Ziemassvētku pārsteigums sociālā aprūpes centra Tērvete iedzīvotājiem

Ziemassvētki ir laiks, kad gaidām brīnumus un vēlamies tos dāvāt arī citiem. Tāpēc svētku laikā Latvijas vecāku organizācija Mammamuntetiem.lv, uzņēmums ELKOR un Hermaņa Brauna fonda jaunie mūziķi devās ciemos uz sociālo aprūpes centru “Tērvete”, kur mājo 180 seniori un arī 14 bērni. 

Sociālajā aprūpes centrā Tērvete mīt 180 seniori, kā arī bērnu namā šobrīd dzīvo 14 bērni.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Sociālajā aprūpes centrā "Tērvete" mīt 180 seniori, kā arī bērnu namā šobrīd dzīvo 14 bērni.

 

Uz sociālās aprūpes centru vairāk par visu šiem rūķiem no Mammamuntetiem.lv un uzņēmuma ELKOR gribējās aizvest veselību, tomēr tā nav dāvana, kas tik vienkārši būtu iesaiņojama un pasniedzama. Tāpēc dāvanu maisā tika likts kas tāds, kas raisa prieku un smaidu, kā arī lietas, kas noderīgas sadzīvē. Lai sarūpētu mīļu pārsteigumu vecajiem ļaudīm, decembrī u/v ELKOR PLAZA norisinājās sirsnības akcija “Gaisma no mazās sirsniņas”, kuras ietvaros mazie veikala apmeklētāji bija aicināti zīmēt apsveikumus sociālā aprūpes centra “Tērvete” iedzīvotājiem. Bērnu atsaucība bija lieliska – senioriem tika nogādāti vairāki simti apsveikumu! 

jauniešu trio tresensus

Muzicē jauniešu trio "Tresensus".

Reklāma
Reklāma

Sirsnīgu pārsteigumu centra iedzīvotājiem un darbiniekiem sagādāja arī jauniešu trio “Tresensus”, spēlējot kokli, saksofonu un perkusijas. Tāpat ELKOR dāvanu maisā bija visai praktiskas un sadzīvē noderīgas lietas – gludekļi, matu fēni, tosteri, virtuves kombains u.c. sadzīves tehnika. 


Lai baltiem darbiem bagāts arī Jūsu Jaunais gads!