Ieskaties LAUMA LINGERIE Pavasaris/Vasara`2017 kolekcijas jaunumos

Veidojot Pavasara/vasaras`2017 kolekciju, LAUMA LINGERIE dizaineri aizrāvās ar pasakām un to varoņiem. Uzskatām, ka mode mums sniedz lielu pakalpojumu – mode dod iespēju sapņot, tā ir spēle un jautrība, vēl jo vairāk - tā spēj mūs atgriezt bezrūpīgajā bērnībā.

LAUMA LINGERIE sezonas Pavasaris/Vasara`2017 kolekcijas!

FOTO: Mammamuntetiem.lv

LAUMA LINGERIE sezonas Pavasaris/Vasara`2017 kolekcijas!


Kolekcija Pavasaris/Vasara`2017 ir izstrādāta 4 apakštēmās, no kurām pirmā tēma,  Apslēptais brīnums, ir stāsts par patiesā brīnuma ieraudzīšanu un spēju to pamanīt. Šajā tēmā notiek spēle ar baltās krāsas daudzveidīgajām nokrāsām, kuras vienmēr ir aktuālas, svarīgas un nepieciešamas katrā garderobē. Katrā izmantotajā materiālā ir paslēpts īsts brīnums – austo un adīto žakarda audumu rakstos, mežģīņu ziedu fantāzijās, neredzēti greznās mežģīņu audumu struktūrās, maigās un skaistās apdrukās.
 


 

Otra sezonas tēma: Dusošais skaistums – stāsta par katrā sievietē mītošo skaistumu, par to, kā neļaut tam aizsnausties. Šī tēmas kolekcijas ir piepildītas ar sievišķību un maigumu, bagātas ar pūdera, pērļu un daudzveidīgiem rozā toņiem, jutekliskām mežģīnēm un gaisīgiem audumiem. Trešā tēma Kaisles stāsti – stāsta par kaisles dabu un tās daudzveidīgajām izpausmēm, īpaši uzmanību veltot kaislei attiecībās un mīlestībā. Galvenās tēmas krāsas ir melnā un sarkanā. Īpašu stāstu pavēstīs arī leoparda un sarkanas rozes apdrukas, noslēpumaini puscaurspīdīgi audumi. Ar ceturto - Neaizmirstiet sapņot, vēlamies iedrošināt sapņot, eksperimentēt, izmēģināt ko jaunu un galvenais gūt no tā baudu! Košas apdrukas ar eksotiskiem ziediem, koraļļu raksti, jūrnieka stila audumi ļaus izveidot visdažādākos tēlus.  
 

Reklāma
Reklāma