Vai tavas pašreizējās attiecības ir perspektīvas? Tests, kas palīdz noteikt - jā vai nē

Ja pēdējā laikā mēdz aizdomāties par savām attiecībām un izvērtēt, vai cilvēks, ar kuru patlaban esi kopā, patiešām ir tavs “īstais un vienīgais”, šis jaunais tests palīdzēs uz savām attiecībām paraudzīties no malas.

FOTO: Shutterstock.com

Attiecību eksperte Keita Vreja (Kate Wray), kas izdevumā “The Daily Mail” dalās pašas izveidotā īsā psiholoģiskā testā, nāk tev palīgā. Viņa uzskata, ka, atbildot uz dažiem trāpīgiem jautājumiem, iespējams uzreiz saprast, vai attiecības būs ilglaicīgas. Pēc attiecību ekspertes teiktā, ja vismaz uz 8 jautājumiem no 10 tu atbildēsi pozitīvi, vari priecāties, jo tev ir cerība uz ilgstošām attiecībām.  

Ja tomēr nevari uz 8 jautājumiem atbildēt apstiprinoši, vērts nopietni aizdomāties par attiecību nākotni kopā ar šo cilvēku vai vismaz nopietni ar viņu parunāties.
 

Vai jūti, ka šajās attiecībās esi labākā sevis versija?
Mēs visi dzīves laikā maināmies, savukārt mūsu uzvedības un rakstura izmaiņām ir liela ietekme uz mūsu attiecībām. Ja attiecībās jūties kā labākā sevis versija, par kādu esi kļuvis pateicoties cilvēkam, ar kuru esi kopā, šis ir milzīgs pluss jums abiem.
 

Vai pilnībā uzticaties viens otram?
Vai tev obligāti ir jāzina visas sava partnera dzīves detaļas par tiem brīžiem, kad viņš nav kopā ar tevi? Kur, kad un ar ko kopā viņš ir? Vai kādreiz rodas kārdinājums ieskatīties savas otrās pusītes telefonā, kamēr viņš guļ vai ieiet vannasistabā? Ja jā, tad uz šo jautājumu atbildi “nē”.


Vai jūs abi jūtaties laimīgi šajās attiecībās un uzskatāt, ka jums abiem ir ļoti paveicies?
Ja apstiprinoši vari atbildēt tikai par sevi, tavai atbildei būtu jābūt “nē”, jo priecāties vienam par otru jums vajadzētu abiem.


Vai abi par savām attiecībām domājat nākotnes perspektīvā?
Varbūt kaut vai šādi – kā mēs kopā novecosim? Ja par to runājat un esat vienisprātis, kā pavadīsiet savas vecumdienas, tas ir skaidrs un nepārprotams rādītājs, ka attiecībām ir nākotne.


Vai esat labākie draugi?
Jūs runājat par visu, ik dienu no sirds izrunājaties un kopā protat pasmieties arī par savām nelaimēm.


Vai jums patīk vienam otra radinieki un draugi?
Ģimene un draugi raksturo to, kas esi tu pats. Ja tavam partnerim viņi nepatīk, ir iemesls būt uzmanīgam.

Reklāma
Reklāma


Vai atbalstāt viens otra lēmumus?
Vai visos svarīgākajos jautājumos viegli atrodat kompromisu? Nav būtiski, vai tas ir darba, ģimenes vai finanšu lietās. Bet, ja tomēr neesat vienisprātis, vai partneris atbalsta tavus lēmumus – un vai tu atbalsti viņu?


Vai tev ir nodarbe, ko dari bez partnera?
Ja vienmēr visu darīsiet kopā, beigās jums vienkārši vairs nebūs par ko parunāties. Jūsu abu privātie hobiji un arī satikšanās ar draugiem bagātinās katra personību un jūsu attiecībām dos daudz jaunu pieredžu.


Vai jums ir kopīgas intereses?
Protams, jābūt vismaz dažām lietām, ko jums abiem patīk darīt kopā. Apdomā, kādas ir jūsu kopīgās intereses: iespējams, jūs abi esat gardēži, kam patīk pagaršot jaunus ēdienus, bet – varbūt abiem patīk aktīva atpūta?


Vai lielās lietās spējat rast kopsaucēju?
Šeit domāta attieksme pret nākotni: ģimene, bērni, finanses. Apdomājiet, vai vispār esi spējat iztēloties kā vecākus, vai jums ir vienots viedoklis par to, kā vajadzētu audzināt jūsu bērnus.

 

Avots: www.kasjauns.lv