Kamēr ārā spelgonis, ejam uz kino! "Splendid Palace" repertuārs līdz 16. februārim

Ieskaties, ko rāda kinoteātrī "Splendid Palace" līdz 16. februārim. 

FOTO: Mammamuntetiem.lv

LIELAJĀ ZĀLĒ 
VIŅA (Elle). Trilleris, Drāma. Francija, Vācija, Beļģija, 2016

Garums: 130 min.
Režisors: Pols Verhovens
Lomās: Izabella Ipēra, Lorāns Lafits, Anna Konsiņī, Šarls Berlēns, Viržīnija Efirā

Manipulāciju meistars un provokators Pols Verhovens uzņēmis vienu no gada skandalozākajām filmām “Viņa”, pārkāpjot drāmas sižeta kanonus, šokējot un izklaidējot. 
Mišela (Izabella Ipēra) ir stingra darījumu sieviete, vada lielu datorspēļu uzņēmumu un dabū visu, ko vien vēlas. Arī attiecībās ar vīriešiem.
Kad Mišelas mājās ielaužas varmāka, viņu tikai uz mirkli pārņem mulsums. Mērķtiecīgā sieviete apņemas pati atrast varmāku. Izmeklēšanas gaitā viņas dzīves telpā atklājas slēptas kaislības un apslāpēts naidīgums.
Mišelai jātiek galā arī ar tuvinieku problēmām. Mīkstmiesis dēls sapinies ar pagalam nejauku meiču, viņiem gaidāms bērns, māte krietnos gados grasās precēt žigolo, draudzenes vīrs grib seksu. Netālu dzīvo nepiedienīgi skaists vīrietis...
Verhovena jaunā filma ir par spēcīgām jūtām un izraisa spēcīgas jūtas, skatītājam no trillera jāpārslēdzas uz komēdiju, no satīriskas ģimenes drāmas uz šausmu filmu, beigās pat uz episku vēstījumu. Tā visa centrā ir franču kino superzvaigzne Izabella Ipēra. 

Verhovena un Ipēras lieliskā radošā savienība jaušama katrā sižeta pavērsienā, un šī filma kino cienītājiem sagādā īstu baudu.
Balvu “Zelta globuss”  filma saņēmusi  nominācijā “Labākā ārzemju filma”, Izabella Ipēra – nominācijā “Labākā aktrise dramatiskā filmā”.  
 
***
Režisors Pols Verhovens izpelnījies slavu ar leģendārām Holivudas kases filmām “Robots policists”, “Pamatinstinkts”, “Zvaigžņu kuģa kareivji”. Pēc 20 spožas karjeras gadiem Amerikā viņš atgriezās Holandē un satrieca Eiropas skatītājus ar “Melno grāmatu” (2006).

Verhovens ir viens no retajiem režisoriem, kas guvis panākumus gan Holivudā, gan Eiropas autorkino.

Filma franču valodā ar subtitriem latviešu un krievu valodā

Vecuma ierobežojums: 18+

Kinoteātrī "Splendid Palace" no 10. februāra!

Lielajā zālē: 16.02. seanss 15:00 

Mazajā zālē: 10.02. seanss 17:30; 11.02. seanss 15:30; 12.02. seanss 17:30; 13.02. seanss 18:00; 14.02. seanss 18:00; 15.02. seanss 20:30; 16.02. seanss 20:30.

 

MĒNESSGAISMA (Moonlight). Drāma. ASV, 2016
Garums: 111 min. 
Režisors: Barry Jenkins
Lomās: Trevante Rhodes, André Holland, Janelle Monáe, Ashton Sanders, Jharrel Jerome, Naomie Harris, Mahershala Ali

Viņš piedzima Maiami, kurā valda nauda un narkotikas. Patiesības meklējumos un sevis paša pieņemšanai, pārdzīvojot drāmu ģimenē un draugu nodevību, viņam ir jāizdara izvēle kāds ceļš ir ejams. Vai cilvēks ir spējīgs mainīt savu likteni?

