Stilīgs bērns nākamajā pavasarī. Ieskats RIGA FASHION WEEK

Aizvadītajā nedēļā Rīgā noritēja  RIGA FASHION WEEK modes skates. Šoreiz par to, kas aktuāls nākamajā pavasara - vasaras sezonā būs bērnu modes nišā. Smelies iedvesmu un idejas, sajūti noskaņu un tendences. 

Foto no Paade Mode bērnu modes skates.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Foto no Paade Mode bērnu modes skates.

Lazy Francis jauna kolekcija „Sagittarius A*: Guests from the Future” radīta, iedvesmojoties no noslēpumainās un plašās Piena Ceļa galaktikas, kurā savu mājvietu ir radusi arī unikālā un krāsainā planēta Zeme. Kolekcija sadalīta divas līnijās – klasiskie melnbaltie krāsu salikumi, kas ir Visuma pamatkrāsas, veido rotaļīgu saspēli ar spilgtiem zīmējumiem un pasteļtoņiem. 3D žakarda audums un aplikācijas, rotātas ar krāsainiem akmentiņiem, izsmalcinātas mežģīnes un eko āda – šie izteiksmīgie savienojumi iedvesmos jebkuru bērnu!

 

 


Aristocrat Kids ir bērnu apģērbu zīmols, kas piedāvā augstvērtīgas kolekcijas meitenēm īpašiem notikumiem un skaistai ikdienai. SS17 kolekcijā Royal Candy ir redzamas cukursaldas krāsas un aksesuāri; tā ir jauna Karaliskās pasakas nodaļa, kas stāsta par rūķi un viņa apburošo dārzu, kura kokos aug karameles un kurā princesēm brokastīs tiek pasniegti cukurgailīši. Kolekcijā ir iekļauta arī Royal Amber līnija, kuras pamatā ir augstvērtīgi lina audumi ar ieaustu dzintara pavedienu.
 

 

Reklāma
Reklāma

 
 

Šajā sezonā dizainere Linda Raituma pavasara un vasaras košās un piesātinātās krāsas ir iemiesojusi bērnu modes zīmola Paade Mode jaunajā kolekcijā, priekšroku dodot īpaši kvalitatīvajiem Liberty lina un kokvilnas audumiem, kurus rotā smalki zīda izšuvumi. 
Paade Mode kolekcijās dominē klasiski silueti, kas drosmīgi kombinēti ar spilgtām apdrukām un kontrastējošām detaļām, un tās ietvermūsdienīgus un ērtus tērpus gan oficiāliem pasākumiem, gan ikdienai. Zīmols ir pārstāvēts ne tikai Latvijā, bet arī ASV, Honkongā, Japānā, Krievijā, Lielbritānijā, Vācijā, Francijā, Austrālijā, Izraēlā un citās valstīs.