī alveja, kas mitrina ādu.

 

 

Vērtē 6 mēnešusvecā Miķeļa mamma Antra

Esmu iepriecināta par iespēju testēt Sebamed produkciju. Līdz šim uz to biju noskatījusies aptiekās, bet nebiju sadūšojusies nopirkt, jo reizēm ir tik grūti izvēlēties piemērotākos produktus nepilnus sešus mēnešus vecam bērniņam. Man šķiet, ka tik mazam zīdainim nav nepieciešams īpašs mazgāšanas līdzeklis, tādēļ  Baby Wash extra soft izmatoju pati. Ļoti patika. Ņēmu to līdzi uz sporta zāli, kur pēc mazgāšanās negribēju izmantot ķermeņa eļļu, līdz ar to pārliecinājos, ka āda labi jutās arī bez īpašas eļļošanas. 

Iemīļoju arī Sebamed Protective Facial Cream. Izmēģināju to ne tikai mazuļa apsārtušajiem vaidziņiem, bet arī savai vējā aprautajai sejas ādai. Uzklāju to uz nakti. No rīta āda likās svaigāka un gludāka. Arī bērniņa vaidziņi kļuva līdzenāki un maigāki. 

Sebamed produkcija

Sebamed babylip balm ir ļoti patīkams, īpaši uzrunā tas, ka lūpu balzāmam ir cieta konsistence, bet tas klājas viegli un vienmērīgi. Tam nav izteiktas smaržas, tas labi uzsūcas un lūpas ir mitrinātas uz pietiekami ilgu laiku. Lūpu balzāma korķītis labi un ērti nofiksējas, tas stingri turas un nav bažu, ka somā tas varētu attaisīties. 

Baby Cleansing Bar ziepes ir ļoti kvalitatīvs produkts. Novērtēju, ka tās ir stingras un mitrumā nešķīstošas. Tās izmantojām mēs, pieaugušie, likās, ka labi nomazgā rokas. Pamēģināju arī sejai – biju apmierināta. 

Intīmās kopšanas līdzeklis Feminine Intimate Wash ir līdzeklis, ko noteikti pirkšu arī turpmāk. Godīgi sakot, kādu brīdi cīnos ar piena sēni. Un jāteic, ka simptomi ir mazinājušies. 

 

 

Sebamed testētājiVērtē divu meitiņu mamma Vita Lauva

Tākā mums ir divas meitiņas (vecākajai ir 6 gadi un mazākajai 3 mēneši) šos produktus atklājām jau pirms kāda laika. Tika gan lietots tikai šampūns un dušas želeja, ko atklājām jau ar lielo meitu un šobrīd turpinām lietot arī mazajai. Kopumā Sebamed produkti patīk, jo tie ir ar vieglu, neuzbāzīgu smaržu. Konsistence tiem ir ļoti laba, nav ne pārāk bieza vai šķidra, maz vajag, lai izmazgāju matus vai nomazgātos dušā/vannā. Pēc vannošanās āda ir maiga un mīksta, nepaliek raupja, kā tas ir novērots citiem produktiem un nav vajadzīga papildus kāda eļļiņa. Tas pats attiecas uz intīmās higiēnas līdzekli sievietēm, ko lietoju pati. Šo līdz šim nebiju lietojusi un esmu apmierināta ar to, arī turpmāk izvēlēšos lietot. 

Sebamed dušas želeju lietoju abām meitenēm. 
Sebamed šampūnu tikai mazajai, jo lielajai ir pārāk gari mati un tiem vajag papildus kondicionieri. 
Sebamed ziepītes lietoja lielā meita katru dienu, atnākot no dārziņa. 
Sebamed lūpu balzamu dodu lielai meitai, par ko nav neko teikusi, ka nepatiktu. 

Vēlētos, lai produktiem būtu pumpītis ērtākai lietošanai. 

Arī turpmāk pirkšu un lietošu šos produktus. Kad būs nepieciešamība, meitām pirkšu arī sēriju pusaudžiem. Esmu jau ieteikusi tuvākajiem draugiem šos produktus un iesaku arī citiem vecākiem.  
Paldies par šo iespēju izmēģināt produktus, par kuriem neko nezināju. 