Vecuma ierobežojums: 16+ 

Filma angļu valodā ar subtitriem latviešu un krievu valodā. 

Kinoteārī "Splendid Palace" no 10. februāra!

Lielajā zālē: 14.02. seanss 17:30; 16.02. seanss 20:15 

Mazajā zālē: 10.02. seanss 20:00; 11.02. seanss 18:00; 12.02. seanss 20:00; 13.02. seanss 20:30

 

PATERSONS (Paterson). Komēdija, drāma. Francija, Vācija, ASV, 2016
Garums: 118 min.
Režisors: Jim Jarmusch
Lomās: Adam Driver, Golshifteh Farahani, Nellie

Patersona dzīve ir pilna romantikas – viņš strādā par autobusa vadītāju, bet brīvajā laikā raksta dzeju savai mīļotajai sievai Laurai. Patersons ietērpj ikdienas skaistumu dzejā un it visur sastop dzejniekus – tāda ir šīs pilsētas maģija – dzejnieku Alena Ginsberga un Viljama Karlosa Viljamsa dzimtā vieta.
Režisors Džims Džārmušs radījis īstenu odu mūsdienu dzīvei, kur mazu un vienkāršu lietu priekos un ikdienas rūpēs ieraugāms mūžīgais skaistums.

Vecuma ierobežojums: 12 +

Filma angļu valodā ar subtitriem latviešu un krievu valodā.

Kinoteātrī “Splendid Palace” no 3. februāra!

Lielajā zālē: 10.02. seanss 21:00; 11.02. seanss 18:30; 13.02. seanss 17:30; 16.02. seanss 17:45

Mazajā zālē: 14.02. seanss 15:30; 16.02. seanss 15:30


MĀCEKLIS (Uchenik). Drāma. Krievija, 2016
Garums: 118 min. 
Režisors: Kirill Serebrennikov
Lomās: Pyotr Skvortsov, Viktoriya Isakova, Yuliya Aug

Benjamins, ar jauniešiem raksturīgo maksimālismu, uzskata, ka pasaule ir ieslīgusi melos, divkosībā un netikumos. Tikumība ir nonievāta, bet patiesa ticība – zaudēta. Teju apskurbis deg-smē mainīt pastāvošo kārtību, viņš uztiepj savus uzskatus paziņām un radiniekiem, tā pārtapdams nopietnā pārbaudījumā apkārtējiem.
Kā skaidri atpazīt robežšķirtni starp morāli un neiecietību, brīvību un visatļautību, svētrunu un terorismu, reliģiju un manipulāciju? Vai tiešām viņa ticības kareivīgās izpausmes ir neviltotas? Vai, iespējams, tās ir vien provokāciju ierocis, lai pārbaudītu cilvēkus?

Pazīstamā teātra režisora Kirila Serebreņņikova jaunākā filma ir izaicinoša un uzrunājoša. Viena no spēcīgākajām pagājušā gada jaunā krievu kino filmām, viens no skaļākajiem Kannu kinofestivāla 2016. gada notikumiem. Izmantojot stāstu par divu skolnieku un skolotāju attiecībām, režisors emocionāli atklāj, cik spēcīgs ierocis ir manipulācija ar informāciju un viedokli. Starptautiskā prese šajā stāstā par reliģiju un mūsdienu skolu saskata līdzību ar totalitārismu Krievijā. Filma ir ļoti diskutabla, dinamiska un emocionāli spēcīga neatkarīgi no tā, kādu kontekstu skatītājs izvēlas. Repertuāram īpaši aktuālu šo filmu padara režisora sasaiste ar Latviju: Kirils Srebreņņikovs no 2017.g. janvāra iestudē jaunu izrādi Latvijas Nacionālajā teātrī un ir piekritis piedalīties un uzrunāt publiku  filmas pirmajā seansā Splendid Palace 2017. gada 20. janvārī.

Vecuma ierobežojums: 12+ 

Filma krievu valodā ar subtitriem latviešu valodā.

