Sākusies akcija "Meklējam labu ģimenes ārstu!"

Jau piekto gadu žurnāls “Veselība” rīko akciju “Meklējam labu ģimenes ārstu!”. Mērķis ir godināt ģimenes ārstus, kas profesionāli strādā un diendienā ir blakus saviem pacientiem ar padomu, palīdzību un pieredzi. 

FOTO: Mammamuntetiem.lv

 

Akcijas laikā līdz 14. aprīlim Latvijas iedzīvotāji ir aicināti iesūtīt stāstus par ģimenes ārstiem, kuri savu darbu dara profesionāli un ar izcilu attieksmi, ir pašaizliedzīgi, iejūtīgi un atsaucīgi, kā arī par sirsnīgajām ģimenes ārstu māsiņām. 


“Ikdienā ģimenes ārsti nav pieraduši, ka viņus par paveikto darbu īpaši slavinātu. Tomēr nešaubos, ka daudzi no jums ir piedzīvojuši nervus stindzinošas situācijas, kurās ģimenes ārsta sniegtajam padomam vai palīdzībai bijusi milzu, varbūt pat izšķiroša nozīme. Kad pārdzīvotais aiz muguras, pacients laimīgs ticis atkal uz kājām un veselība atgriežas, prātā iešaujas doma, ka savam dakterim vajadzētu atdarīt ar labu, kaut kā īpaši pateikties, jo viņš to ir pelnījis, tikai jautājums – kā? Žurnāla “Veselība” rīkotā akcija “Meklējam labu ģimenes ārstu!” paredzēta, lai sava ārsta vārdu nestu tautā un pateicībā par viņa pašaizliedzīgo darbu sagādātu savam dakterim patīkamas emocijas. Pastāstiet mums par viņu – ar nepacietību gaidām, kad varēsim vērt vaļā pirmās jūsu vēstules,” rosina žurnāla “Veselība” redaktore Laura Ikauniece. 


Pastāstīt par savu ģimenes ārstu un/vai ģimenes ārsta māsiņu vari dažādos veidos: 
* atsūtot vēstuli uz redakciju pa pastu uz adresi: Andrejostas ielā 4A, Rīga, LV-1045, ar norādi "Akcijai "Meklējam labu ģimenes ārstu!"; 
* nosūtot elektroniski uz e-pasta adresi: gimenesarsts@veseliba.lv
* aizpildot anketas mājaslapā

Reklāma
Reklāma

 

Balvas sirsnīgāko vēstuļu autoriem: 
* 3 dāvanu kartes no "Veselības centra 4", katra 100 eiro vērtībā; 
* 6 "Bioderma" dāvanu kartes ādas kopšanas līdzekļu iegādei 70 eiro vērtībā; 
* 6 "Sunstar GUM" mutes kopšanas līdzekļu komplekti 30 eiro vērtībā; 
* 6 žurnāla "Veselība" pusgada abonementi. 

Akcija norisinās jau piekto gadu, un to organizē žurnāls "Veselība" sadarbībā ar "Veselības centru 4" un Latvijas Radio, piedaloties Latvijas Ģimenes ārstu asociācijai un Latvijas Lauku ģimenes ārstu asociācijai. Projekta atbalstītāji: “E.Gulbja Laboratorija”, "Bioderma", Medicīnas centrs “ARS”, "Sunstar G.U.M", "Meditec". 


Vairāk informācijas par akciju lasiet mājaslapā www.veseliba.lv.