Nepalaid garām "Cilmes šūnu bankas" svētku atlaides!

Tikai dzimšanas brīdī iespējams iegūt uzglabāšanai sava bērna cilmes (asinsrades) šūnas no nabassaites asins, turklāt -  pilnīgi nesāpīgā un drošā veidā pēc nabassaites pārgriešanas.  Cilmes šūnas no nabassaites asins spēj glābt dzīvību smagu hemato-onkoloģisku saslimšanu gadījumos, kuros asinsrades šūnu transplantācija ir standartterapija. 

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Cilmes šūnas

Jaunums – iespējams saglabāt arī nabassaites audus (10-15 cm garu posmu), no kuriem laboratoriski izdala mezenhimālās cilmes šūnas. Tās šobrīd pielieto kā eksperimentālo terapiju tādās jomās kā hematoloģija, neiroloģija (cerebrālā trieka, autisms, multiplā skleroze, traumatiski smadzeņu bojājumi), ortopēdija (mugurklaula traumas) un oftalmoloģija (redzes nerva atrofija, utt). 


Ieguves procedūras veic sertificēts personāls slimnīcās Latvijā, kas nodrošina dzemdību palīdzību. 
Cilmes šūnu saglabāšanai jāpiesakās savlaicīgi- vismaz vienu mēnesi pirms dzemdībām. 
Izmanto šodienas iespējas! Tehnoloģijas ļauj uzglabāt un izmantot cilmes šūnas pat pēc 30 gadu ilgas uzglabāšanas sasaldētā veidā! 


Ieskaties www.nabassaite.lv un uzzini vairāk!

Reklāma
Reklāma


Ziemassvētku akcijas:
1) Piesakies un noslēdz Līgumu par cilmes šūnu saglabāšanu līdz 30.12. un saņem būtisku atlaidi  - EUR 150,- no pamatmaksas! 

2) Piesakieties un noslēdziet Līgumus par cilmes šūnu saglabāšanu kopā ar draudzeni līdz 30.12. – katra saņemsiet atlaidi EUR 150,- no Līguma pamatmaksas un dāvanā katrai Šveices ražojuma premium kvalitātes dzemdību gels Natalis, kas samazina plīsumu un iegriezumu risku dzemdībās! 

Pieteikties pa tel. 26 572 862 (Agnese)