Lielajā zālē: 13.02. seanss 15:00; 14.02. seanss 20:00

Mazajā zālē: 11.02. seanss 20:30

 

JAUNKUNDZE (Handmaiden). Drāma, trilleris. Dienvidkoreja, 2016 
Garums: 144 min. 
Režisors: Chan-wook Park
Lomās: Min-hee Kim, Jung-woo Ha, Jin-woong Jo

Pagājušā gadsimta 30. gadi. Debešķīgi skaistā Suokī tiek pieņemta bagātā augstmaņu namā par istabmeitu izlutinātajai, izsmalcinātajai jaunkundzei Hideko. Pasakaino bagātību mantiniece dzīvo greznā karalienes Viktorijas laikam raksturīgā arhitektūras stila īpašumā. No ārpasaules atšķirtajai, sirmā tēvoča nemitīgās uzraudzības un drūmo nākotnes izredžu nomāktajai Hideko apburošā kalpotāja kļūst par svaiga gaisa malku: draudzeni un padomdevēju…

Starptautiski atzītā Dienvidkorejas režisora Parka Čan Vuka jaunākā lente, kas 2016.gadā bija nominēta Kannu Zelta palmas zaram, ir trilleris ar erotiskām epizodēm. Jaunkundze vizuāli ir izsmalcināta un krāšņa kostīmfilma, taču pārsteidzoši dinamiska, kas ir raksturīgi šī režisora rokrakstam. Stāsts par jaunas meitenes pieaugšanu, izejot cauri dažādām cilvēciskām pieredzēm, interpretējams atbilstoši katra skatītāja uztveres īpatnībām. Līdz ar to filma spēj aizraut plašu publikas loku, sākot ar vēsturiskās drāmas cienītajiem un beidzot ar jutekliska erotiska kino piekritējiem. Filmai ir vecuma ierobežojums 18+

Vecuma ierobežojums: 18+ 

Filma korejiešu, japāņu valodā ar subtitriem latviešu un krievu valodā. 

Lielajā zālē: 13.02. seanss 20:00

Mazajā zālē: 14.02. seanss 20:30


LA LA LAND: KALIFORNIJAS SAPŅI (La La Land). ASV, 2016. Drāma, Komēdija, Mūzikls
Garums: 128 min.
Režisors: Damien Chazelle
Producents: Michael Beugg, Gary Gilbert, Marc Platt, Fred Berger, Jeffrey Harlacker, Jordan Horowitz, Mike Jackson, John Legend, Bart Lipton, Ty Stiklorius
Scenārija autors: Damien Chazelle
Aktieri: Emma Stone, Ryan Gosling, J.K. Simmons

Mia ir topošā aktrise, kas piestrādā kafejnīcā, pasniedzot latte kafijas filmu zvaigznēm. Viņas mīļotais ir Sebastians, džeza mūziķis, kas mēģina savilkt galus, uzstājoties ar koncertiem šaubīgos un noplukušos bāros. Panākumiem pieaugot,  jaunais mīlnieku pāris saskaras ar lēmumiem, kas sāk graut viņu mīlestību. Sapņi, pie kuriem viņi strādājuši tik smagi, nu viņus var izšķirt!
Filmas darbība notiek visu Holivudas zvaigžņu mekā Losandželosā. Šis orģinālais mūzikls ir par ikdienas dzīvi- piedzīvotajiem sasniegumiem, kā arī sarūgtinājumiem cenšoties sekot savam sapnim.
Romantiskajā filmā galvenās lomas atveido Oscar® balvas nominante Emma Stona (“Apbrīnojamais Zirnekļcilvēks” 1. un 2. daļā, “Putncilvēks”, ”Nesaprātīgs cilvēks”) un Oscar® balvas nominants Raiens Goslings (“Gadsimta likme”, “Gangsteru mednieki”, “Foršie džeki”, “Trakā, dullā mīlestība”).

