Enerģija un atpūta vecākiem – PRANAMAT ECO masāžas paklājiņš

Būt par vecākiem mūsdienās prasa lielas rūpes un piepūli,jo īpaši, ja papildus vēl ir jāveic mājas darbi un jāpiedalās sociālajās aktivitātēs. Mēs visi plānojam veltīt vairāk laika sev, un dažreiz pat mums tas izdodās, bet kā vairumam ir novērtots, mēs nevaram pietiekami atpūsties un izgulēties. Mēs neizmantojam tos  īsos, brīvos brīžus, lai nosnaustos un uzkrātu spēkus.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Miegam ir milzīga nozīme mūsu vispārējā veselībā un tā trūkums var izraisīt nopietnas veselības problēmas.
Kad mēs beidzot noliekam bērnus gulēt un noguruši "ieveļamies" gultā, ne vienmēr miegs uzreiz ir klāt. Mēs apdomājam pa dienu izdarīto un plānojam, kas darāms rīt. Tas ir kā apburtais loks.

Esam atraduši dabisku un holistisku risinājumu, kas „uzlādēs jūsu baterijas”, atslābinās ķermeni un prātu, un uzlabos miega kvalitāti. Tas ir Pranamat ECO-terapeitisks akupresūras paklājiņš.


Masāžas paklājiņa efektivitātes pamatā ir akupresūras un akupunktūras pamatprincipi. Pranamat masāžas elementi ir izveidoti lotosa ziediņu formā. Tie masē ķermeni un iedarbojas uz bioloģiski aktīvajiem punktiem un meridiāniem. Masāža stimulē nervu centrus, uzlabo asinsriti un limfas plūsmu, organisms tiek intensīvi bagātināts ar skābekli. Regulāra masāža palīdz nostiprināt imunitāti un samazināt iekaisuma procesus, kas saistīti ar sāpēm mugurā.

 

 

Relaksācijai
Tikai 15-20 minūšu atpūta uz  Pranamat ECO organismā izraisa tūkstošiem smalku stimulāciju uz jūsu nervu sistēmu, atbrīvojot endorfīnus. Tiem ir sāpes remdinoša un pretstresa iedarbība, tie mazina trauksmi un palielina apmierinātības, miera un drošības sajūtu. Tāpēc regulāri masāžas seansi palīdz tikt galā ar stresa un pārslodzes sekām, atjauno spēkus, vairo enerģiju un koncentrēšanos. 

Enerģijai
Ja jums ir 5-10 minūtes laika darbīgajā dienas ritmā, bet tas nav pietiekami, lai nosnaustos, izmantojiet šo laiku uz Pranamat ECO, lai vairotu enerģiju. Jūs piecelsieties no paklājiņa ar jaunām, svaigākām izjūtām - ar spēku turpināt dienas gaitas. 
Taču, ja izmantojat Pranamat ilgākā laika periodā, pirms iešanas gulēt, tas uzlabos jūsu miega kvalitāti naktī un ievērojami mainīsies jūsu pašajūta nākamajā rītā - vairāk enerģijas, labāks garastāvoklis = stiprāka veselība.

Reklāma
Reklāma

Stīvumam un muskuļu saspringumam
Pranamat ECO vēl viena priekšrocība ir ātrā muskuļu relaksācijas procedūra. Masāžas laikā tiek paātrināta asins cirkulācija. Tā, savukārt, veicina pašautjaunošanās procesus problemātiskajās zonās, piesātinot šūnas ar skābekli un nepieciešamajām barības vielām. Limfas plūsmas atjaunošana ļauj normalizēt šūnu apmaiņu un paātrināt organisma attīrīšanos. Dziļa muskuļu  atslābināšana noņem spriedzi un spazmas – galvenos iemeslus sāpēm mugurā un kakla - plecu daļā. Papildu sāpes remdinošu efektu rada endorfīni – dabiski organisma pretsāpju līdzekļi.

 


Palutini sevi un savus tuvākos ar vērtīgu masāžu, neizejot no mājas.
 

Pranamat ECO – 100% ekololoģisks masāžas paklājiņš, kas ražots tepat Latvijā.  

 


Vairāk info šeit un facebook lapā