Skaistā latviešu supermodele Karlīna Caune publiski paziņo, ka gaida bērnu. FOTO

Daiļā latviete, pasaules līmeņa topmodele Karlīna Caune svētdienas rītā savā Instagram kontā ievietoja skaistu fotogrāfiju, ļaujot visiem saviem faniem uzzināt - viņa pošas kļūt par māmiņu pirmajam mazulim.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

 

Pirms diviem gadiem modes žurnāls "Vogue" Karlīnu Cauni nodēvēja par pasaulē sīkstāko modeli, jo viņa, kā pati izteicās, nekad nav bijusi "pārāk meitenīga". Nu skaistā jauniete savos nedaudz pāri 22 sievišķību varēs apzināties pilnā mērā, kļūstot par māmiņu mazulim. Kā noprotams no modeles publiskotā foto, viņa ir grūtniecības sākumposmā. 

 

Caune 2010.gadā kļuva par starptautiskā konkursa "Supermodel of the World" uzvarētāju, balvā iegūstot līgumu ar prestižāko modeļu aģentūru pasaulē "Ford Models".

Reklāma
Reklāma

Kopš tā laika Caunei izvērtusies ļoti veiksmīga modeles karjera, drīz latviešu modele izraudzīta par populārā itāļu zīmola "Giorgio Armani" seju, bet 2014.gadā viņa kļuva par kosmētikas zīmola "Elizabeth Arden" patronesi.  Šī gada februārī portāls Kasjauns.lv publicēja pasakaini skaistas fotogrāfijas, kurās Karlīna redzama dizainera Inbala Drora kāzu kleitās - meistars par savu tērpu modenstrētāju bija izvēlējies tieši Cauni. 

 

 

Avots: www.kasjauns.lv