Filma režisors un scenārija autors talantīgais Damien Chazelle (“Atsitiens”).

Vecuma ierobežojums: 12+ 

Filma angļu valodā ar subtitriem latviešu un krievu valodā. 

Reklāma
Reklāma

Lielajā zālē: 11.02. seanss 20:45; 14.02. seanss 15:00

Mazajā zālē: 10.02. seanss 15:00
           

        
FILMA PARADĪZE UN RADOŠA TIKŠANĀS AR REŽISORU A.KONČALOVSKI 
Pievērsiet uzmanību tam, ka seansā plkst.14.45 tiks demonstrēta tikai filma. Radošā tikšanās ar kinorežisoru notiks plkst.17.30

PARADĪZE, Рай, 2016, Krievija, Vācija,131 min
Režisors: Andrejs Končalovskis
Scenārijs: Andrejs Končalovskis un Jeļena Kisiļeva
Aktieri: Jūlija Visocka, Kristians Klauss, Filipos Dikens, Viktors Suhorukovs, Pīters Kurts, Jakobs  Dils, Vera Voronkova

"Sudraba lauvas" balva 2016.gada Venēcijas kinofestivālā.

«Paradīze» - izcila, negaidīta, satriecoša, viena  no pašām interesantākajām šī gada filmām. Tā ir jāskatās, iepriekš neko nezinot. Atliek vien piebilst, ka aktieru ansamblis ir brīnišķīgs, operatora darbs nevainojami grezns un režisors ir Andrejs Končalovskis.

«Paradīze» - filma par liktenīgiem pavērsieniem cilvēku dzīvē kara laikā. Polistilistisks darbs, mistikas, paradoksu, provokāciju pilns. Spēcīga, stingra, skarba un enerģiska filma, kurā kara ainas satriec ar dokumentālo reālismu, bet atmiņas par neaizmirstamo vasaru Toskānā ir rotaļīgi stilizētas mēmā kino garā ar ilgu pilniem Viskonti elementiem. Stingrā melnbaltā bilde, kas emocionāli mazliet iekrāsota ar nostalģisko Brāmsa mūziku aizkadrā, noslēdz paradīzes zemes virsū kā utopijas tēmu, kura ir ne vien neīstenojama, bet arī nāvīgi bīstama. Jo nav iespējams radīt paradīzi zemes virsū, neradot tai blakus elli.

“Mana filma – tās ir pārdomas par divdesmito gadsimtu, ilūziju pilnu, kas ir pārvērtušās par neko. Tā ir filma par naida retorikas bīstamību un par to, ka tikai mīlestības spēks var uzveikt ļaunumu.” Andrejs Končalovskis

Oriģinālvaloda: krievu

Lielajā zālē: 12.02. plkst. 14:45 – FILMAS “PARADĪZE” SEANSS 
12.02. plkst. 17:30 – FILMAS “PARADĪZE” SEANSS UN RADOŠA TIKŠANĀS AR REŽISORU A. KONČALOVSKI


LEONĪDS PARFJONOVS. ATVĒRTĀ LEKCIJA
15. februārī plkst. 19.00
Kinoteātrī Splendid Palace
Leonīds Parfjonovs

Filmas "Krievu ebreji. Pirmā filma. Pirms revolūcijas"
pirmizrāde
 
15. februārī Rīgā Katrīnas Gordejevas projekta “Atvērtā lekcija” ietvaros notiks Leonīda Parfjonova filmas “Krievu ebreji. Pirmā filma. Pirms revolūcijas” pirmizrāde. Šī būs vienīgā filmas izrāde Rīgā, un par savu darbu stāstīs pats autors.

Savā “Atvērtā lekcija” L. Parfjonovs pastāstīs par projekta ideju, par to, kāda, viņaprāt, ir ebreju loma Krievijas impērijas vēsturē, ko varam gaidīt no filmas nākamajām sērijām un par kādiem vēl nacionālajiem ieguldījumiem lielās kaimiņvalsts vēsturē viņš plāno pastāstīt saviem skatītājiem. Pēc lekcijas un kinoseansa Leonīds Parfjonovs atbildēs uz skatītāju jautājumiem.

