Paštaisīta pavārgrāmata

Ideja izveidot recepšu grāmatu radās tāpēc, ka mūsu jaunajā ģimenē ieviesušās dažādas interesantas receptes viegli pagatavojamiem ēdieniem. Grāmatu veidoju saviem vecākiem, kuriem vienmēr garšo mūsu gatavotie ēdieni un kuri vienmēr grib noskaidrot, kā ēdiens tapis, kādas ir tā sastāvdaļas.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Grāmatu var veidot datorā, var rakstīt arī ar roku.

Akcents grāmatiņā ir nevis uz konkrētām devām un mēriem, bet gan mīļumu un atraktivitāti. Grāmata papildināta ar dažādiem jautriem attēliem, kā arī ģimenes fotogrāfijām. Rezultātu plānots iesiet, lai sanāk kā īsta grāmata, un dāvana gatava! :) Ja šajā procesā jāiesaista bērni, viņiem var piedāvāt griezt bildītes no žurnāliem ar grāmatiņai piemērotiem attēliem, līmēt vai izkrāsot, vai pat ar roku pārrakstīt kādu recepti.

Rezultātā radās ideja izveidot arī grāmatiņu par Ziemassvētkiem radu bērniem, kurā salikti dažādi uzdevumi saistībā ar šiem svētkiem (krāsojamie attēli, līmējamas figūriņas, sniegpārsliņu paraugi, labirinti, dzejolīši utt.). Ārzemju interneta portālos ir ārkārtīgi daudz informācijas un izdrukājamu materiālu, ko var atrast caur "google.lv", ierakstot, piemēram, "printable christmas crafts children".

Reklāma
Reklāma

Grāmatiņu veidošana ir interesanta un jauka, un īpaša ar to, ka dāvaniņas ir gatavotas pašu rokām.