Vārtus vērs plašākais festivāls Baltijā "Ķermenim, Dvēselei, Veselībai" HELSUS 2017

2017. gada 20. un 21. maijā Jelgavā otro gadu pēc kārtas vārtus vērs starptautiskais festivāls HELSUS. “Ķermenim, Dvēselei, Veselībai” arī šogad ir festivāla atslēgas vārdi, veidojot Dvēseles, Fiziskās kultūras, Vides, Veselības, Uztura, Sevis izziņas un Bērnu/Izglītības tematiskos dārzus. 

Festivāls savu darbību uzsāka un turpina ar pārliecību, ka Latvija būs spēcīga un vienota tad, ja tās cilvēki būs viedi.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Festivāls savu darbību uzsāka un turpina ar pārliecību, ka Latvija būs spēcīga un vienota tad, ja tās cilvēki būs viedi.

HELSUS divu dienu garumā pulcēs vairāk kā 200 Latvijas un ārvalstu meistarus, speciālistus un uzņēmumus, kuri rūpējas par cilvēka ķermeņa un gara veselību, piedāvā dažādus sevis izziņas veidus un prakses. Ikvienam būs iespēja dzirdēt lekcijas, piedalīties nodarbībās un meistarklasēs - gūt noderīgu pieredzi un zināšanas.
 

Festivāla apmeklētājiem būs iespēja izmēģināt dažādas fiziskas prakses, kā joga, mandalu deja, biodeja, tango, cigun. Sevis izziņas dārzs piedāvās astroloģijas, krāsu terapijas, aroma terapijas, socionikas, psiholoģijas metodes. Ikvienam būs iespēja uzzināt vairāk par veselīgu uzturu, daudz jauna par ārstniecības augiem no mūsu prasmīgajiem fitoterapeitiem, ļauties kanisterapijai, rūdīšanās skolai, homeopātijai un dabīgai redzes atjaunošanai. HELSUS mazajiem apmeklētājiem ir paredzētas dažādas darbnīcas, dzīvnieciņu dārzs, lielo burbuļu ķeršana, mandalu gatavošana un krāsu spēles. Tāpat interesenti ir aicināti uz šī gada HELSUS vieslekciju – Ulrikes Granogeres (Ulrike Granõgger) stāstījumu “Čakras un laiktelpas ģeometrija”. Visu, ko piedāvā HELSUS festivāls, nav iespējams uzskaitīt.  Atliek vien atnākt un atklāt to pašiem!
 

“HELSUS savu darbību uzsāka un turpina ar pārliecību, ka Latvija būs spēcīga un vienota tad, ja tās cilvēki būs viedi. Jau trešo gadu sekojam šim mērķim un aicinām uz pašizziņu, pasaules izziņu un dziļāku izpratni par visu esošo. Tā ir izaugsme pa vertikāli, garīga izaugsme. Viedā tautā būs spēks un vienotība. Izziņas instrumenti ir dažādi, ne visi ir vienlīdz derīgi, taču katram ir savs kompass – sirds. Jāmācās uzticēties pašiem sev, savai sirdij, jāmācās sajust sevi. Reizē jāatceras, ka nav absolūtas patiesības, katrs mēs pasauli redzam caur “savu logu”, taču katrs varam tiekties šo logu spodrināt, lai mūsu redzējums kļūtu arvien tīrāks.” uz festivālu aicina HELSUS aizsācēja Agnese Irbe.
 

Reklāma
Reklāma

HELSUS festivālā ikviens pavadīs divas sajūsmas un izziņas pilnas dienas, sastaps jaunus domubiedrus un iepazīs sevi no iepriekš nedomāta skatupunkta. Tā ir iedvesma un drosme darīt citādāk. HELSUS ir festivāls visai ģimenei. Ikviens tajā atradīs meklēto – gan tas, kurš tiecas pēc savas patiesās būtības atpazīšanas, gan tas, kurš vienkārši vēlas dzīvot veselīgāk un  apzinātāk. Mūsu pasaule ir vienreizēji krāsaina un skaista. Atliek vien piedzīvot un izbaudīt to!

Festivāla biļetes ir pieejamas interneta vietnēs www.ekase.lv un www.bilesuserviss.lv, kā arī visās “Biļešu serviss” kasēs.