Leonīds Parfjonovs ir Krievijas žurnālists un televīzijas raidījumu vadītājs, tādu projektu kā “Namedni” un “Krievijas impērijas vēsture” idejas autors un īstenotājs; uzņēmis daudzas televīzijas filmas, to skaitā tādas kā “Dzīvais Puškins”, “Putns Gogolis”, “Krievijas mugurkauls” (par Urālu kalnu grēdu) un “Dieva acs”; ir pieckārtējs TEFI prēmijas laureāts.

Filma “Krievu ebreji. Pirms revolūcijas” uzņemta studijā “Namedni” partnerībā ar Genesis Philanthropy Group / fondu “Genesis”. Filmas demonstrēšana Rīgā kļuvusi iespējama, pateicoties Genesis Philanthropy Group /fonda “Genesis” atbalstam.

FILMA TIEK DEMONSTRĒTA KRIEVU VALODĀ AR SUBTITRIEM ANGĻU VALODĀ.

Lielajā zālē: 15.02. plkst. 19:00 

Biļetes visās Biļešu Serviss kasēs, kā arī www.bilesuserviss.lv 

 

MAZAJĀ ZĀLĒ 

DIVAS SIEVIETES, DIVAS REŽISORES, DIVAS ĪSFILMAS, VIENS SEANSS

Katrīnas Nieburgas debijas dokumentālā īsfilma “Garāžas” un Lienes Lindes spēles īsfilma “Septiņas neveikla seksa reizes” no 12.februāra tiks izrādīta kopīgā seansā kinoteātrī “Splendid Palace”. Abas īsfilmas pirmizrādi piedzīvoja 2016.gada decembrī “Rīgas starptautiskajā kino festivālā” un ir sieviešu asprātīgs pasaules vērojums portretēts divas īsfilmās.

Katrīnas Neiburgas pusstundu garā īsfilma “Garāžas” stāsta par vīriešiem garāžu korporatīvos -  padomju laiku mantotajām teritorijām, aiz kuru vārtiem rit pārējo pilsētnieku acīm apslēpta dzīve. Ko gan šajā, pārsvarā vīriešu apdzīvotajā pasaulē meklē un ko atrod sieviete ar kameru?
Māksliniece un režisore Katrīna Neiburga, kura līdz šim ir pierādījusi, ka ir saturiski un vizuāli spēcīga māksliniece, kas caur saviem darbiem spēj piesaistīt un ieintreģēt auditoriju Latvijā un pasaulē, šoreiz ir drosmīgi devusies ekspedīcijā uz noslēpumainajām teritorijām un atgriezusies ar daudziem savādiem, romantiskiem, skumjiem un priecīgiem stāstiem par dzīvi garāžās. “Reiz filmēju cilvēkus, kas vēl aizvien kopj savus mazdārziņus – vieni audzē puķes, citi vairākus dārziņus apvienojuši veselās lauku saimniecībās,” par ieceres rašanos stāsta Katrīna Neiburga. “Turpat blakus bija arī pamesti zemes pleķīši un nodedzinātas būdiņas, un bija skaidrs, ka  pilsētas mazdārziņi pamazām mirst. Vienā no dārziņiem es satiku Kostju, un viņš man teica, ka es filmējot nepareizajā vietā. Filmēt vajagot tur, kur rit īstā dzīve, proti – garāžu kooperatīvā, kur garāža bija arī Kostjam. Protams, īstā dzīve mani ļoti interesēja, un tā nu Kostja mani aizveda pie vīriem, kas garāžās pavada lielu daļu savas dzīves. Vai bija īsta? Nezinu, tagad kāda maza daļiņa no šīs dzīves ir kļuvusi arī par manējo.”

