Jau oktobrī skatītājiem durvis vērs vaļā zinātniskais teātris Laboratorium.lv!

Zinātniskais teātris Laboratorium.lv - dažādi interaktīvi zinātniskie priekšnesumi bērniem un vecākiem. Priekšnesumi ne tikai aizrauj ar savu krāšņumu, bet nemanāmi arī izglīto nepiespiestā gaisotnē.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

 

Zinātniskā teātra sezona šogad sāksies ar priekšnesmu "Mūžīgais sasalums", kurā katrs skatītājs varēs baudīt visaukstākos eksperimentus ar saldējošākajām vielām, kuras radīs viskarstākās emocijas. Mūsu profesori liks temperatūras stabiņam nokristies ievērojami zemāk par -89 grādiem, kas ir zemākās temperatūras rekords Antarktīdā. Zemo temperatūru efektu demonstrāciju laikā sašķidrināsies pat gaiss, kā arī apbrīnā sastings visa skatītāju zāle.

 

    

 

 

Zinātniskais teātris Laboratorium.lv - dažādi interaktīvi zinātniskie priekšnesumi bērniem un vecākiem. Priekšnesumi ne tikai aizrauj ar savu krāšņumu, bet nemanāmi arī izglīto nepiespiestā gaisotnē. “Mums ir svarīgi, lai skatītāji piedzīvotu atklājumu sajūsmu, kas dod iespēju zinātni ieraudzīt citādāk un iemīlēt to!” – dalās viens no zinātniskā teātra dibinātajiem Vladislavs Šavlovskis.

 

Šajā sezonā teātra radošā komanda ir sagatavojusi daudz pārsteigumu. Neskaitot četrus iepriekš rādītos priekšnesumus, šosezon būs arī pirmizrāde, kura ir veltīta skaņai. “Es skaņu uzskatu par tādu matēriju, kurā robežojas zinātne un māksla. Var daudz stāstīt par to, kādu skaistumu iespējams radīt ar skaņas palīdzību – ne velti ir pat vesela mūzikas industrija, bet katrai mūzikas skaņai ir arī zinātnisks pamatojums!” – stāsta Mārtiņš Gulbis, kurš ir arī Laboratorium.lv Ekspertu Skolas dibinātājs.

 

 “Mums ir svarīgi, lai skatītāji piedzīvotu atklājumu sajūsmu, kas dod iespēju zinātni ieraudzīt citādāk un iemīlēt to!” – dalās viens no zinātniskā teātra dibinātajiem Vladislavs Šavlovskis.

 

Otrais pārsteigums - priekšnesums „Šausmīgi. Interesanti.” Tas ir veltīts tieši Helovīnam, un tā ikvienam skatītājam būs iespaidīgs piedzīvojums, kurš nomāks jebkurus citu ar Helovīnu saistītus pārdzīvojumus.

Reklāma
Reklāma

 

 

Laboratorium.lv komanda ar katru savu priekšnesumu parāda, ka zinātne var būt ne tikai noderīga, bet arī ļoti aizraujoša!

 

  

 

Biļetes uz visām izrādēm jau var nopirkt šeit

Papildus informācija pa tālruni 28809300 vai arī:

http://www.laboratorium.lv/lv/

https://www.facebook.com/laboratorium.lv/