 

 

Sebamed produktu testsVērtē Augusta (1,5 gadi) mamma Līga

Jau sen aptiekās biju pamanījusi Sebamed produktus, tikai nekad tā arī nebija sanācis izmēģināt. Saņemot testēšanai paciņu, ļoti nopriecājos. Ļoti patika dušas želeja mazuļiem, īpaši tas, ka tā ir ar „bez asaru” formulu – mazuļi vannā ir ļoti aktīvi un nereti gadās, ka ar ziepēm tiek nosmērēta seja vai ieberzēts acīs, ar šo mazgāšanas līdzekli nav jāsatraucas, ka mazulim tas var būt nepatīkami.  Sejas krēms - izmantojām, kad mazulim bija iesnas, lai pasargātu jutīgo deguna un virslūpas ādiņu. Lūpu balzāms – noder gan mammai, gan mazulim, gan visai ģimenei – īpaši ziemā vai pavasarī ar tā mainīgajiem laikapstākļiem. Autiņu zonas aizsargkrēms – ikdienā lietojam mazgājamās autiņbiksītes, kas ir elpojošas un  neļauj mazuļa dibenam iekaist, tāpēc šāda veida krēmus lietojam ļoti reti. Sebamed krēmu sanāca izmantot vienu reizi, uzsmērējot uz nakti, kad lietojam vienreizējās autiņbiksītes – no rīta dupsis bija kā jauns!

 

 

Vērtē māmiņa Zane Treide Neimane

Kad sapnis kļūst par realitāti, bet priekšā viss tik nezināms un ir jārod labākie risinājumi visam, kas stāv priekšā. Zinot, ka mana āda ir ļoti sausa un tai ir nepieciešamas īpašas rūpes, mēs priecājāmies, kad uzzinājām par Sebamed produkciju, ko lietot mazulim un kas tagad atvieglo mūsu ikdienu, jo tā tik labi apmierina galvenās prasības – pasargā ādu no mitruma zuduma, stiprina tās bioloģisko aizsargfunkciju, kā arī ir dabisks. Tāpēc liels paldies par doto iespēja testēt šos produktus. Noteikti tos lietošu arī turpmāk un ieteikšu arī citiem, jo tie attaisnoja sevi gan pēc to sastāva, gan iepakojuma un galvenais rezultāta.
 Sebamed produkcija
Baby Wash extra soft. Testēja: mazulis -1 mēnesis un 6dienas
Vannošanās prieks ir vēl lielāks ar šo produktu, jo nav jāuztraucās par mazuļa ādu, kas varētu palikt sausa. Produkts mīkstināja ādu un pirmā sausā ādiņa nogāja tik ātri, ka pat nepamanījām.
Tā iepakojums ļauj ātri iezīpēt mazuli, ka nav jāsauc pat palīgā vēl kāds. Mazgāt nu ir vieglāk.
Noteikti turpināsim lietot, jo redzam, ka ādiņai tas nāk par labu.
 
Protective Facial Cream. Liels atklājums ir aizsargājošais sejas krēms bērniem, kas ļoti priecē un pasargā bērna ādiņu, atpūšoties pie vecākiem Liepājā. Āda ir pasargāta no lielajiem vējiem un varam droši iet pastaigās, neraizējoties, ka ādiņai, kas kaitēs. Noteikti ņemsi līdzi braucot atpūsties uz vēju pilsētu.
 
Baby Lip Balm. Sākot lietot māneklīti, sastapāmies, ka lūpiņas paliek sausākas, tāpēc priecājamies, ka ir šāds lūpu balzāmiņš, kas problēmu atrisina. Ikdienas rūpes ir zudušas.
 
Diaper Rash Cream. Arī par sarkano dupsi varam aizmirst. Ātri viegli uzsmērējams un bērna dupsis ir pasargāts.
 
Baby cleansing bar. Mainot autiņbiksītes, ne vienmēr visu nomazgāt sanāk tikai ar ūdeni. Tāpēc labi palīdz šī ziepītes, kas vienmēr vannas istabā stāv pa rokai un ir iespējams ātri dupsi nomazgāt. Arī tētis pa retam nomazgā rokas ar šīm bērna ziepītēm, lai pasargātu savas rokas, kas vēsākā laikā parasti paliek raupjākas.
 
Feminine intimate wash. Testēja: mamma 29 gadi. Ir tik jauki, ka arī par sievietes labsajūtu ir padomāts. Par personīgo higēnu vienmēr ir jārūpējas un Sebamed produkts sievietēm ir tieši tas, kas vajadzīgs pēcdzemdību periodā. Tas nekairina un palīdz pat ātrāk sadzīt brūcēm. 