No ārpuses necilie garāžu kooperatīvi slēpj daudz interesantu stāstu ne tikai par kolorītiem personāžiem, bet arī par radošu pieeju lielākām un mazākām dzīves problēmām. Garāžu fenomens ir īpatnējs aizgājušo laiku piemineklis un šķiet jau aizmirsta parādība mūsu ikdienā, bet daudzviet tās joprojām apsaimnieko enerģiski vīri ar grandiozām idejām. Garāža šiem vīriem ir arī pulcēšanās vieta, kur tie dalās ar idejām un ikdienas stāstiem, un tie mūsdienu cilvēkam, kurš radis sazināties attālināti un pastarpināti, šķiet kā atsvaidzinoša vēsma.
Filmas radošā komanda: režisore un idejas autore Katrīna Neiburga, dramaturgs Pauls Bankovskis, komponists Toms Auniņš, operatori Aigars Sermukšs, Zane Zelmene un Gatis Grinbergs, skaņu režisors Ernests Ansons, filmas producentes Aija Bērziņa un Alise Ģelze. Filma tapusi ar Nacionālā Kino centra un Valsts Kultūrkapitāla Fonda finansiālu atbalstu studijā Tasse Film.

Režisore un kinokritiķe Liene Linde latviešu kino skatītājam ir pazīstama kā komēdijas “Četri mielasti” (2013) autore. Filma 2014. gadā ieguva nacionālo kino balvu “Lielais Kristaps” labākās studentu filmas kategorijā, kā arī saņēmusi apbalvojumus vairākos ārvalstu kinofestivālos. 

Filmā “Septiņas neveikla seksa reizes. Pirmā daļa” režisore skatītājam vaicā: “Vai sekss tiešām ir tāds, kā to rāda kino? Kā būtu, ja filma mēģinātu seksu atainot tādu, kāds tas ir dzīvē – kad nekas nesanāk, jo pārāk daudz iedzerts vai nevietā atskan nepareizie vārdi, vai varbūt traucē stipras mēnešreizes? Vai vēl ļaunāk – gan sekss, gan filma sanāk, bet visi iesaistītie jūtas neveikli?”

Īsfilma veidota, izmantojot metodi “filma filmā”: stāsta centrā ir jaunas režisores mēģinājumi uzņemt savu pirmo filmu, par pamatu izmantojot savu seksuālo pieredzi. Filmas galvenās lomas atveido gan pati režisore, gan Jaunā Rīgas teātra aktrise Inga Tropa. Filmā piedalās arī aktieri Jurijs Djakonovs, Toms Liepājnieks un Klāvs Mellis, kā arī Jaunā Rīgas teātra sejas Baiba Broka un Gatis Gāga un Nacionālā teātra aktieris Jānis Vimba. Filma ir režisores diplomdarbs Latvijas Kultūras akadēmijas kino režijas un producēšanas maģistra studiju programmā.

Kinoteātrī "Splendid Palace" no 12. februāra!

Filmas latviešu valodā. 

Mazajā zālē: 12.02. seanss 16:00; 15.02. seanss 15:30

 

MANČESTRA PIE JŪRAS (Manchester by the Sea). Drāma. ASV, 2016
Garums: 137 min. 
Režisors: Kenneth Lonergan
Lomās: Casey Affleck, Michelle Williams, Kyle Chandler, Lucas Hedges

Pēc sava brāļa pēkšņās nāves Lī Čandlers ("Oscar" balvas nominants Keisijs Afleks) kļūst par brāļadēla aizgādni un ir spiests atgriezties dzimtajā miestā, kur viņu jau gaida bijusī sieva (Mišela Viljamsa) un tik rūpīgi slēptā un aizmirstā pagātne…

Filma angļu valodā ar subtitriem latviešu un krievu valodā.

