Pieejams un ātrs aizdevuma iegūšanas veids

Ātrie kredīti mammām un tētiem ir draudzīgi un salīdzinoši viegli pieejami. Ja pieteikums kredītam tiek apstiprināts, nauda tiek pārskaitīta jau dažu minūšu laikā. Kredīta nosaukums atklāj tā lielāko priekšrocību. Ātrie kredīti - ātrs veids, kā oficiāli iegūt naudu Jūsu mērķiem. Viss, kas Jums nepieciešams - bankas konts, lai saņemtu naudu ar interneta starpniecību.

 Ātrie kredīti ir piemērotākais risinājums, lai aizņemtos mazākas naudas summas uz mazākiem termiņiem

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Ātrie kredīti ir piemērotākais risinājums, lai aizņemtos mazākas naudas summas uz mazākiem termiņiem

 

Ātro kredītu var saņemt ikviens

Ātrus kredītus izsniedz nebanku kredītiestādes, nevis citas iestādes, kas pieteikumu izskatīšanu padara daudz ātrāku, elastīgāku un mazāk nogurdinošu. Ja rēķinu apmaksai vai auto remontam pietrūkst nedaudz papildus finanses, ātrais kredīts būs īstais palīgs. Ātrie kredīti ir piemērotākais risinājums, lai aizņemtos mazākas naudas summas uz mazākiem termiņiem. Šī īstermiņa kredīta atmaksa parasti jāveic 30 dienu laikā, un aizdodamās naudas summa lielākoties nepārsniedz 400 eiro, taču individuālos gadījumos – var būt lielāka. Lielākā daļa uzņēmumu piešķir aizdevumu interesentiem, sākot no 18 gadu vecuma.

 

Kredītu izsniedzēji piešķir naudu, nepieprasot informāciju par mērķiem un vajadzībām, kā nauda tiks tērēta, turklāt nav nepieciešams papildus galvotājs vai ķīla, kā arī citi birokrātiski pierādījumi un dokumenti. Katrs kredīta pieteikums tiek izskatīts individuāli un, ja nepastāv būtiski iemesli - lielākajā daļā gadījumu ja nepastāv būtiski iemesli, tiek apstiprināti. Jums nepieciešami oficiāli ienākumi un laba kredītu pagātne, jo tās ir divas galvenās lietas, ko vērtē aizdevēji.

 

Ātrie kredīti ir piemērotākais risinājums, lai aizņemtos mazākas naudas summas uz mazākiem termiņiem. Šī īstermiņa kredīta atmaksa parasti jāveic 30 dienu laikā, un aizdodamās naudas summa lielākoties nepārsniedz 400 eiro, taču individuālos gadījumos – var būt lielāka. Lielākā daļa uzņēmumu piešķir aizdevumu interesentiem, sākot no 18 gadu vecuma

 

Kāpēc izdevīgi aizņemties naudu nebanku kredītiestādē?

  • Nav jābūt oficiāliem ienākumiem;
  • Nav jābūt pastāvīgai darba vietai;
  • Nauda tiek piešķirta dažu minūšu laikā;
  • Nav jātērē laiks papildus formalitātēm.
Reklāma
Reklāma

 

Pirmais kredīts bez papildus procentiem

Lai veicinātu pozitīvu sadarbību, lielākā daļa uzņēmumu pirmo kredītu klientiem piešķir bez pārmaksas - bez komisijas un procentu likmes. Ko tas nozīmē? Neticami izdevīgus un draudzīgus kredīta nosacījumus - cik naudas aizņematies, tieši tik daudz arī jāatdod, un ne centa vairāk. Turklāt, ja būsiet guvis pozitīvu pieredzi ar pirmo kredītu, atkārtota aizņemšanās būs vēl vienkāršāka. Aizdevējam jau būs pieejama pilnīga profila informācija par Jums un Jūsu kredītvēsturi, Jums vairs nebūs jāreģistrējas, līdz ar to naudas aizdošana varēs notikt vēl ātrāk, kā pirmajam kredītam.

 

SMS kredīts

Ņemot vērā mobilo iekārtu plašo lietojumu, kredītiestādes ir nākušas pretī saviem klientiem un vēl vairāk atvieglojušas pieteikšanos kredītam - pieteikumu varat nosūtīt caur īsziņu. Lai iegūtu nepieciešamo naudu, nav sevi jāapgrūtina ar nogurdinošo sēdēšanu pie datora monitora. Nereti dzirdēti tādi apgalvojumi kā “mans telefons ir visa dzīve”. Tagad ar telefona starpniecību varat ne tikai uzturēt savu sociālo dzīvi, bet arī atrisināt finansiālos jautājumus.

Nekad iepriekš kredīti nav bijuši klientiem tik pieejami un tuvi! Ātrie kredīti mammām, tētiem un pārējiem – patiešām zibenīgs veids, kā tikt pie finansēm. Aizņemieties pārdomāti, izvērtējot savu maksātspēju un to, cik kredīts ir nepieciešams un piemērots konkrētā situācijā. Ir ļoti svarīgi aizņemties atbildīgi!