Slimnīcā blakus palātās piedzimst puika un meitene. Izrādās, viņus kaut kas vieno

Interesanti notikumi risinājušies kāda Dienvidkarolīnas (ASV) dzemdību namā. Te blakus esošās palātās ar 18 stundu starpību pasaulē nākuši divi jaundzimušie – puika un meitene.

 

Uzzinot, kas vieno šos burvīgos mazuļus, nav iespējams nesmaidīt. (Foto: Ekrānuzņēmums no Facebook)

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Uzzinot, kas vieno šos burvīgos mazuļus, nav iespējams nesmaidīt. (Foto: Ekrānuzņēmums no "Facebook")

Šajā stāstā ir tik daudz sakritību, ka, tās uzzinot, nav iespējams nesmaidīt. Vienā un tajā pašā slimnīcā ar 18 stundu starpību piedzimis puisēns un meitenīte. Viņu vecāki līdz tam nebija pazīstami, un iepazinās pavisam negaidītas sakritības dēļ. Iepriekšējā nedēļas nogalē Morgana un Edvīns Ernandesi kļuva par vecākiem. Savu dēlu viņi nosauca par Romeo.
 

Tobrīd viņi vēl nezināja, ka tajā pašā slimnīcā citā palātā pēc 18 stundām un 8 minūtēm piedzims meitene, kuru vecāki Kristiana un Alans Šifleti nosauca par Džuljetu. Abas ģimenes savām atvasēm vārdus izvēlējās jau grūtniecības laikā. Tas, ka viņi piedzima vienā un tajā pašā slimnīcā blakus esošās palātās vienas diennakts laikā, ir absolūts pārsteigums visiem šā stāsta varoņiem. Interesanta nianse ir arī tā, ka abām māmiņām dzemdību datums bija paredzēts marta beigās, un viņām abām mazie piedzima divas nedēļas pirms noteiktā laika. Un sakritības dēļ tas notika vienā un tajā pašā dienā un arī vietā. Abi Viljama Šekspīra “Romeo un Džuljetas” vārdos nosauktie mazuļi piedzimuši sveiki un veseli.


Šis aizkustinošais stāsts publicēts populārajā Facebook lapā "Love What Matters". Mazajiem sarīkota arī kopēja fotosesija, kuru pēc šī stāsta uzzināšanas piedāvājusi fotogrāfe. Abi mazie pasaulē nākuši ar diezgan bieziem matiem, un fotosesijā Džuljetas mamma savu meitu bija uzposusi ar rozā galvas lentīti.

 

 

 

Reklāma
Reklāma

Avots: www.kasjauns.lv