Vecuma ierobežojums: 16+ 

Mazajā zālē: 12.02. seanss 13:00


MELĀNIJAS HRONIKA. Latvija, 2016. Biogrāfiska drāma
Garums: 124 min. 
Režisors: Viesturs Kairišs
Scenārija autors: Viesturs Kairišs
Operators-inscenētājs: Gints Bērziņš, LGC
Māksliniece: Ieva Jurjāne
Komponisti: Arturs Maskats, Aleksandrs Vaicahovskis, Kārlis Auzāns
Montāžas režisors: Jussi Rautaniemi
Skaņa: Aleksandrs Vaicahovskis, Robert Slezák
Producenti: Inese Boka-Grūbe, Gints Grūbe (filmu studija Mistrus Media)
Kopproducenti: Julietta Sichel (8Heads Productions, Čehija), Klaus Heydemann (Inland Film Company, Somija
Lomās: Sabine Timoteo, Edvīns Mekšs, Ivars Krasts, Guna Zariņa, Maija Doveika, Viktor Nemets, Erwin Leder, Baiba Broka, Lilita Ozoliņa, Astrīda Kairiša, Evija Rudzīte
Viņa izdzīvoja, lai izstāstītu. Un lai mēs neaizmirstu.
Režisora Viestura Kairiša filma, kas uzņemta pēc rakstnieces Melānijas Vanagas atmiņu romāna “Veļupes krastā” motīviem.
Jaunības sapņi, dzīves labākie gadi, veselība, mājas, vīrs, dēls, sava zeme – padomju vara to visu atņēma, taču viņa izdzīvoja. Izdzīvoja, lai piedzīvoto pierakstītu un lai arī nākamās paaudzes neaizmirstu stāstu, kurā ar varu tikām ierauti mēs visi.
Filma veidota pēc raksnieces Melānijas Vanagas atmiņu romāna “Veļupes krastā” motīviem.

Filma latviešu, krievu un vācu valodā ar subtitriem latviešu un krievu valodā. 
Vecuma ierobežojums: 12+ 
Mazajā zālē: 11.02. seanss 13:00; 13.02. seanss 15:30

                     

JAPĀNAS FILMU FESTIVĀLS

JAPĀNAS FILMU FESTIVĀLS
日本映画祭

Kinoteātra “Splendid Palace” Mazajā zālē
2017. gada 15. - 18. februāris 

Organizē: Japānas vēstniecība un Japānas fonds 

Filmas tiks demonstrētas oriģinālvalodā ar latviešu sinhrono tulkojumu 
un subtitriem angļu valodā. 
Uz kino seansiem ieeja brīva. Ieejas kartes var saņemt kinoteātra “Splendid Palace” kasē no 3. februāra.
Biļešu rezervācija nav pieejama. Vienam apmeklētājam piedāvājam līdz 2 ieejas kartēm.
Zāle atvērta 30 min pirms seansa sākuma. 

Kinoteātris „Splendid Palace” Elizabetes iela 61, Rīga
Tālr.: 67181144
www.splendidpalace.lv

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
PROGRAMMA
15. februāris 18:00 Kāpjot pēc pavasara 春を背負ってClimbing to Spring

2014. 116 min 
Režisors Daisaku Kimura 

16. februāris 18:00 Pārgājiens uz ūdenskritumu 滝を見に行くEcotherapy Getaway Holiday 
2014. 88 min 
Režisors Šuiči Okita 

17. februāris 18:00 Kā tikt vaļā no naudas ジヌよさらば〜かむろば村へ〜 A Farewell to Jinu
2015. 121 min 
Režisors Macuo Sudzuki 

18. februāris 18:00 Kokus cirst nav joka lieta WOOD JOB!(ウッジョブ)〜神去なあなあ日常〜    Wood job Kamusari naa naa nichijo
2014. 116 min 
Režisors Šinobu Jaguči 

Sīkāka informācija pieejama Japānas vēstniecībā Latvijā
Tālrunis: 67812003
Mājaslapa: www.lv.emb-japan.go.jp 

 

Kases darba laiks: Darbadienās no plkst. 15:00 līdz pēdējā seansa sākumam, brīvdienās no plkst. 12:00 līdz pēdējā seansa sākumam.


Ieskaties: www.splendidpalace.lv