"Gludināmais koks" - Latvijā ražoti koka gludināmie dēļi

Atceroties mammas un vecmāmiņas ar viņu uzticamajiem palīgiem – koka gludināmajiem dēļiem – prātā pazib siltas un mājīgas domas. Kurš gan bērnībā nav ierāpojis zem dēļa koka kājām un spēlējies, kamēr pieaugušie gludina veļu?

Latvijā ražotos koka gludināmos dēļus jau vairāk kā 7 gadus iecienījušas jaunās ģimenes.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Latvijā ražotos koka gludināmos dēļus jau vairāk kā 7 gadus iecienījušas jaunās ģimenes.

Latvijā ražotos koka gludināmos dēļus jau vairāk kā 7 gadus iecienījušas gan jaunās ģimenes, gan arī tie, kas izvēlas harmoniskus un praktiskus interjera risinājumus mājokļa iekārtošanai. Lai arī daudziem joprojām gludināmais dēlis asociējas ar skanošu metāla režģi, ko pēc mājas darbiem labāk uzreiz ielikt skapī, tomēr zīmola „Gludināmais koks” dēļu pircēji nereti izvēlas to atstāt telpā kā interjera elementu un to izmantot arī ikdienā – kā galdu. Tieši paliekot acīm redzams, tas raisa jaunajiem īpašniekiem tās patīkamās sajūtas, kas asociējas ar labām un vairākās paaudzēs pārbaudītām vērtībām – gadās, ka zīmola „Gludināmais koks” dēļus iegādājas dāmas 3 dažādās paaudzēs vienas ģimenes ietvaros, tādejādi stiprinot kopīgo vērtību sajūtu.

 

Zīmola „Gludināmais koks" dēļu pircēji nereti izvēlas to atstāt telpā kā interjera elementu un izmantot arī ikdienā – kā galdu.

 

Viens no tipiskiem izaicinājumiem, ar ko sastopamies, gludinot uz metāliskiem dēļiem, ir rombveida reljefs jeb ‘reste’ uz apģērba. Tādēļ koka gludināmo dēļu virsma veidota no finiera ar caurumiem tvaika novadīšanai un maināmu porolonu, kas nodrošina vienmērīgu gludināšanas virsmu. Tos, kas iecienījuši gludināt sēdus vai arī – augumā īpaši garos cilvēkus noteikti iepriecinās 5 regulējami augstumi (61 – 90 cm). Arī paliktnis piedurkņu gludināšanai nebūs jāpērk atsevišķi – veidojot dēli pēc senās tehnoloģijas, tas ērti aizlokāms, padarot dēli kompaktu salocītā stāvoklī.

 

gludināmais koks

 

Īpaši pircēji novērtē auduma pārklāja maiņas un personalizēšanas iespēju – tas ļauj dēlim piešķirt jaunus akcentus un atsvaidzināt interjeru – lai nebūtu kārtējo reizi jāpārbīda mēbeles. Un ja būs vēlme „pārbīdīt” dēli – tas būs daudz vieglāks par skapi, jo sver nepilnus 9 kilogramus, ir viegli pasitams padusē, dodoties uz citu mītnes vietu.

 

 

Dēļa pievienoto vērtību atzinīgi vērtējuši arī eksperti, 2011.gadā piešķirot atzinību „Latvijas Labums” Latvijas Eksporta un inovācijas balvas konkursā. Visi dēļa būtiskie elementi ir pilnībā izstrādāti un ražoti Latvijā, veidojot partnerību ar mazajiem uzņēmējiem Latvijas reģionos, tādejādi atbalstot reģionālo ekonomiku.

 

Reklāma
Reklāma

Zīmols “Gludināmais koks” aicina atjaunot patīkamās izjūtas, portāla Mammām un tētiem lasītājiem piedāvājot iespēju iegādāties Latvijā ražotos elegantus un praktiskus koka dēļus, piedaloties akcijā Facebook sociālajā tīklā un tādejādi gūstot vērtīgu papildinājumu savam mājoklim. Tā noteikti ir arī gaumīga un pārdomāta dāvana. „Gludināmā koka” dēļi ceļo arī ārpus Latvijas – tautieši gan Briselē, gan Lielbritānijā ir izvēlējušies tos vai nu ņemt līdzi kā daļu no Latvijas vai arī iepriecināt savus tuviniekus ar praktisku Latvijas produktu.

 

Gludināmais dēlis

 

Dēļa svars kopā ar iepakojumu: 8.5kg

Dēļa kopējais izmērs (garums x platums x augstums): 135cm x 40cm x 14cm

 

Citi parametri:

  • 3 funkcijas: gludināmais dēlis, galds un interjera elements
  • 5 regulējami augstumi (90cm – 61cm) - var gludināt arī sēžot
  • paliktnis piedurkņu gludināšanai
  • gludekļa turētājs
  • maināma auduma virsma (lins vai kokvilnas satīns)
  • izturīga finiera virsma, virs tās - porolons

 

Ražotājs: SIA Wood Design Workshop (Latvija)

Interneta vietne: www.gludinamaiskoks.lv