Testētāji noskaidroti! Kuri laimīgie izmēģinās Chicco produkciju?

Ikviena ģimene cenšas izvēlēties savam bērniņam to labāko, arī domājot par ikdienas aprūpi. Taču plašajā preču piedāvājumu klāstā dažkārt nav vienkārši izvēlēties piemērotāko. Tādēļ priecājamies, ka jaunajiem vecākiem ir iespēja izmēģināt Chicco piedāvāto produkciju. Skaties sarakstā, vai arī tu esi starp laimīgajiem testa dalībniekiem!

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Chicco

 

Testā piedalīsies:

Justīne Zaķe

Gija Augšpule

Inga Rumjanceva

Anita Simsone

Sabīne Putna

Madara Pūliņa-Cine

Santa Kazule

Zane Puķīte

Alise Alksne

Anita Želve

Inga Drobiševska

Agate Skrebele

 

Ar testa dalībniekiem sazināsimies personīgi.

 

 

Mammas testēs šādus komplektus:

1. Mitrinošs krēms + zobu pasta (no 12 mēn.).

2. Vannas eļļa + jūras sūklis.

3. Superkoncentrēts veļas mīkstinātājs (divi veidi) + zobu pasta (no 6 mēn.).

4. Pudelīte + krūštura ieliktņi.

 

Iepazīsties ar Chicco produkciju!

Jaunās kosmētikas līnijas Natural Sensation radīšanu ir iedvesmojusi dabiskā aizsardzība, kuru bērns saņem, vēl būdams māmiņas vēderā.
Visa šīs līnijas produkcija satur tikai tās sastāvdaļas, kuras nepieciešamas bērna ādas tīrīšanai, aizsardzībai un barošanai no pašas pirmās dzīves dienas.
Uztur ādas fizioloģisko pH.
Nesatur parabēnus, fenoksietanolu, spirtu, krāsvielas, ziepes.
Hipoalergēna formula.

Chicco eļļaVannas eļļa

Vannas eļļa “Natural Sensation”- ideāli piemērota mazuļiem jau no pirmajām dzīves dienām. Nodrošina maigu, dabisku attīrīšanu, nemainot ādas hidrolipīdu kārtiņu un īpaši saudzīgi izturoties pret mazuļa ādu. Mitrina jau kopš pirmās vannošanās reizes. Varat atšķaidīt vannas ūdenī vai uzziest uz ādas bez skalošanas. Eļļa attīra pirmos galvas matiņus vai ļoti sausu ādu. Nesatur spirtu, minerāleļļu un krāsvielas.

 

 

Chicco losionsMitrinošs krēms

Mitrinošs krēms “Natural Sensation” – dziļi baro mazuļa ādu visas dienas garumā, saglabājot piemērotāko mitrināšanas līmeni, aizsargājot un stiprinot dabisko aizsargslāni. Patīkama tekstūra, laba uzsūkšanās. Nav taukains. Nesatur spirtu, minerāleļļu un krāsvielas.

Reklāma
Reklāma

 

Chicco zobu pasta

Chicco zobu pasta

 

Zobu pasta 6M+ ar ābolu-banānu garšu un no 12M+ ar zemeņu garšu

Zemeņu un ābolu-banānu zobu pastas satur ksilītu, kas palīdz novērst zobu bojāšanos. Viegli abrazīvs sastāvs, kas nebojā piena zobus. Tā kā zobu pasta nesatur fluorītu, tā ir ideāli piemērota bērniem līdz trīs gadu vecumam. Satur bioloģiski pieejamu kalciju. Nesatur konservantus.
No mazuļa pirmā dzīves gadiņa zobi attīstās ļoti strauji, tāpēc mutes dobuma higiēna kļūst arvien svarīgāka.

 

Chicco sūklis

 

Jūras sūklis

Šis jūras sūklis ir ideāli piemērots mazuļa ķermeņa saudzīgai mazgāšanai. Tas ir iegūts 20–50 metru dziļumā, ar vidēji lielām porām, kas saskarē ar ūdeni padara to ļoti uzsūcošu un mīkstu.

Chicco veļas mīkstinātājsChicco veļas mīkstinātājs

 

 

 

 

Superkoncentrēts veļas mīkstinātājs (divi veidi)

Atsvaidzina un mīkstina visas mazuļa drēbītes, nekairinot viņa jutīgo ādu. Dabiskās piedevas padara audumu mīkstu un viegli aromātisku, nebojājot šķiedras vai krāsu. Dermatoloģiski pārbaudīts, ar pārbaudītu niķeļa saturu, antistatisks, bioloģiski sadalās.

 

 

Chicco pudelīte

Barošanas pudelīte Step Up 1 
„Step Up” ir vienīgā barošanas pudelīte, kas ļauj jums dabiski barot mazuli visos augšanas posmos, jo tā ir vienīgā pudelīte, kas spēj pielāgoties laika gaitā notiekošajām mazuļa sūkšanas darbību pārmaiņām. 

„Step Up 1” ir ideāli piemērota jaundzimušajiem. 

Vienīgais slīpais knupītis – tas ir pilns ar pienu visā barošanas laikā, lai novērstu gāzu kolikas, žagas un ēdiena atgrūšanu. Tas ļauj mazuļa kaklam palikt pareizā stāvoklī.
Gredzenveida izciļņi – palīdz mazulim atrast un saglabāt pareizu mēles stāvokli un atveido mātes krūtsgala grumbas. 

Īpaši plata un mīksta pudelīte, lai maksimāli līdzinātos mātes krūtij. Īss knupītis, kas īpaši paredzēts jaundzimušajiem. Pretkoliku vārsts. 

 

 

Chicco krūšturu ieliktņi

Krūšturu ieliktņi
Ultra plāni krūšturu ieliktņi, kas, pateicoties dubultajam absorbējošajam slānim, lieliski uzsūc pienu, kas iztek no krūts, novēršot piena noplūdi uz apģērba. Augstas kvalitātes mīkstais materiāls nodrošina maigu saskari ar ādu, nodrošinot gaisa cirkulāciju, kas nepieciešama jūtigajai krūšu ādai un galiem. Līmējamās sloksnes ļauj nostiprināt ieliktni pie krūštura, lai tas neaizslīd. Katrs ieliktnītis ir iepakots atsevisķā iepakojumā. Neaizvietojama prece krūts barošanas laikā.

 

Ieskaties: www.chicco.lv

Chicco