 

RAUGI, KĀDUS PRODUKTUS IZMĒĢINĀJA MAMMAS AR MAZUĻIEM
 
BABY SEBAMED ĪPAŠI SAUDZĪGS MAZGĀŠANĀS LĪDZEKLIS ZĪDAIŅIEM 200 ml

Lieliski panesams sevišķi maigu aktīvu tīrošo vielu sastāvs jutīgās zīdaiņa ādas saudzīgai kopšanai ikdienā. Stiprina jutīgās bērna ādas aizsargspējas. Klīniski pierādīts, ka Baby Sebamed sastāva pH līmenis (pH 5,5) veicina ādas skābā aizsargslāņa veidošanos. Bez parabēniem. Bez krāsvielām.
Līdzekļa īpašības:
• nesatur klasiskās ziepvielas un sārmainas vielas;
• cukuru tensīdu komplekss ir sevišķi maiga tīrošā sastāvdaļa, kas jutīgu ādu pasargā no mitruma zuduma;
• skvalāns (tā īpašības līdzīgas „kazeozajai masai”, kas pēc piedzimšanas klāj mazuļa ķermeni), ietaukojot ādu, papildina nepieciešamos lipīdu krājumus;
• alantoīns ādu dara mīkstu un gludu;
• lieliski panesams;
• nav kairinošs acīm.

Srba med krēms


 
BABY SEBAMED SEJAS KRĒMS 50 ml
Stiprina jutīgās bērna ādas aizsargspējas. Klīniski pierādīts, ka Baby Sebamed sastāva pH līmenis (pH 5,5) veicina ādas skābā aizsargslāņa veidošanos. Bez krāsvielām.
Līdzekļa īpašības:
• intensīvi aizsargā jutīgo bērna ādu  un novērš kairinājumu.
• skvalāns, lipīdi un dabīgās mitrumu saglabājošās vielas  - alantoīns un hialuronskābe novērš ādas sausumu, uzlabo ādas barjeras funkcijas  un nomierina ādu
• lipīdi un pantenols novērš siekalu izraisītu kairinājumu ap muti;
• aizsargā pret kaitīgo vides faktoru ietekmi;
•  uz ādas veido elpojošu aizsargplēvīti, kas pasargā no mitruma zuduma un iekaisuma;.
 
LŪPU BALZAMS BĒRNIEM 4,8 g
Bērna maigo lūpu aizsargspēju stiprināšanai.
Balzama īpašības:
• maigais dabisko lipīdu komplekss nodrošina aizsardzību ikdienā;
• barojošie augu lipīdi gādā, lai bērna lūpas būtu maigas un veselas, nekļūtu sausas un nesasprēgātu;
• dabiskā džodžobas eļļa, kuras sastāvs līdzīgs ādā esošo lipīdu sastāvam, un šī sviests, kas satur daudz nepiesātināto taukskābju, sausām un sasprēgājušām lūpām ļauj atgūt maigumu;
• E vitamīns mitrina plāno lūpu ādu un to pasargā no brīvo radikālu ietekmes;
• sastāvs aizsargā pret iekaisumiem, ko var izraisīt siekalu izdalīšanās vai knupīša lietošana;
• bagātīgais lipīdu komplekss, kura sastāvā ir kandelilvasks un bišu vasks, bērna maigās un vārīgās lūpas sargā pat vējā un aukstumā;
• nesatur parabēnus, konservantus un krāsvielas.
 
Semaned intīmās ziepesINTĪMĀS HIGIĒNAS LĪDZEKLIS SIEVIETĒM (pH 3,8/ Ph 6,8) 200 ml
Intīmās higiēnas līdzeklis bez ziepēm maigai intīmo zonu kopšanai, kura sastāvs līdzsvaro mikrofloras pH (3,8). Uztur ādas dabisko barjerfunkciju un saudzē ādas skābo aizsargslāni. Sastāvs atbilst dabiskajam pH līmenim (3,8) intīmajās zonās.
Līdzekļa īpašības:
• sastāva pH līmenis (pH 3,8) uztur normālu mikrofloras līdzsvaru, pasargājot intīmās zonas;
• lietots regulāri, ādas skābo aizsargslāni aizsargā pret patoloģiskiem mikroorganismiem;
• nesatur nekādas ziepvielas un sārmainas vielas;
• dabisko organisko tensīdu (virsmaktīvo vielu) komplekss tīra īpaši saudzīgi;
• no kumelītēm iegūtajai aktīvajai vielai alfa bisabololam ir spēcīgas nomierinošas un antibakteriālas īpašības;
• alveja (Aloe barbadensis) veicina ādas mitrināšanu.
 
 

Ieskaties: www.sebamed.com

 

LASI ARĪ: Bērna ādas kopšana pavasarī ar SEBAMED